Mariia Shapovalova
Mariia Shapovalova
Эксперт
Отзывы Mariia Shapovalova
Комментарии Mariia Shapovalova
Получено лайков
10 Like
Модератор Ірина

ОГОЛОШЕННЯ ДЛЯ УЧАСНИКІВ ПРОЄКТУ «Квітневі пропозиції від Avon»

Любі красуні, вітаю вас у проєкті!

Зверніть увагу, що починаючи з 21 березня 2023 року ми запровадили нову систему комунікації з учасниками тестування — канал проєкту у Telegram.

💌 28.04.2023 (пт) протягом дня УЧАСНИКИ ПРОЄКТУ «Квітневі пропозиції від Avon» отримають на свою електронну пошту посилання-запрошення до каналу (за умови, якщо раніше ви не відписалися від нашої розсилки)

❓Навіщо вам приєднуватись до каналу?
Якщо коротко: це швидкий та найзручніший спосіб повідомити вам важливу інформацію усім одночасно, та вчасно.

— Тільки важлива інформація по проєкту, ніякого спаму, усі дописи каналу від модератора проєкту. Спілкування між учасниками можливе у коментарях під дописами, які не заважатимуть основній стрічці дописів;
— Підтримка та вчасне нагадування про терміни виконання умов тестування;
— Це тимчасово. Після завершення проєкту можна покинути telegram канал;

Найприємніший бонус вступу!
По завершенню проєкту, ті з учасників проєкту «Квітневі пропозиції від Avon», хто приєднався до каналу — отримають +100 балів до рейтингу.

Тож, не пропустіть запрошення на свій емейл. 
Я чекатиму на кожну з вас.

Якщо ви були відписані та не отримали запрошення протягом дня — напишіть про це у приватні повідомлення у Telegram (введіть у пошуку @naprobuua або +380 63 959 32 16)

____
З любов'ю,
модератор Ірина
У отзыва 3 комментария
Mariia Shapovalova
У кого джимейл, то лист потрапив у папку «реклама», майте на увазі)
Nina Leto
Повідомлення немає ( написала в телеграм
Анжела Ісмаілова
Почали ми тестування Суха суміш "NAN® SupremePro 3": доповнення до здорового раціону малюка. Спочатку переживала що дитині не спостерігається, але дитина їсть з задоволенням, вага нормально тримається, дитині подобається і ми щасливі надалі будемо купувати, якість дуже висока!!!!
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Mariia Shapovalova

Wella deluxe

Наконец-то и я забрала свою посылку с продукцией Wella Deluxe с почты. Уже успела прочитать некоторые отзывы участниц тестирования и с нетерпением ждала, когда же распакую свою😌😄.
Сразу после регистрации в проекте я пошла в магазин посмотреть что же будет в посылке , потому что до этого была знакома с линейками веллы, но именно о премиальной делюкс узнала от напробу юа. Как оказалось, эту продукцию можно купить только эксклюзивно в сети магазинов Ева.
Мой набор это мусс и лак для волос «Wella Deluxe:для розкішної укладки і захисту кератину».
Очень круто, что флаконы упаковали в супер удобную косметичку, это прям приятная неожиданность🥰 Так же понравилось, что теперь в наборах для тестирования идут карточки-Напоминания о сроках «сдачи» наших отзывов. Такая шпаргалка очень спасает)
Только один нюанс немного огорчил, это упаковка. Я понимаю, что всем рассылку делать в коробках не выгодно, но мой пакет новой почты был совсем не по размеру и та часть, которая в него не вместилась , была заклеена наклейкой для накладной.
Первое впечатление, а такая неаккуратность. Но я думаю это,конечно, никак не повлияет на конечный результат от тестирования продукции.
Мусс я планирую использовать для того, чтоб накрутить волосы на колоски. А для лака придумаю какую-то укладку с применением стайлеров.
У отзыва 4 комментариев
.Olga.
А мені, навпаки, такий спосіб пакування дуже сподобався. Тим більше, що за пакетом НП йшов ще один щільний пластиковий пакет, а вже у ньому - зразки.
Mariia Shapovalova
.Olga., я ничего против пакетов новой почты не имею, если они по размеру)
.Olga.
Mariia Shapovalova, ну я навіть сфоткала, якщо Вам цікаво. У моїх відгуках можете подивитися. Мені здалося, що все норм. А ми різні, тому Ви, звичайно, маєте якусь свою думку. Не сперечаюся. але мені, чесно, таке пакування сподобалося. :-)
Анжела Ісмаілова
Почали ми тестування Суха суміш "NAN® SupremePro 3": доповнення до здорового раціону малюка. Спочатку переживала що дитині не спостерігається, але дитина їсть з задоволенням, вага нормально тримається, дитині подобається і ми щасливі надалі будемо купувати, якість дуже висока!!!!
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
AnastasiiaBevz

