Мар'яна Репко
Мар'яна Репко
Знаток
Отзывы Мар'яна Репко
Комментарии Мар'яна Репко
Получено лайков
11 Like
Мар'яна Репко

Тестування суміші NAN 3 OPTIPRO

Дуже хороша суміш. Моєму маленькому гурманчику не кожна суміш подобається. А от NAN® 3 OPTIPRO® припала до смаку. П'є із задоволенням і до дна.
Після цієї суміші животик не турбує, а нічний сон став довшим та міцнішим.
Я як мама, спокійна, що даю дитині якісний продукт з хорошим складом, без пальмової олії та зайвого цукру.
Сміливо можу рекомендувати NAN3 OPTIPRO іншим батькам.
У отзыва 1 комментарий
Мар'яна Репко

Висновки про тестування SIMBIOSYS БЕБІКОЛ для малят

Мої вітання.
Як і обіцяла, доповнюю свій відгук, про SIMBIOSYS БЕБІКОЛ. Син вживає його вже на протязі десяти днів, що є однією третьою частиною рекомендованої тривалості курсу. Тепер можна зробити певні висновки.
Коли у дитини коліки, то, мабуть, кожна мама шукає такий засіб, який стане палочкою-виручалочкою миттєвої дії. Адже що може бути гірше, ніж бачити, як страждає твоє маля. Хочеться якнайшвидше йому допомогти. На жаль, SIMBIOSYS БЕБІКОЛ - це не той засіб, який швидко вирішить цю проблему. Миттєвого ефекту від застосування даного препарату я не помітила. Проте, після першого тижня використання малюк практично перестав зригувати. Пройшло здуття животика і покращилася консистенція стільця, поліпшився апетит, збільшилася тривалість нічного сну.
Тому я можу рекомендувати SIMBIOSYS БЕБІКОЛ як засіб, який нормалізує мікрофлору кишечника і поліпшує його функціональний стан. Однак, перед тим, як почати давати його своєму немовляті, все таки, раджу порадитися з педіатром.
З повагою Мар'яна та маленький експерт Олексій 💛💙
У отзыва 6 комментариев
Мар'яна Репко

Тестування SIMBIOSYS БЕБІКОЛ

Всім привіт!
Ми з малюком стали учасниками тестування SIMBIOSYS БЕБІКОЛ. Скажу відверто, що саме слово "тестування" дещо насторожує. Тому, перш ніж зареєструватися, я уважно і досить прискіпливо прочитала листок-вкладиш, який можна знайти в інтернеті. Все написане там мене влаштувало.
Так як ми нещодавно почали прикорм і більшість алергенів у малюка ще не введено, то для мене було важливо, що даний продукт алергенів не містить. Також він не містить цукру, і це плюс.
Варто зазначити, що SIMBIOSYS БЕБІКОЛ не є лікарським засобом. Це є додаток до основного раціону дитячого харчування та додаткове джерело життєздатних корисних бактерій кишечника.
Отже, я зробила висновок, що для мого малюка вживання даного препарату буде не лише безпечним, а й корисним.
Вміст отриманої посилки приємно здивував. Я розраховувала побачити там одну упаковку препарату, а виявилося - цілих три. Окреме "спасибі"😘 за носочки для малюка та іграшку для пальчикового театру. Отримувати подарунки завжди приємно 😊, але вони не впливатимуть на об'єктивність мого відгуку.
Отже, форма випуску препарату - краплі. Чистий об'єм - 8мл. В упаковці є окремо запакована мірна піпетка, яку потрібно закрутити на місце кришки. Це досить зручно, вміст флакону не проливається, піпетка не губиться і залишається чистою. Відмірює чітко. Не залишається сумніву, що на ложечку дитині потрапило справді 5 крапель, як і рекомендовано для вживання.
Після відкриття флакону препарат можна вживати на протязі 30 днів, що дорівнює рекомендованій тривалості курсу. Думаю, даного об'єму 8мл якраз буде в сам раз. Чесно кажучи, шкода викидати будь-які препарати через те, що вийшов термін після відкриття.
До речі, я вважаю, що в даному випадку термін "30 днів після відкриття флакону" є абсолютно доречним. Адже дивно було би, якби бактерії препарату були "безсмертними".
SIMBIOSYS БЕБІКОЛ можна домішувати до дитячого харчування чи пиття, головне, щоб не у гаряче! (це цілком логічно, адже при високій температурі бактерії гинуть).
Мій карапуз із задоволенням з'їдає ці 5 крапель у чистому вигляді з ложечки. На смак вони - як соняшникова олія - не мають вираженого смаку чи запаху.
Моєму малюку - шість місяців, тому коліки його вже не турбують. Але, на жаль, здуття і закрепи присутні. Я не чекаю швидкого ефекту від SIMBIOSYS БЕБІКОЛ. Хоч я і не медик, але розумію, що принцип дії у нього не такий, як у деяких препаратів від коліків, які ми використовували, коли була ця проблема. Він не повинен миттєво руйнувати пузирки повітря, які турбують малюка. SIMBIOSYS БЕБІКОЛ заселяє кишечник корисними бактеріями, які сприяють нормалізації мікрофлори кишечника, що в свою чергу зменшує ризик підвищеного газоутворення та розвитку кишкових кольок у дітей. Тому не варто сподіватися на миттєвий ефект. Потрібно вживати препарат деякий час, щоб можна було зробити певні висновки.
Тестування продовжуємо. Незабаром доповню свій відгук.
Всім добра💙💛
З повагою Мар'яна та Олексій.
У отзыва 1 комментарий