Mariia Shapovalova
Mariia Shapovalova
Эксперт
Отзывы Mariia Shapovalova
Комментарии Mariia Shapovalova
Получено лайков
10 Like
Mariia Shapovalova

Парфумована вода Today tomorrow always Wander.

Ніжний весняний аромат. Добре тримається на одязі, відчувала його на світшоті на другий день. На тілі тримався декілька годин але запах не бив у носа, був приємним і ледь помітним. Дуже зручний формат упаковки, щоб брати з собою у сумочку. Загалом мені сподобалася парфумована вода, взагалі в Avon є декілька улюблених ароматів, які подобаються ще зі школи.
У отзыва 2 комментария
Mariia Shapovalova

Туш для вій від Avon 5 in one Lash genius

Туш мені сподобалась, вона чорна, щіточка силіконова, може трохи царапати повіку, але якщо поводитись обережно, то ок. Вона робить вії пухнастими, не скажу, що сильно видовжує. Можливо, якщо наносити багато шарів, то видовження буде помітнішим. Я наносила в 2 шари, до вечора туш не сипалась, на фото видно ( маленька цяточка на нижній повіці протрималась щ самого ранку і не відпала😁). Її не легко змити просто пінкою, потрібна міцелярна вода або засіб для зняття макіяжу. Загалом вона мені дуже нагадує супершок, але з більш досконалою щіточкою.
У отзыва 0 комментариев
Mariia Shapovalova

Крем від Avon для шкіри навколо очей Anew енергія протинолу.

Крем дуже ніжний, має приємну консистенцію і ледь відчутний аромат. У мене дуже чутлива шкіра навколо очей, тому поводжу себе дуже обережно з такими продуктами. Нажаль і цей крем мені не підійшов( але якщо нанести зовсім трошки, то шкіра не пече, тому можливо буду користуватись, але не на постійній основі.
У отзыва 0 комментариев
Mariia Shapovalova

Тестування Avon

Отримала свій тестовий набір) туш для вій Lash genius, парфуми today tomorrow always і крем для зони навколо очей. Тестувати ще не почала, але все відкрила. Туш мені дуже схожа на супершок, яка була раніше, дуже любила її щіточку, взагалі люблю силіконові. Парфуми здались дуже ніжними, подивимось як розкриються на мені , А крем має дуже ніжну текстуру, в мене чутлива шкіра під очима і креми можуть викликати реакцію, тому дуже обережна з ними, подивимось як поведе сете цей. Усім бажаю хорошого тестування!
У отзыва 0 комментариев
Mariia Shapovalova

Лак для волос Wella deluxe

Лак для волос-это почти всегда маст хев на моем туалетном столике, потому что легкости и одновременно стойкости укладке без ее фиксации на долго не придашь. В прическе всегда есть те противные волоски, которые выбиваются из всей красоты 😁 вот в таком случае и приходит на помощь лак.
Для меня продукт от велла (в старой бюджетной версии Wella flex) всегда был каким-то мокрым и оставлял некрасивые сосульки на локонах, даже если правильно распылять. Но как же мне понравилась новая линейка Deluxe. Лак имеет очень приятный и ненавязчивый аромат и он «сухой», т. есть совсем незаметный на волосах, отлично держит прическу, придаёт легкий блеск и справляется со своей задачей на все 100%. Однозначно это теперь мой фаворит и первый помощник ☺️
У отзыва 0 комментариев