Сумочки,яку оцінили всі😄

Сьогодні забрала посилку для тестування і ця червона сумочка здається підкорила всіх учасників тестування 😆
От справді класна ідея для пакування і дуже зручно буде тепер з собою брати лак та мус завдяки резинкам всередині 👍
Що стосується самого продукту від WELLA ,то не їдкий запах лаку від якого виїдає очі вже мені подобається 😅
Я люблю коли лак чи мус не сильно видніється на зачіскі і вона виглядає натурально,але при цьому тримається досить довго, тому вже нетерпиться тестувати.
Планую спробувати накрутку на гафре після мусу, бо останній раз через спеку і активний відпочинок все висіло наче я вже третій день ходжу з тою зачіскою 🤨🤨🤨
Дівчата,а які у вас ідеї щодо зачісок з такими новинками?
Давайте ділитися ідеями і фото,думаю буде корисно 😉
У отзыва 9 комментариев
mallimari
Пора создавать отдельную тему на портале для восторженных отзывов о сумочке, мне кста тоже понравилась)
AnastasiiaBevz
mallimari, це точно. Лак чи мус одразу не випробувати, а от затестити сумочку я встигла одразу на прогулянці після відкриття посилки
mallimari
Dimulina_mamulya, Супер! Мне нравятся в ней отделения. Не нужно переворачивать косметичку вверх дном в поиске нужного средства.
AnastasiiaBevz
mallimari, так,це справді
Mariia Shapovalova
С муссом планирую заплести колоски и протестировать сколько будет держаться, летом стараюсь не пользоваться феном и плойками) но для лака думаю придумать какую-то укладку, как раз мужу др в августе )
AnastasiiaBevz
Mariia Shapovalova, хороша ідея на рахунок колосків 👍 Треба і собі спробувати 😉
Гришина Світлана
Dimulina_mamaulya, дійсно, сумочка дуже гарна. Приємний період тестування мине, продукти, що тестували. колись закінчаться, а ось сумочка буде нагадувати про тепле літечко з Wella.
SandraAlex
Теж буду тестувати з гофре, побачимо, як справиться)
Анжела Ісмаілова
Почали ми тестування Суха суміш "NAN® SupremePro 3": доповнення до здорового раціону малюка. Спочатку переживала що дитині не спостерігається, але дитина їсть з задоволенням, вага нормально тримається, дитині подобається і ми щасливі надалі будемо купувати, якість дуже висока!!!!
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Олександра Коваленко

