yuliia_petryshyn
yuliia_petryshyn
Знаток
Отзывы yuliia_petryshyn
Комментарии yuliia_petryshyn
Получено лайков
4 Like
yuliia_petryshyn

Premama duo

Для вагітної жінки дуже важливо максимально берегти себе та правильно підтримувати свій організм....для того щоб дитинка гарно та правильно розвивалася, мала вдосталь поживних речовин. І щоб не вичерпати всі свої ресурси та гарно виглядати після народження дитинки.
Для цього потрібно немало і небагато:
Повноцінний сон
Правильне та поживне харчування
Прийом вітамінів (не все нам подобається і не все ми можемо їсти в таких кількостях щоб забезпечити свій організм усіма потрібними вітамінами та мінералами).
Саме тому я приймаю вітаміни від початку вагітності.
Цього місяця я приймала ПреМама дуо.
ПреМама дуо це дієтична добавка для вагітних та годуючих мам, яка містить 11 вітамінів, 10 мінералів та Омега-3. Все в такому дозуванні як потребує організм вагітної жінки та годуючої мами.
Максимально зручно що потрібно пити 1 раз на день (по1 капсулі та 1 таблетці).
Плюси після прийому вітамінів: стан волосся та шкіри значно покращився, як і самопочуття, немає постійного бажання спати та відчуття втоми.
Мінусів не замітила.

Дякую проекту за те що мала змогу випробувати вітаміни. Однозначно буду продовжувати їх приймати так як попереду ГВ...І потрібно дальше продовжувати підтримувати свій організм.
У отзыва 0 комментариев
yuliia_petryshyn

PreMama duo

Універсальна дієтична добавка, яка підходить жінкам які планують вагітність, вагітним, а також у період годування грудьми. І це значна перевага від багатьох інших вітамінних комплексів.
Буду розпочинати приймати. І уже через 30 днів поділюсь своїми підсумками після прийому. До цього приймала інші вітаміни. Дуже цікаво порівняти буде своє самопочуття після застосування даної дієтичної добавки.
У отзыва 0 комментариев
yuliia_petryshyn

Wella Deluxe

Вдала укладка волосся може бути основою гарного настрою на цілий день. А зачіска яка не втрачає своєї форми при будь-яких погодніх умовах це мрія кожної жінки.
Завдяки новій лінійці засобів для укладки від #Wella_Deluxe ви зможете зробити розкішну укладку, а ваше волосся захищене від УФ-випромінювання завдяки кератиновому комплексу.
Дякуючи проекту #naprobuua_Wella_Deluxe, я змогла взяти участь у тестуванні нових засобів від Well Deluxe.
Результат перевершив очікування. Легкий мус дозволяє легко вкласти вологе волосся, роблячи його м'яким і слухняним. Лак добре фіксує зачіску не обтяжуючи волосся і без липкого ефекту на цілий день.
Із цими засобами не страшна львівська погода, яка може змінюватися декілька разів на день, всупереч прогнозам, як настрій жінки.
P. S. Продукцію бренду Well Deluxe ексклюзивно можна придбати у мережі магазинів @eva_ukraine
У отзыва 2 комментария
yuliia_petryshyn

Wella Deluxe

Отримала свою посилку від #naprobuua_Wella_Delux. Коли я її відкрила то була приємно здивована що в набір входить косметичка в яку вміщається усе необхідне для укладки волосся, і головне усе на своїх місцях.
Я вже давно знайома з продукцією Wella. Можу сказати, що ця продукція ніколи не підводить у відповідальний момент. З нею можна бути впевненою що виглядаєте на всі 100%.
Я дуже рада що зможу випробувати їх преміальну лінію одною із перших завдяки проекту від naprobu.
Надіюсь якість не розчарує.
У отзыва 0 комментариев
yuliia_petryshyn

Смачно з AXA

Ось і закінчилось тестування. Дуже рада що мене обрали експертом. До цього не знала про AXA. Коли прийшла посилка то моя симпатія до їхньої продукції виникла з першого погляду. Красива, в міру яскрава упаковка, хороший склад.
Гранула мене дуже приємно вразила. Ніколи не могла собі уявити, що сніданки можуть бути такі швидкі і ситні. Смачнішого я ще не їла.
А каша кускус і гречана просто мастхев- швидко і ситно, а це дуже важливо в наш час. Буду продовжувати купувати продукцію AXA. Вже шукаю продукцію на поличках супермаркетів. Дякую ❤️
У отзыва 5 комментариев