#Желфікс #Naprobyua #DrOetker #DrOetkerNaproby
Готувати самостійно варення, желе та інші консервації почала тоді, коли народились мої дітки, поціновувачі смачненького))))
Ось готували цього року уже джем з червоної смородини(в народі кажуть на них ще позички, порічки)). Джем вийшов смачним та густим завдяки Желфіксу 2:1. Раніше його не використовувала, але з ним простіше та економніше готувати.
Ось рецепт:
на 6 кг ягід необхідно
3 кг цукру
6 упаковок Желфіксу 2:1
Попередньо ягоди помити, перебрати, і вичавити сік(я робила це за допомогою спеціальної насадки соковижималки). Желфікс приготувала і додала у сік згідно рецепту на упаковці, потім додала цукур. Довівши сироп до кипіння - варила 30 хвилин, помішуючи на слабкому вогні. Зварене варення розлила у простерелізовані банки. Варення на зиму готове!