Марія Слюсарева
Марія Слюсарева
Новичок
Отзывы Марія Слюсарева
Комментарии Марія Слюсарева
Получено лайков
2 Like
Марія Слюсарева

Молочна суміш HIPP Combiotic 3

Дякую сайту naprobu.ua і компанії HIPP,за можливість протестити цю суміш.
Моєму синові вже 1 рік, ГВ в нас на завершуючій стадії,тобто годую лише в ночі і 1 або 2 рази. Під час реєстрації в проекті я шукала гарну суміш на заміну молока. І як альтернатива звичайному коров'ячому молоку,бо в нас воно поки не заходить,а дитячі молочні кашки ми вже не їмо. Малий майже на дорослому харчуванні, звісно з урахуванням диєтичної складової і без делікатесно гострої і солодкої їжі.
Суміш HIPP мене зацікавила своїм складом і наявністю в ній пробіотиків. Давала її малому на ніч і вночі,в день і робила на ній каші. Все в різний час,не одномоментно.
Але нажаль на ніч суміш не зайшла,вистачає лише на 2 години,малий просинається як по будильнику. Тому на ніч даємо іншу нічну суміш. А ось на денний сон,те що треба,спить як раз 2години,і став краще висипатися.До суміші, в денний сон ,після звичайної їжі такого гарного сну не було.Зараз просинається більш бадьорий і жвавий. Каші їсть гарно,як альтернатива коров'ячому молоку заходить на ура.
На смак малому подобається,з'їдає майже все. Оскільки ми вже пробували деякі інші суміші можу сказати,що йому подобається.Мені на смак гарна,трошки солодкувата?
І пахне трошки травою (але мені усі готові суміші так пахнуть) ?
Стосовно реакції в перші декілька днів при введенні суміші в раціон була реакція з боку ЖКТ(змінився характер стулу,на більш рідкий і частота дефекації на декілька раз на день,близько 3х). Зазвичай в нас немає таких ситуацій,і тому це було помітно. Відзначу що під час введення HIPP іншу суміш ми прибрали заздалегідь. Але після того як залишила HIPP лише на день проблеми зі стулом пройшли. Моя думка що це могла бути реакція на звикання до пробіотиків.
Ще хочу відмітити упаковку.Вона супер продумана,по перше якщо не має пакування для суміші. То суміш і ложечку можна зберігати прямо в коробці. І з допомогою спеціально коригувача зняти надлишок з ложечки. Наявність фіксатора для ложечки, унеможливить її втрату або забруднення.І звичайно стікери на пакуваннях для більш щільного зберігання пакета з харчуванням. Така детальна продумка упаковки потребує окремого відзначення.Турбота про зручність клієнта це завжди приємно.
Загалом суміш гарна,дуже добре і швидко розводиться. Не потребує довгого змішування при не високій температурі води(37-38°С). Дитині подобається, з'їдає майже всю,або усю порцію за раз. При не частому годуванні(не більше 1-2разів на добу) не має проблем зі стулом.Покращує денний сон дитини.Склад передбачає наявність пробіотиків і максимально наближений до грудного молока. Впевнена що суміш ми будемо використовувати і надалі?Дякую що нас обрали, це був дуже класний досвід.☺️??
P.S.окрема подяка за сумочку і коробочку для суміші.Не очікувано і приємно. Це дуже зручно і було б круто якби можна було придбати такі коробочки окремо. Бо коли ми почали вводити суміш,такі пакування я активно шукала. Під час тестування це було супер зручно.
У отзыва 4 комментариев