Valentina
Valentina
Знаток
Отзывы Valentina
Комментарии Valentina
Получено лайков
5 Like
Valentina

Kid's vits Becutan мультиімуно

Дякуємо @Naprobu.ua за нашу участь у тестуванні Becutan мультиімуно. Друга неділя тестування завершилась. Спочатку мій малюк, а йому 2 рочки, спробував вітаміни розведені в молоці, не скажу що не сподобалось, та все ж на воді смакувало краще ;) кожного дня Давідушка смакував вітаміни Becutan з непідмінним задоволенням :) На смак вони дуже приємні з ніжним запахом цитрусових, синочок випивав вітаміни і казав: "мама тамінки шє" )))) отож протестовано на відмінно, до останнього саше :)
Також з першого погляду малюку сподобалась упаковка Becutan, сам відкривав упаковку, виймав саше і самостійно обережно закривав коробочку її, тож мені залишалось лише залити водичкою та перемішати ложечкою суміш, яка розчиняється одразу й до останнього. Як результат тестування, можу сказати, що імунітет дійсно стає міцнішим, адже за цей час, не дивлячись на примхливість погодніх умов, у синочка відмінне здоров'я та самопочуття! Однозначно рекомендуємо вітаміни Becutan мультиімуно.
У отзыва 0 комментариев
Valentina

Kids♥️vits Becutan мульти імуно

Ми також отримали 25.05 naprobu тестувати вітаміни для мого малюка, нам 2,1 р. Перше що варто відмітити це приваблива упаковка, дуже яскрава з позитивним малюнком, ми з Давідом навіть казку придумали щодо малюнка... :)
А от щодо смакових вподобань... Опишу перші враження, а далі буде...
Зручні у використанні саше, приємний запах розчинного порошку вітамінів мінералів та пробіотику. Легко розчиняється у воді, молоці, йогуртові чи сокові. Правила вживання є 😉 на вкладиші в упаковці разом з саше. Ми почали куштувати вітамінний комплекс розчинивши вміст саше в молоці ;) вийшло смачно та трохи незвично ))) далі спробуємо розчинити у воді. Всього в коробці 14 саше, і синочок встигне розібратися в смаках та вподобаннях, а мама оцінить користь для імунітету свого найдорожчого малюка. Далі буде 👍

#naprobuua #naprobuua_Becutan #Becutan #naprobuua_відгуки
У отзыва 0 комментариев
Valentina

#Pampers pants трусики тестирует Давидушка

Вот и мы закончили тестирование трусиков!!! Очень довольны результатом ;) Трусики как прежде удобные, не вызывают никаких неприятных моментов с кожей, там попрелостей или алергии, нету ничего такого и даже намёка :) Всю ночь мой малыш спит спокойно, так как ему было комфортно, сухо и нежно, как на руках у мамы ))) А ещё мы ходили гулять и вот что интересно, мамочки подумали, что Давидик без памперса )))) настолько трусики #Pampers pants отлично сидят и не создают дополнительных обьёмов под одеждой малыша ))) Гуляли с комфортом и очень активно да ещё и красиво получается так )))) Отдельное спасибо сайту #naprobuua за возможность тестировать такой качественны и нужный продукт как #Pampers pants трусики. Очень благодарны за возможность сделать чудесные подарки своим друзьям с маленькими детками, в виде пачек трусиков по стоимости в 50%, используя купоны с промокодом, с буклета эксперта ;) Спасибо!
У отзыва 3 комментария
Valentina

Трусики #Pampers pants тестує Давідушка

Продовжуємо тестування #Pampers pants трусики і дуже дуже задоволені. Вирішили поділитися відеооглядом активного використання трусиків ))))) Доволі міцні ))) я б сказала підгузки цієї лінії, витримують усе, стрибання, бігання, повзання, крутіння вертіння, лазяння, довгий сон, ... не протікають, не скатуються, не натирають, не жмуть, не мають зайвих різких запахів, не пошкоджують дитячу ніжну шкіру, не пріють, зручні у використанні, легко одягаються та знімаються, мають зручну липку стрічку для обережного прибирання використаного підгузка трусиків. Від початку використання та до його закінчення, отримуєш одне задоволення ))))) Ніякого клопоту та зайвих стірок чи миття ;) Класні та зручні трусики #Pampers pants

#naprobuua #pampers #naprobu_відгуки #pampers_вибірмам
У отзыва 4 комментариев
Valentina

Pampers pants трусики

Ось і ми отримали чудову посилочку #naprobu і стали експертами з тестування Pampers pants трусики. Перше враження: відчутна турбота про маленького користувача та його маму, в коробочці є серветки високої якості, памперс трусики м'які, ніжні до шкіри малюка, зручно сидять, легко одягать та знімать. Давідушка дуже активний :) і тому підгузки інколи підводять... А от щодо спостережень за Pampers pants трусики... дуже задоволена і я і синочок, йому зручно, комфортно, сухенько, і я щаслива, адже мені менше клопоту, підгузки #Pampers pants трусики зовсім не протікають та не сковують рухів мого енерджайзера, особливо подобається дихаюча поверхня, так як зараз літня пора, то це важливо для чутливої дитячої шкіри. Дякуємо за можливість бути серед експертів #Pampers pants трусики.
У отзыва 4 комментариев