Iruno4ka89
Iruno4ka89
Знаток
Отзывы Iruno4ka89
Комментарии Iruno4ka89
Получено лайков
0 Like
Iruno4ka89
Дуже розчарувалась, що не отримала шанс протестувати((((
У отзыва 0 комментариев
Iruno4ka89
Мій повний огляд продукції Желфікс. Після отримання посилки довго не чекала - відразу відкрила, ознайомилась із вмістом і була приємно здивована, так багато всього... А конкретно: 3 п. Желфікс 2:1; 3 п. Желфікс 1:1; 3 п. лимонної кислоти; чудовий журнал цікавих рецептів; картки з інформацією та рецептами. Чекати до наступного дня не хотіла, приступила до готування джему відразу. Ознайомилась з рецептами, підготувала все необхідне і почала... Чекала труднощів із приготуванням самого Желфіксу, оскільки навіть звичайний желатин не можу розчинити без проблем((( Але працювати з Желфіксом - одне задоволення! Швидко розчинилось, не осідало, не відразу застигало, як кажуть: дозволило попрацювати з собою)))) Ще мені дуже сподобалась швидкість, з якою я приготувала джеми. В середньому на всі процеси я тратила приблизно 20 -30хв.(враховуючи час на підготовку самих продуктів). Продукти, які я спробувала перетворити у джем - вишні, черешні, яблука, апельсини. Чесно кажучи, залишила 1 упаковку для абрикос... Ну дуже хочу спробувати)))) Чи задоволена я результатом?.. ТАК!!!!!!! Почнемо з кольору: насичений, привабливий; консистенція: реально желеподібна; смак: насичений, спокусливий; запах: нереально апетитний... Мої рідні, не втримавшись, без мого відома одну баночку з'їли відразу (зачекали щоб вихололо)))))) Що ж я можу сказати про Желфікс? РЕКОМЕНДУЮ! Не бійтесь використовувати його в своїх закрутках. Навіть я, без особливо великого досвіду, з легкістю з ним впоралась, і результатом більш ніж задоволена.
У отзыва 0 комментариев
Iruno4ka89
Використала всі пакетики Желфіксу. Хочу ще!!!)))) Мені дуже сподобалось працювати з цією продукщією. Легко, швидко, корисно... Не бійтесь пробувати щось нове. Адже результат Вас обов'язково здивує та порадує)
У отзыва 1 комментарий
Iruno4ka89
Дуже хотілося б спробувати продукцію АХА. Цікаво чи корисно, чи смачно... Як кажуть: щоб знати - потрібно спробувати))))))
У отзыва 1 комментарий
Iruno4ka89
Я в захваті!!!!!! Чесно кажучи, такого чудового результату не чекала! Спробувала рецепт, який був у посилці на черешнях, вишнях та яблуках. І не планую на цьому зупинятись. Найкращі компліменти це ті, коли навіть дитина каже "дякую" за смачний джем. Рекомендую спробувати всім, хто не наважується. Фраза "Желфікс Dr.Oetker – секретний інгредієнт ідеального варення" реально працює!!!!))))
У отзыва 2 комментария