Tim04ka24
Tim04ka24
Новичок
Отзывы Tim04ka24
Комментарии Tim04ka24
Получено лайков
3 Like
Tim04ka24

Готуємося до Великодня : засоби для випічки та декорування Dr. Oetker

Пиріг з вишнею.
Пасочки скінчилися, а солоденького хочеться завжди. На швидку руку вирішила зробити пиріг з любимою начинкою - вишнею. Вишня в випічкі це моя слабкість. В поміч мені став розпушувач Dr. Oetker. На фото видно, що пиріг дуже піднявся. Для декору взяла цукрову пудру з ванілью. Якщо чесно, то ще не разу нею не користувалася, спробула вперше і мені дуже сподобалося. Аромат вишні в поєднанні з ванілью - це просто бомба. Як завжди продукція Dr. Oetker не підвела.
У отзыва 0 комментариев
Tim04ka24

Готуємося до Великодня : засоби для випічки та декорування Dr. Oetker

Цього року на Великдень мені випав шанс взяти участь у проекті від #Dr.Oetker. З продукцію знайома вже давно, часто використовуючи для випічки. Хочу відмітити, що завжди дуже задоволена результатом і в цей раз вона мене не підвела. Вирішила поділитися враженнями від сирної паски, яка на розпушувачу від #Dr.Oetker вийшла нуууу неймовірно пухка. На передодні готувала її на розпушувачу іншої фірми, так як в найближчих магазинах інших не було. Чесно кажучи я дуже засмутилася коли почала куштувати паску, тому що був сильний запах і присмак соди. Але цього разу я була задоволена результатом. Ніякого зайвого присмаку та запаху. Також в паску я добавила екстракт ванілі, аромат був на всю кухню) Якщо треба рецепт пишіть, обов'язково поділюся)))
У отзыва 0 комментариев
Tim04ka24

Отримала посилочку на тестування від Dr. Oetker

Ура 😊вперше стала учасником в проекті) дякую @naprobu.ua за можливість протестити продукцію від #Dr. Oetker.В цьому році хочу спробувати нові рецепти пасок і тепер буде з чим експериментувати. Також хочу подякувати за подаруночок у вигляді вєнчіка, лопатки і пензлика. Дуже потрібна річ на кухні. Тепер залишилось напекти запашних та пухких пасочок.
У отзыва 6 комментариев