Перші результати тестування

Посилка з лаком та муссом Wella Deluxе прийшла 30 липня, хоча тут на сайті написано, що посилка не відправлена. Дивно.
Мені дістався набір серії WELLA Deluxe Ідеальна Фіксація.
1. Мусс. Я нанесла його спочатку на руку, потім на ледь вологе волосся. Жмакаючими рухами зробила укладку. Після повного висихання волосся воно стало таким як на 1 фото. Деякі локони я розділила за допомогою гребінця.
Зачіска протрималася до ночі без проблем. Це хороший результат, зважаючи на те, що я навіть лаком не зачіску не закріпляла.
2. Лак. Волосся завите за допомогою вирівнювача. Без застосування мусу. Закріплене лаком.
Після закріплення лаком волосся залишилося "живим" і це мені подобається. Я ще не знаю як лак впорається з вітром, але на даному етапі тестування мене все влаштовує.
У отзыва 22 комментариев
Модератор Ірина
Доброго дня! Цього разу відправкою продукції займався особисто компанія Wella Deluxе, тому у нашій системі не оновилася інформація про відправку. Але, ми дуже раді, що посилка у Вас, і ми вже бачимо перші результати тестового набору в дії. Перша зачіска, з використанням тільки мусу, вийшла дуже літньою, легкою та невимушеною, а друга, з використанням лаку та вирівнювача - вражає, так витончено та романтично, локони справді виглядають живими. Чекаємо на Ваші враження після перевірки вітром та часом. Дякуємо за фото та бажаємо приємного тестування!
mallimari
Модератор Ірина, Вы так потрясающе описали укладки, присоединяюсь к невероятному отзыву. Вторая укладка подойдет и для торжественного ужина. В любом случае, получилось отлично! Волосы преобразились.
Mariia Shapovalova
Модератор Ірина, тоже обратила внимание, что отправка из Харькова, а не из Киева Вашей компанией
КАТЕРИНА КОВАЛЕНКО
Ура! Я тоже стала участником тестирования продукции Wella Deluxe. Я пользуюсь продукцией этой фирмы достаточно давно, и конечно же рада попробовать новые средства для укладки. Посылочку получила ещё 30.07, скажу честно, очень приятно удивило наличие косметички в посылке, отдельное спасибо. На деле продукты ещё не испытала, поэтому все впечатления от использования немного позже.
Olena K.
какие классные кудри!)
lebed_sa
а феном вы не сушили волосы? только естественным путем?Очень здорово лежат волосы в укладке -суперр!!!
Олександра Коваленко
lebed_sa, я стараюсь феном не сушити волосся. В мене волосся досить коротке, літом саме висихає за годину, зимою за півтори години. Після фена потрібно буде довго відновлювати волосся маслами та філлерами. Тому феном не користуюсь. А от вирівнювач не пересушує моє волосся. Дивно, але чомусь так.
Олександра Коваленко
Olena K., Дякую. Перший раз накручувала за допомогою вирівнювача. Багато разів пробувала, але не виходило. А зараз вийшло.
Олександра Коваленко
КАТЕРИНА КОВАЛЕНКО, так, косметичка порадувала. Я її буду використовувати для всіх своїх засобів для укладки волосся. Поки що все поміщається)
Олександра Коваленко
mallimari, Зважаючи на те, що я частіше вирівнюю волосся, ніж підкручую то це для мене незвичний образ.
lebed_sa
Олександра Коваленко, классно что волосы у вас сами крутятся, а мои ровные и если их не высушить феном-все высохнет так как им захочется, хотя надо будет пробовать и так высушить, может тоже будет ничего :))))
Khrystyna Dimitriadi
Всім привіт! Перший раз тестуватиму тут продукцію!!! Дякую за таку можлиаість команді Naprobu та Wella! Посилку отримала, дуже сподобалась косметичка, завдяки яскравому кольору, її легко буде знайти! Отримала лак і мус, на днях приступатиму до створення локонів:) Обов‘язково поділюсь результатом!
SandraAlex
Обидва варіанти укладки - просто бомба) Шикарний результат!
Модератор Ірина
Khrystyna Dimitriadi, Доброго вечора! Свій відгук про тестування продукції потрібно залишати у розділі "Відгуки" на сторінці проєкту Велла. Побачите кнопку "Залишити відгук". У коментарях відгук не зарахується. Дякуємо!
.Olga.
А мій комент чогось видалили. Начебто за темою писала...
mallimari
.Olga., я видела как некоторые люди жаловались в одной соцсети , что мы типа флудим, поэтому отзывы частично удаляют(
.Olga.
mallimari, я писала только по прическе . Помню,что Александра говорила,что сложно уложить волосы вьющиеся. И написала сюда,что типа классно и что я Вас вспомнила. Где тут флуд? А "некоторые люди" пусть сами научатся писать и общаться побольше, а не жалуются,что им что-то не так. Сегодня еще один отзыв встретила, где из наших отзывов не оставили НИ ОДНОГО. Как так... О чем же тогда разговаривать? На тему флуда и меня год назад предупреждали. С тех пор стараюсь только по теме. И вот...
mallimari
.Olga., после прочтения вашего комментария мне стало не по душе. Пожалуй, вообще не буду ничего больше комментировать. не буду напрягать модераторов. Думаю, мне стоило промолчать Всего доброго.
.Olga.
mallimari, если я чем-то обидела, то прошу прощения. Хотя искренне не понимаю, чем. Я высказала свое мнение. Я вроде пишу по теме, по прическам, особенностям средств, общем впечатлении от фото и отзывов. Ну про дождь пару раз писала. И все. За что удаляют, я не понимаю. Тут я точно лишнего не писала.
Модератор Ірина
Дівчата, доброго дня! Будь ласка, заспокойтеся. Коментувати можна, це тільки плюс. Видалені лише деякі коментарі. Детальніше про модерацію у нашому розділі FAQ. Якщо за короткий проміжок часу спостерігається велика кількість коментарів від однієї людини - це може розцінюватися, як накрутка рейтингу. На жаль, такі ситуації вже траплялися на нашому досвіді, тому зараз до модерації коментарів ми відносимося більш суворо. Приносимо щирі вибачення!
.Olga.
Модератор Ірина, дякую за підтримку. Так, коментую я багато. Але, чесно кажучи, я переросла той потяг до високого рейтингу майже рік тому, бо більшу насолоду отримую від спілкування ( тому багато і пишу), аніж від сувенірів за статус. :-) От чесно. А за флуд і подібне ( задля кількості; однотипне, коли дівчата зверху вже написали 20 речень таких же; про однослівні речення на кшталт "дякую, спасибі") я пам'ятаю. :-) Я так не роблю. :-) Про дощ писала, але теж видалили. :-) Просто саме тут і ще під парою коментів образливо, бо дівчаточка справді всі гарні ( вже готую прощавальну промову під фінал тестування :-) ). Я хочу похвалити їх, а мої коменти видаляють. Саша он яка красива, руденька молоденька дівчинка з чудовими хвилями - красунька, а мені не дают їм це сказати. :-)
Анжела Ісмаілова
Почали ми тестування Суха суміш "NAN® SupremePro 3": доповнення до здорового раціону малюка. Спочатку переживала що дитині не спостерігається, але дитина їсть з задоволенням, вага нормально тримається, дитині подобається і ми щасливі надалі будемо купувати, якість дуже висока!!!!
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
YmaOF

