karinagaleta
karinagaleta
Новичок
Отзывы karinagaleta
Комментарии karinagaleta
Получено лайков
2 Like
karinagaleta

Висновок про крем-гель для шкіри навколо очей та крем для рук.

Отже, фінальний висновок. Хочу сказати, що я дійсно приємно здивована якістю крем- гелю для шкіри навколо очей. Тому, що зазвичай я страждаю від алергічних реакцій на різні засоби. Тому найчастіше користуюсь тим, що знаю і використати щось нове, лячно) але я наважилась і дуже тому радію. Адже, ніяких алергічних реакцій в мене крем не викликів і я бачу, що він дійсно працює. Зменшились припухлості, темні кола під очима. Тож спробуйте і ви!
А крем для рук має приємний аромат і гарно зволожує шкіру рук. Дякую за можливість протестувати класну продукцію!
У отзыва 2 комментария
Бактоблис
18:07 26.12.2021
karinagaleta

Бактобліс

Нарешті дитина перестала скаржитися на постійний біль у горлі вранці. Чого ми тільки не робили полоскали і спреї всі можливі випробували. Але лікар сказала, що потрібно відновити свою нормальну мікрофлору в роті, і тоді всі неприємні відчуття підуть. І справді, за кілька днів прийому син перестав скаржитися на біль. Приймаємо далі, курс , тому що зараз зима, дитина ходить до школи і на спортивні заняття, імунітет треба підтримувати. Всім здоров'я!
У отзыва 0 комментариев
Бактоблис
03:51 10.12.2021
karinagaleta

Бактобліс

Нарешті почався другий етап тестування Бактобліс. Влітку дитина приймала Бактобліс для профілактики, але наразі на другий етап тестування , моя дитина захворіла, тому нам дуже пощастило , що тестування перепало на цей час. Адже Бактобліс добре допомагає зміцнити місцевий імунітет. Ці маленькі таблетки наші помічники в цей час ,ці спеціальні бактерії допомагають подолати шкідливі та патогенні бактерії у горлі. Як і в першому етапі , моя дитина вживає їх на ніч перед сном , після всіх гігієнічних процедур, адже дуже важливо не вживати їжу або напої протягом 30 хвилин після прийому таблетки. Сподіваюсь , моя дитина швидко одужає. Всім бажаємо міцного здоров’я.
У отзыва 0 комментариев
Бактоблис
17:52 27.08.2021
karinagaleta

Бактобліс

Всім привіт! Наразі ми закінчуємо перший курс прийому Бактобліс . Як я вже зазначала , дитина ось- ось піде до першого класу і Бактобліс став нам у нагоді , тому що, дитина частенько хворіє распіраторними захворюваннями. Дитина дуже полюбила приймати Бактобліс , перед сном тепер син мені нагадує , що його потрібно прийняти. Хочу зазначити , що в дитини бував неприємний запах з ротової порожнини , це не було пов’язано з чисткою зубів. Але наразі цей запах зник , я думаю що, Бактобліс допоміг нам з цією проблемою . Так , як дитина на час прийому препарату не хворіла , то можу побачити тільки такі зміни . Ніяких інших негативних факторів впливу не побачила
У отзыва 1 комментарий
Бактоблис
01:18 10.08.2021
karinagaleta

Бактобліс брибіотик

Моїй дитині цього року йти до першого класу , а також ми тільки но повернулися з відпочинку. Так що, бактобліс став нам у нагоді . Хочу сказати , що бактобліс має дуже зручну форму для вживання . Курс призначений на 30 днів . Після вечері і вісх маніпуляцій з чисткою зубів , перед сном дитина приймає бактобліс. На смак , як полунична цукерка . Після того, як вживаєш бактобліс не можна вживати їжу 30 хвилин , так що перед сном , це найкращий варіант .Хочу сказати , що цей прибіотик діє , тому , що нещодавно дитина жалілася мені на ранки у ротовій порожнині , після декількох днів прийому , вони зникли за словами дитини. Таблетку не потрібно ковтати , її потрібно розсмоктувати, це зручно навіть для малої дитини . Думаю і полуничний смак додали саме для дітей )) Хочу нагадати , що приймати бактобліс можна не лише , коли ваша дитина захворіла , а також для профілактики.
У отзыва 0 комментариев