TaniaM
TaniaM
Эксперт
Отзывы TaniaM
Комментарии TaniaM
Получено лайков
16 Like
TaniaM

Відгук про Мелоксонін №2

Як я вже казала з першому своєму відгуку, проблеми зі сном в мене були серйозні, а початок прийому Мелоксоніну - обережним.

Я дуже рада, що спочатку вирішила проконсультуватись зі своїм лікарем стосовно прийому, враховуючи прийом антидепресанту. І це комбо мене зараз буквально рятує, адже антидепресант надавав мені енергію вдень, а Мелоксонін нарешті подарував мені солодкий сон з приємним швидким засинанням.

Через тиждень з початку прийому Мелоксоніну я перейшла на 2 розпилення щовечора перед сном (орієнтовно о 22:30). До 23:00 в 100% випадків я вже спала. А нічні прокидання були лише через тривогу. До речі, ще один страх в мене був - це занадто міцний сон, через який я не буду чути сигнали тривоги або будильник. Цього не сталось, і я дуже рада. Так, через нічні прокидання (виключно під час тривоги) я відчувала себе трошки "розбитою", але коли нічних тривог не було - на ранок я відчувала себе виспаною та енергійною.

Разом з препаратом в посилці був цікавий трекер - персональний план сну. Я, на жаль, не настільки дисциплінована, тому поки що відклала його, натомість використовувала трекер фітнес-браслету, який відслідковує сон (користуюсь ним вже більше 3 років). Завдяки йому я чітко побачила позитивні зміни. Подекуди мій сон сягав 8 годин, це насправді фантастика, бо я не пам'ятаю такої довжини сну з початку 2022 року.

За рекомендацією свого лікаря, я буду поступово зменшувати прийом Мелоксоніну для експерименту, чи залишиться зі мною 8-годинний сон з легким засинанням після повної відміни препарату.

Але загалом я на 100% задоволена результатом. І тепер вже не боюсь мелатоніну :)
У отзыва 0 комментариев
TaniaM

Відгук про Мелоксонін №1

Вітаю!

Пишу одразу два відгуки, оскільки маю завантажені дні, і НАРЕШТІ доспані ночі :)
І перший відгук хочу присвятити своїй підготовці до прийому Мелоксоніну і взагалі, що мене спонукнуло взяти участь в цьому тестуванні.

З початком повномасштабного вторгення я, здавалось, геть забула про здоровий сон довше 6 годин. На фоні емоційного напруження (моніторинг новин, хвилювання за близьких, невідомість та загальний страх) я перестала відчувати бажання спати взагалі. Тобто фізично спати хочеться, а мозок просто не відключається.

Засинання могло починатись о 22:00 і засинала я вже сильно після 24:00, чисто від фізичної перевтоми. Мозок ніби включав режим "примусового перезавантаження". Перші місяці було складно, а потім такий стиль сну увійшов в норму. Я просто не могла заснути раніше 24:00, і не могла спати довше 6 годин. Ще майже щоночі були прокидання, і "ворочання" протягом 20-40 хвилин.

В жовтні 2022 року прийшла біда в мою сім'ю, раптово посеред ночі не стало тата (тромб, хай йому грець). Після цього до і так неможливості нормально спати додався ще й СТРАХ заснути. З цього моменту я взагалі забула за те, як це - виспатись, спокійно заснути, проспати всю ніч, засинаючи не слухати своє серцебиття. Звернувшись до психіатра, я отримала рецепт на антидепресанти. На жаль, ситуацію зі сном це не покращило. Тому я почала шукати варіанти для вирішення безсонної проблеми.

І ось тут підвернувся тест на цікавий засіб - Мелоксонін. Про мелатонін я чула багато, проте дуже його боялась. А тим більше навіть не підозрювала, що він може бути у формі спрею та з додатковими натуральними компонентами у складі. І вирішила спробувати. Коли вже дізналась, що беру участь у тестуванні, я звернулась до свого лікаря, аби узгодити прийом Мелоксоніну з антидепресантом. Мій лікар ще такого засобу не бачив, тому ми почали приймати його обережно :)

Згідно інструкції, достатньо 1-2 розпилення під язик. Я почала з 1. На жаль, в першу ж ніч я не відчула змін, все так же ж довго не могла заснути. Проте було побоювання одразу переходити на 2 розпилення, тому ще тиждень використовувала щоночі по 1. І о диво! Через тиждень я побачила відчутний ефект: без змін в моєму психоемоційному та фізичному стані я стала засинати швидше і легше. Буквально, голова до подушки і вже сплю :)

Про подальші результати поділюсь в наступному відгуку :)
У отзыва 0 комментариев
TaniaM

Чекаю на спокійний сон :)

Добрий день! На жаль на сьогоднішній день все ще не отримала посилку (і в додатку Нової Пошти немає інформації, що вона десь на шляху до мене). Як бути, що робити? Завчасно дякую за відповідь.
У отзыва 2 комментария
TaniaM

Дякую :)

Дуже рада стати експертом цього тестування, адже вже більше 4 років маю проблеми зі сном: періодично складно засинати, часто прокидаюсь посеред ночі і по 40-60 хвилин не можу заснути, дуже важко прокидатись вранці, через такий неякісний сон буквально валюсь з ніг посеред дня. Дуже хочеться солодко та якісно поспати :)
У отзыва 1 комментарий
TaniaM

Новорічний десерт в чашці

На Різдво мені випала чудова можливість протестувати киселі Dr.Oetker Ukraine в рамках проекту Naprobu
І маю вже детальний відгук, адже вся моя родина скуштувала всі смаки: полуничний, малиновий, ягідний, вишневий, журавлиновий.
Як бачите, на фото новорічний стіл з киселем, який став окрасою святкування. Це без сумніву якісний продукт, без різких синтетичних ароматизаторів та підсолоджувачів, зі шматочками ягід, з ідеальною консистенцією. Але найбільше мені сподобався формат - 1 пакетик = 1 чашка. Дуже зручно брати з собою, і немає потреби варити цілу кастулю, а можна порційно приготувати смачний напій за 1 хвилину! Одного разу ми використали навіть 1 пакетик на 2х - і вийшло все ж смачно, просто більш рідка консистенція, наче компот.
Моя родина була рада познайомитись з киселями від Dr.Oetker, ми ще раз переконались в якості продукції цього бренду.
Всім бажаю спокійного переможного року!!!
У отзыва 2 комментария