Олена27
Олена27
Знаток
Отзывы Олена27
Комментарии Олена27
Получено лайков
8 Like
Олена27

Дуже смачно

Ми отримали та спробували смачненьке від ТМ Наша ряба пюрешки КоКо та м'ясо курчати.Все дуже смачненьке, малюк їв із задоволенням. Можна брати з собою в дорогу, гості або їсти вдома, якщо не встигла приготувати. Ми з малюком рекомендуємо
#naprobuua #koko_naprobu #koko_naprobu_відгуки
У отзыва 0 комментариев
Олена27

Смачне "КОКО"

Хочу написати відгук сьогодні про м'яско курчати та "Суп-п'юре з курочкою та гарбузом"
М'ясо дуже смачне, дійсно як інші писали, на смак та на аромак це курка, нема різкого, якогось не "м'ясного" аромату та смаку.Малюку сподобалось, я трішки додала в кашку, він з'їв все, хоча він не дуже лютить безмолочні кашки. Але в мене є питання, малюку 7 місяців, йому можна всю баночку м'яска, чи тільки 30 грам?
Супчик також чудовий, відчувається на смак і на аромат гарбуз, малюк з'їв всю порцію, навіть не потрібно було загравати щоб доїв.
Я дуже задоволена продукцією "КОКО" і вам рекомендую.
У отзыва 1 комментарий
Олена27

Отримали та почали тестувати

Я задоволена отриманою продукцією. По перше, гарне пакування, кожна баночка замотана в окрему обгортку, як назвав старший синок це "поп-іт". В коробці є 9 баночок, м'ясо курки, овочі з куркою та гарбуз з куркою.
Ми вже встигли попробувати овочеве пюре( там картопля, горошок, пастернак, пертушка, рис та філе курчати. Гарно виражений смак та запах горошка. Мажна зробити аисновок, що дійсно натуральний склад. Дитинка гарно з'їла майже все.
Що до терміну, після відкриття потрібно одразу все з'їсти, на пізніше після відкриття не можна залишати.
Будемо надалі тестувати з малюком та писати що нам сподобалось і як малюк відреагував.
У отзыва 0 комментариев
Олена27

Прикорм

Хотілось дуже спробувати, почали прикорм, а в супі нема м'яса 😁
У отзыва 1 комментарий
Олена27

Цікаво

Хочу прийняти участь у тестуванні, у мене волосся пряме, хочеться йому придати об'єму, але не всі лаки тримають об'єм. Хочу спробувати як піде ця серія🤔
У отзыва 1 комментарий