1632236322
1632236322
Новичок
Отзывы 1632236322
Комментарии 1632236322
Получено лайков
2 Like
1632236322

Тестування

Привітик😜я уже як тиждень тестую цю лінійку Eveline rich coconut.Першу спробувала -----Міцелярну воду -класно знімає макіяж,навіть стійкий ,і головне не сушить шкіру,без всяких там хімічок,клас на кожний день..Тоді пішли в рух кремчики -це моя слабість😋,я як відкрила думала їх з'їм,такий легкий і ніжний аромат кокосу.Ей ви що там кокос цілий положили😄.Моя шкіра нарешті сказала мені дякую,певне думає до Гальки дойшло що я хочу🤭,короче я її обрадувала.Немає відчуття важкості і липкості,жирності,а ще дуже класно підходить під макіяж ,він лягає рівномірно.Бачу моя мама також почала в мене його позичати,(я то думаю хто маститься)бо в неї дуже суха шкіра,а він чудово зволожує.Шкіра справді має здоровий вигляд,не заливаються пори.Так тепер кремчики навколо очей,😜це моя любов❤️колись я використовувала. Звичайну кокосову олію навколо очей на ніч,адже була жирність видно..Ну ви ніби прочитали мої думки ,а їх не всі можуть прочитати,бо їх мільйони😜,реально шкіра стала пружнішою,і погляд такий відпочивши.Я хочу подивитись що дальше буде ..розгладжує мімічні морщинки .Тепер наша леді Пінка для вмивання,🥰також багато я спробувала ,але ця леді особлива після неї шкіра зволожена і така ніжна,немає сухості,а аромат,вона така ніжна..Дякую Eveline,ти мені допоміг оприділитисть чого хоче моя шкіра,і що принесить Миколай моїм дівчаткам подружкам..❤️❤️❤️❤️
У отзыва 2 комментария
KaterinaFil
Обржнюю аромат кокоса... тепер хочу спробувати цю лінійку 😉
1632236322
KaterinaFil,так креми реально класні..Непожалієте коли спробуєте.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Мар'яна Дендера

Перші враження

Ось уже два дні тестую сироватку для обличчя "Максимальне зволоження" з вітаміном С. Користуюсь, як і написано в інструкції, двічі на день - вранці та ввечері. На чисте обличчя наношу буквально дві крапельки сироватки. Більше - вже забагато. Засіб має досить жирну консистенцію, тому мені було цікаво, як лягатиме на мій комбінований тип шкіри. Сироватка прекрасно вбирається, не лишає по собі ані жирних слідів, ані блиску. Шкіра після неї, ніби оксамитова, м'якесенька на дотик.
Також сироватка має дуже приємний аромат. Зручний дозатор дозволяє видавити стільки засобу, скільки потрібно.
Тестую далі. Поки мені все подобається.
P.S. Маю веснянки та пігментні плями. Цікаво, чи стане шкіра світлішою, після використання цієї сироватки? Перевіримо)
У отзыва 5 комментариев
mallimari
Чекаю на результат після🤗
O'Lena
Ну як на мене, то аромат дуже хімічний є, але на шкірі я його не відчуваю
KaterinaFil
У мене також є пігментні плями на обличчі, тому буде цікаво, чи будуть якісь зміни.
Katjaa
Знаходила в інтернеті безліч різних інструкцій (українською мовою) по використанню сироватки , в одних написано наносити один раз, в інших два рази на день. Я наносила лише раз (так як в тій інструкції що в нас, польською написано використовувати зранку або ввечері)
1632236322
Цікавить Ваш відгук,як сироватка споавляється проти пігментних плям!!! Приємного тестування,чекаємо на остаточного відгуку
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Юлия13life

