Aliona88
Aliona88
Эксперт
Отзывы Aliona88
Комментарии Aliona88
Получено лайков
15 Like
Aliona88

Що у світі наймиліше? Сон

В часи, коли життя летить дуже швидко все ж залишаються речі, котрі не можливо замінити (незмінні /сталі як константа). Мова йде про сон. З нашим буремним сьогоденням не так то просто мати міцний та здоровий сон. Стрес, війна та постійні хвилювання безумовно шкодять.
Вирішила спробувати засіб, що допоможе поліпшити якість сну.
Препарат Мелоксонін буває у двох формах: спрей та таблетованій.
Далі мова йтиме про спрей. Відповідно до інструкції застосування потрібно 1-2 розпилення під язик перед сном.
Смак має кисло-солодкий. Перші декілька днів робила 2 розпилення. Можу сказати, що швидше засиналось, але зранку була ніби "важка голова". Наступні дні використовувала 1 розпилення. Стало ліпше. Справді краще і швидше засиналося, менше пробуджень впродовж ночі і самопочуття зранку поліпшилося.
Персональний план сну став у нагоді. Зручно та швидко заповнювати. Всього до 10 хвилин на день і видно аналіз за різний період часу (10, 20 та 30 днів).
У отзыва 0 комментариев
Aliona88

здоровий та міцний сон

Хочу поділитися своїми спостереженнями: після декількох днів тестування препарату по 2 впроскування/розпилення під язик перед сном маю неоднозначні враження. З одного боку, пришвидшує засипання, а з іншого, зранку ніби голова трохи задурманена (як після недосипу або пересипу). Впродовж наступних днів спробувала по 1 пшику - то краще стало, зникло на ранок те відчуття. Ще помітила, що можливо так співпало, що після початку прийому препарату стала менше спати і з'явилося безсоння. Достатньо 4/5/6 год. сну на день. В мене буває таке, що раз на 1-2 місяця з'являється безсоння, яке триває 6-7 днів, а потім проходить (щоправда, спершу сон до 10 год. триває, а згодом стає до 8-9 год.). Зазвичай після того як перенервую безсоння виникає. Можливо мені просто не підходить препарат? Продовжую тестування. Веду персональний план сну.
У отзыва 0 комментариев
Aliona88

солодкі сни - запорука здоров'я

Отримала продукт спрей Мелоксонін, з детальною інструкцією та планером сну. Розпочинаю тестування. Дякую за чудову нагоду брати участь у тестуванні. Очікую, що зможу покращити якість сну.
У отзыва 0 комментариев
Aliona88

нове тестування

Добрий день,
підкажіть, будь ласка, де можна знайти список учасників? Вже 12 число, а відповідно до правил, список 11 числа повинен бути.
У отзыва 1 комментарий
Aliona88

Крем для шкіри навколо очей Anew «Енергія протинолу»

Крем позиціонує, що має 7 антивікових переваг нового засобу навколо очей.

Які переваги нового крему для шкіри навколо очей? 
• Освітлює шкіру навколо очей (так, помітний результат)
• Сприяє розгладженню шкіри (моя думка: 50 на 50)
• Інтенсивно зволожує (моя думка: 50 на 50)
• Зменшує видимість мімічних зморщок (маю затруднення із цим пунктом)
• Допомагає зміцнити шкіру (помітний результат)
• Підсилює пружність шкіри (помітний результат)
• Відновлює енергію шкіри (помітний результат).
Унікальна формула сироватки підходить для всіх типів шкіри.
Маю складність із вибором крему для шкіри навколо очей: часто після нанесення маю пощіпування, щось схоже на алергію. Для моєї чутливої шкіри підійшов, хоча думала, що не підійде.
У отзыва 0 комментариев