sv33nn
sv33nn
Новичок
Отзывы sv33nn
Комментарии sv33nn
Получено лайков
1 Like
sv33nn

NAN® 3 OPTIPRO® для малюків віком від 12 - 18 місяців

Не маю звички оцінювати продукт за першими враженнями, тому відгук даю лише після того, як використали більшу частину банки.
Об’єктивно плюси:
-виробництво в Європі з повним контролем якості;
-склад багатий на поживні елементи та вітаміни, які так потрібні дитині;
-відсутні пальмова олія та цукор;
-тривалий термін споживання;
-привабливий зовнішній вигляд баночки;
-зручно готувати суміш, завдяки мірній ложечці;
-їжа для малюка готується швидко, легко, без грудочок
-алергії чи інших негативних реакцій суміш не викликає, споживається із апетитом;
Виходячи з власного досвіду NAN 3 OPTIPRO сміливо можу рекомендувати матусям, як суміш високої якості.
У отзыва 3 комментария
sv33nn

NAN® 3 OPTIPRO® для малюків.

На днях отримали свою посилочку із дитячою сумішшю, починаємо тестування. Із перших вражень- коробка дуже красива, надійно запакована, для зручності є мірна ложечка, терміни придатності високі- до 2025 року, вся інформація про склад, виробника, спосіб приготування є на упаковці.
Дякую за надану можливість протестувати цю доволі відому та популярну суміш. Результати тестування в наступному відгуку, сподіваюсь, що нам вона підійде.
У отзыва 0 комментариев
sv33nn

Nestogen 3

В житті кожної мами та дитини завжди настає момент, коли потрібно змінювати раціон харчування. Переглянувши лінійку дитячих сумішей зупинили свій вибір на Nestogen 3 і не помилились. Суміш добре розчинається в теплій воді, не залишаються грудочки, маса однорідна та гомогенна, смакує дитині, збагачує її раціон за рахунок комплексу поживних речовин, не викликає проблем із травленням, алергію та інших негативних чинників. Син спокійний, задоволений, ситий, сон спокійний, міцний, а що батькам ще потрібно?
Склад суміші- мікро-та макроелементи ( 13 вітамінів, 12 мінералів), жири (Омега-3/Омега-6), вуглеводи, не містить пальмову олію. Рекомендована для дітей від 12 місяців. Розфасована по 300, 600, 1000г. Особливо важливо для мене було і те, що суміш виготовлена в Європі, тому , відповідно, має всі ліцензії, сертифікати якості, дотримання технології.
Суміш приходить у впізнаній картонній пачці, герметично упакована, з мірною ложечкою, вся інформація про склад, терміни споживання, інструкція по використанню розміщена на упаковці, максимально зрозуміла та вичерпна, інформаційна, добре читається. Терміни зберігання продукту чудові, при бажанні можна закупити «на запас». Є незамінним помічником для рідних, особливо тоді, коли мама частково зайнята на роботі. З приготуванням суміші добре справився навіть наш татусь))).
Дуже рекомендую суміш для наших малюків, адже вони заслуговують лише на саме найкраще.
P.S. Це моє перше тестування на сайті (сподіваюсь, що не останнє), тому завчасно прошу вибачення, якщо не повністю розкрила всі характеристики цього чудового продукту. Він дійсно вартий уваги!
У отзыва 0 комментариев