Тестую

Другий день тестування-першим почала пробувати засіб для очей.
Перші враження- добрі. Гель та крем легко наносяться. Але, як на мене, для використання вранці вони не підходять- жирнуваті. Хоча виробник зазначив, що використовувати двічі на день.
Засіб для очей в невеличкій баночці, складається з геля та крема. Судячи з інструкції, що вказана виробниками - гель наноситься на вверх, крем під очі. Наноситься треба обережно, бо там ніжна шкіра.
Далі буду ще пробувати, щоб написати більш детальний відгук.
У отзыва 6 комментариев
Anna Sen
Нещодавно закінчила баночку такого крему для очей. Мені все сподобалось, але є один мінус. Чомусь гель для верхніх повік закінчився швидше крему для нижніх. Мабуть витрати саме гелю більші ніж крему.
Мар'яна Палюх
Зручний варіант, почитаю ще більше відгуків і можливо придбаю такий для себе)
Tatiana Kachailo
Anna Sen, під час тестування також помітила, що гелю використовується більше ніж крему. Думаю, що в мене також гель скінчиться раніше.
OlihkaK
А на скільки Вам вистачило? Бо в мене дуже економно використовується!
Anna Sen
OlihkaK, ох, важко сказати, але на довго, просто гель скінчився десь на 2-3 тижні раніше ніж крем. Витрати крему дійсно не великі
1632236322
Класно,також дуже хочу спробувати)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Dawystik

Cироватка з вітаміном С «Максимальне сяйво» та Пом`якшувальний крем для рук з ароматом жасмину та гліцерином

Почала тестування три дні тому ) Вже є перші враження!
Сироватка має приємну текстуру та консистенцію. Зручний дозатор. На обличчя лягає рівно, одразу пом'якшує шкіру. Не утворює неприємної плівки, залишає ненав'язливе відчуття липкості після нанесення, але воно швидко зникає) Зверху можна для підсилення ефекту використовувати ще й крем. Баночка маленька, але сиворотка дуже економна, достатньо всього декількох крапель) Шкіра на дотик стає м'яка, відчуття приємні. Жодних алергічних реакцій не відбулось. З недоліків для мене - не дуже приємний та різкуватий запах. Але з цим можна змиритись )
Крем для рук - ідеальний! Маст хев цієї зими. Шкода, що такий маленький тюбик(
До тестування приєдналась мама) Від неї максимально позитивний відгук про продукцію. Буду мати на увазі, що тепер їй можна подарувати від Avon до Новорічних свят )
У отзыва 2 комментария
KaterinaFil
Цікаво, ще більше дізнатися про крем для рук, бо також дуже актуально
1632236322
Дякую за відгук про сироватку:)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Nelli90

Сироватка з вітаміном С та піна для ванни

Ура! Я була чемною дівчинкою і також отримала сюрприз під ялиноньку. А саме сироватку з вітаміном С «Максимальне сяйво» та піну для ванни «Яблучний штрудель». Починаю тестування.
Але вже самі назви засобів зачаровують. «Максимальне сяйво» асоціюю з теплим промінням сонечка, якого так не вистачає у холодну пору року. Тому впевнена, що після використання сироватки буду сяяти сама.
А «Яблучний штрудель» - це смак маминої випічки, отже точно ванна з такою пінкою навіє мені світлі спогади з дитинства.
Скоро поділюсь результатами
У отзыва 4 комментариев
Anastasiya_123
Клас, чекаю на ваш відвертий відгук про цю сиворотку)
TaniaM
Мені було б цікаво отримати цю сировотку. На жаль, не отримала, тому залюбки почитаю Ваш відгук про неї :)
1632236322
Також дуже цікаво послухати буде про ваш відгук за сироватку,,адже у мене закінчилась,і хочу купити іншу,тому що попередня не дуже зайшла мені.Так як невдалось мені її протестувати ,то перед покупкою буде доречний Ваш відгук!!!!
karapyzik_yulia
TaniaM, також в очікуванні відгуків про сироватку, бо в пошуках ідеальної для себе, в мене на тестуванні крем-ліфтингу
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться