Wolfweta
Wolfweta
Знаток
Отзывы Wolfweta
Комментарии Wolfweta
Получено лайков
6 Like
Wolfweta

Мелоксонін врятув мій сон!!

Перший тиждень описала в минулому відгуку. За цей тиждень я ще більше зблизилася зі спреєм. Звикла до його смаку і теперь запиваю лише одним ковтком, щоб просто прибрати його інтенсивний смак. За два тижні тестування використовувала регулярно кожну ніч одне розпилення безпосередньо перед сном, навіть коли були повітряні тривоги і мусила йти в безпечне місце, потім не було потреби приймати ще раз - добре засинала і так. Сон міцний тому не чую в ночі повітряні тривоги, але знайшла вихід і встановила додаток щоб були звукові сповіщення. За ці два тижні моє життя змінилося в дуже позитивному русі. Персонального плану сну не притримувалася, хотіла побачити який буде результат при моєму звичному способі життя. Лягала спати як зазвичай коли мені хотілося, то в 23 то в 24, на результат сну це не вплинуло. Після розпилення Мелоксоніну під язик, сон приходив швидко, 5 може навіть і швидше. Перший тиждень навіть відчувала як находили приємні хвилі сну, це відчуття було вперше тому здавалося таким приємним. Про те як засинала зранку пам'ятала тільки про три приємні хвилі. Потім це відчуття зникло, але засинаю так само швидко: розпилила, выпила води, вимкнула нічник, гарно вляглася, декілька думок і все. Раніше долго не могла заснути, бувало так що думки настільки заважали що усю ніч мала тривожний стан і ніяк не могла заснути. Міцний сон триває усю ніч, заснула і бац зранку прокинулася. Погані сни за два тижні не з'являлися, а раніше по декілька разів на тижнів прокидалася в ночі в страху від кошмарів. Також раніше часто був поганий настрій та дратівливість, але то й не дивно, не було якісного сну. Зараз я зранку повна сил, енергійна, може й не з позитивним настроєм але точно не з поганим, в рази підвищилася працездатність і бажання насолоджуватися життям.
Дякую що дали можливість познайомитися з такою чудовою дієтичною добавкою. Бо перепробувала багато різних безрецептурних препаратів, але то все було не то. Мелоксонін покрив моє серце, натуральний склад, приємна форма використання, швидка дія, 78 розпилень (для мене це як 78 днів солодкого сну), не має побічних ефектів тільки приємні доповнення (настрій, енергія, працездатність).
Планую згідно інструкції пройти курс 1 місяць, а далі спробувати за допомогою персонального плану сну без спрею скоригувати свій сон, спрей приймати тільки по потребі. Хочу також спробувати у формі таблеток. Але на разі стовідсотково Мелоксонін спрей мій фаворит, і маю надію ще через наступні два тижні (до кінця курсу) все буде супер.
У отзыва 0 комментариев
Wolfweta

Перші 7 днів!

Почну з того що переведення часу на літній завжди для мене було тяжким процесом, налаштовувати себе на новий час займало близько тижня. І так вийшло що перше знайомство зі спреєм припало як раз на цю чудову ніч. І о диво, наступного дня я навіть нічого не помітила і сперечалася з подружкою що час ще не перевели. Весь день неділі я відчувала себе жвавою, був настрій, та найголовніше я була стовідсотково виспаною.
Далі протягом усього тижня приймала на ніч одну дозу. Сон був міцним та зі снами, майже не прокидалася в ночі. Після таких солодких ночей маю гарний настрій, добре самопочуття, енергію та відчуття що нарешті нічний сон мене задовольняє.
Сам флакон дуже зручний у використанні, єдине що поки не можу звикнути до цього смаку, вимушена запивати великою кількістю води щоб швидко його позбутися і внаслідок вранці мушу швиденько бігти до туалету... Можливо саме форма спрею мені не дуже підходить.
На останок хочу сказати що на разі єдиний мінус це те що тепер не чую нічних повітряних тривог, прокидаюся вже коли гепає.... працюю над вирішенням цього питання)
Далі буде, тестування триває....)
У отзыва 0 комментариев
Wolfweta

Питання

Може є якась рекомендація як діяти якщо прийняла одну дозу, заснула, тривога і час не спала, чи потрібно ще раз приймати ?
У отзыва 3 комментария
Wolfweta

Починаю курс солодких снів

Отримала сьогодні спрей! В приємному очікуванні від його використання)
У отзыва 0 комментариев
Wolfweta

В приємному очікуванні)

Побачила себе в списку, вже з нетерпінням чекаю на посилку і солодкі сни. Бажаю усім продуктивного тестування!
У отзыва 0 комментариев