Wella

Наверное больше года я не попадала ни в одно тестирование, очень приятно что выбрали для тестирования средств для волос wella deluxe.
Мне попались мусс и лак для волос суперсильная фиксация, очень порадовала косметичка, яркий цвет, по которому легко найти в дорожной сумке и полная неожиданность отделения внутри косметички, очень удобно, ничего не будет валятся, а в порядочке лежать.
С нетерпением хочется уже сделать красивую причёску и попробовать новые лак и мусс, обязательно расскажу про свои результаты.
Ссылку на распаковку прикрепляю
У отзыва 7 комментариев
Модератор Ірина
Вітаємо з участю у тестуванні! Чекатимемо на Ваші враження від використання продукції. Щиро дякуємо Вам за відео та бажаємо приємного тестування!
mallimari
Люблю смотреть видео с распаковкой:)
Mariia Shapovalova
Класс, свою посылку заберу только завтра, но сегодня смотрела в магазине на продукцию, приятный бонус с виде косметички )))
Ctpekozka
Поздравляю!:) косметичка с отделениями внутри это то что нужно для путешествий. Буду ждать отзывы:)
Ольга Ковальова
Уверена мусс вам точно понравится! Я уже оценила)))
YmaOF
Ctpekozka, да, страшно не люблю когда в косметичке все насыпом
Анжела Ісмаілова
Почали ми тестування Суха суміш "NAN® SupremePro 3": доповнення до здорового раціону малюка. Спочатку переживала що дитині не спостерігається, але дитина їсть з задоволенням, вага нормально тримається, дитині подобається і ми щасливі надалі будемо купувати, якість дуже висока!!!!
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться