avro
avro
Новичок
Отзывы avro
Комментарии avro
Получено лайков
0 Like
avro

Засіб, що дійсно покращує сон - Мелоксонін сппрей

Після певного часу користування я все-таки відчула ефект від препарату, заявлений в інструкції. Мелоксонін дійсно покращує якість сну: він стає глибшим, під час засинання зменшується тривожність, і від цього перестають снитися жахіття. Один нічний обстріл ракетами я навіть проспала. Але не знаю, записати це до плюсів чи мінусів... В цілому, препарат рекомендую, але викорисовувати слід з обережністю, дотримуючись всіх рекомендацій, слідкувати за тригерними факторами і не забувати про ритуали на сон. Буду повторювати за потреби курс прийому Мелоксонін спрей.
У отзыва 0 комментариев
avro

"Перший млинець нанівець" або чи варто було давати спрею другий шанс

Тестування спрею Мелоксонін припало мені на тиждень переводу годинника. В цей період щороку маю проблеми зі сном, тож покладала на засіб з мелатоніном великі надії, оскільки мала досвід приймання іншого препарату.
Після першої ночі прокинулася розбитою і ніби "з бодуна". Списала все на важку ніч, повітряні тривоги і хронічне недосипання. Другий раз відчуття не змінилися, хоча дозу брала мінімальну. Вирішила відкласти тестування до стабілізації свого морального стану, бо мала багато стресу в цей тиждень. І от, вже третій день знову беру до рук чудо-спрей. Можу з впевненістю сказати, що препарат дієвий, але треба уважно використовувати і прислухатись до своїх відчуттів. Засинаю хвилин за 20, вночі не прокидаюся від тривоги, жахливі сни не сняться. Особисто для мене це вже великий плюс. Буду продовжувати тестування і надалі!
У отзыва 0 комментариев
avro

Моє перше тестування на сайті

Вперше буду щось тестувати, з нетерпінням очікую на свою посилку!
З переводом годинника, що буде незабаром, знову матиму проблеми зі сном. Сподіваюся, спрей це все пофіксить:)
У отзыва 0 комментариев