Goddess
Goddess
Новичок
Отзывы Goddess
Комментарии Goddess
Получено лайков
4 Like
Goddess

Шикарні хвилясті кучері з супер фіксацією та приголомшливим блиском з Wella Deluxe

Я дуже піклуюся про своє волосся, тому намагаюся уникати використання стайлерів і користуюся всім відомим старим методом отримання хвильок :
- на чисте волосся я наношу мусс, обожнюю цю пінку, як хмаринка- з приємним запахом, на всю довжину, гарненько розчісую волосся та даю йому підсохнути;
- потім плету декілька косичок та лягаю спати;
- ранком розплітаю свої коси, розділяю волосся руками і щедро користуюся лаком по всій довжині, дякую виробнику Wella Deluxe, що ці шикарні засоби не мають їдкого запаху! Запах легкий та приємний. Лак зовсім не склеює волосся, волосся легке та сяє.
Звернула увагу на склад, в який входить новий запатентований комплекс Kerashield 5, який захищає моє волосся, волосся м'яке та сяє на протязі дня. Всю лінійку @Wella Deluxe можна знайти в магазинах @eva.ua, однозначно рекомендую !
У отзыва 8 комментариев
Goddess

Улюблений догляд для волосся<3

Привіт, всім ! Я отримала чудову можливість, протестувати мої улюблені засоби догляду за волоссям-Wella Deluxe, для створення різних зачісок. Так, як я володарка розкішного-густого волосся, вважаю своє волосся візитівкою та пишаюся ним, я часто плету коси, кучері, хвостики і завжди беру засоби з найсильнішою фіксацією, а в отриманому наборі -супер фіксація!!! прямо у саме серденько , все як я люблю, дякую ! Мені важливо, щоб моя зачіска виглядала завжди ідеально, прямісінько з самого ранку і я завжди хочу бути впевненою, що її не доведеться поправляти на протязі дня. Буду активно тестувати, експеремнтувати та ділитися враженнями.
У отзыва 0 комментариев