brisevak
brisevak
Знаток
Отзывы brisevak
Комментарии brisevak
Получено лайков
11 Like
Бактоблис
02:22 26.12.2021
ALisa recommends

Второй этап тестирования Бактоблис

Очень благодарны за возможность протестировать этот продукт! Во-первых отличный вкус! Ребёнок сам вечером напоминала что нужно съесть витаминную перед сном)) Во-вторых шикарный результат: действительно уменьшилось действие простуды в разы и проходило все легче и быстрее. Я осталась очень довольна)) Принимала дочка 4г. на ночь после того как попила воды. Нам все понравилось! Крутой результат и препарат!
У отзыва 1 комментарий
brisevak
Итак, мы только сегодня закончили курс Бактоблис и мой отзыв отзыв скорее всего нейтральный. Мы начали позже курс, т.к. заканчивали курс промывания гланд у лора. В процессе употребления ребенок дважды болел (первый раз - полторы недели насморк и небольшой кашель; второй раз - неделю насморк). Я не знаю как объективно, непосредственно в нашем случае, написать отзыв, т.к. возможно Бактоблис и даёт какие-то улучшения и без него симптомы простуды были бы сильнее проявлены...а может и на таком же уровне. Если сравнивать с прошлым годом или даже с весной этого года, то частота заболеваний уменьшилась, но и тут я учитываю то, что прошлые разы, ввиду карантинных ограничений, было меньше контактов с социумом. Поэтому я не могу однозначно сказать есть ли улучшения от приема препарата, и в связи с этим, мой вердикт - нейтральный, без перекосов в позитивную или негативную сторону.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Бактоблис
02:03 11.09.2021
brisevak

Бактоблис

Закончил ребенок пить курс препарата согласно инструкции, начался сентябрь и школа... и на 5 день обучения, краснючее и болезненное горло, сильный кашель и больничный. Снова возвращаемся к чаям и таблеткам. Трудно сказать что-либо об эффективности препарата... нам он не помог в качестве профилактики. Даже не знаю стоит ли на Фейсбук публиковать отзыв.
У отзыва 7 комментариев
Модератор Ольга
brisevak, ох же цей початок вересня - завжди сюрпризи у вигляді застуд і хвороб. Дуже прикро, що хвороба не змусила себе очікувати і препарат не показав ті результати, які б хотілося бачити. Чи публікувати відгук чи ні на Фб, вирішувати Вам. Може, результат після другого етапу буде більш позитивний, тоді і залишите відгук.
Маляр
і в нас така ж ситуація... чекаємо другий етап.
brisevak
Модератор Ольга, Зачекаю другий етап і подивлюсь на загальну картину.
Модератор Ольга
brisevak, звісно) Ми усі чекаємо - дуже хочеться, аби цей препарат допоміг.
leoraleah
Мы такие же . Пошли в сад и на тебе ...(
Isa
Цього року дійсно дуже складно з цими захворюваннями. В мене старша тільки 2 тижні відходила, а менша в садочку і того менше( хочу спробувати цей пробіотик
Модератор Ольга
leoraleah, аналогічна ситуація((( За неповний місяць вже другий раз нежить та запалене горло. Щось, осінь непроста цього року: і погодою не радує, і через погоду і здоров'я випробовує на міцність.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
brisevak

Плойка Remington

Так, хочу доповнити свій відгук і додати ще нових плюсів, які були знайдені в процесі використання.
Довжина шнура. Напевно з цього потрібно було починати перший відгук, однак на цю властивість я звернула увагу лише нещодавно, а саме, коли мені потрібно було використати розетку в кімнаті, а дзеркало в коридорі....на моє здивування його вистачило і навіть ще був запас. Це просто супер, адже не завжди мої "дизайнерські" забаганки відповідають технічним можливостям квартири і тому в коридорі біля дзеркала розетка відсутня ))) Однак інженери-конструктори (сподіваюсь, я вірно називаю цю професію), які створювали цю плойку продумали наперед такі ситуації, за що їм окрема подяка.
Термосумка також додає плюсів - це позитивно впливає на нервову систему та психологічний стан в цілому, адже маючи двох молодших школярів можуть траплятися різні несподіванки, особливо, коли гарячі, гострі та небезпечні речі залишити без нагляду, а дітям завжди все цікаво і до всього необхідно доторкнутися. Тепер ця проблема кардинально вирішена і не потрібно пів години чекати доки прилад охолоне і постійно перевіряти чи не схопить хтось із них гарячий прилад.
Отже тепер до наших "баранів" ))))
Сьогодні, так і не дочекавшись дощу, я вирішила все ж таки протестувати як буде поводити себе волосся при підвищеній вологості.
Мені потрібно було відвести дитину до басейну. Поки дитина плаває можна займатись своїми справами на трибунах.
Той, хто був у подібних закладах розуміє, що вологість там достатньо висока і температура також вища за звичайну кімнату.
Сьогодні я не використовувала фіксуючих засобів, застосовувала лише термозахист. За 45 хвилин волосся на половину розпустилось, однак за рахунок того, що це було пропорційно - це не "кидалось" у очі. Волосся стало просто хвилясте і залишилось таким до вечора. Чесно кажучи я була впевнена, що воно стане зовсім прямим, однак цього не сталось, чому я безмежно рада. Я впевнена, якби я використала фіксуючий засіб, локони навіть не почали б розпускатися, але в мене було бажання експерименту саме без лаку або пінки.
Підсумовуючи, я дуже приємно здивована якістю та продуманістю кожної деталі плойки, а всім хто причетний до її створення - великий респект!!!
У отзыва 3 комментария
Модератор Ірина
Справжній, прозорий експеримент! І, здається, плойка пройшла його досить непогано. Локація обрана доречно, з власного досвіду пам’ятаю, що в деяких басейнах повітря не тільки вологе, а ще й тепле. Іншими словами - усі умови, щоб зачіска зникла. Враховуючи, що фіксуючі засоби не були використані, а волосся залишилося хвилястим - це вже досягнення. Проте, головне, що Ви задоволені! Дякуємо Вам за цікаві та життєві відгуки :)
olena.romanenko
А як ви раніше робили зачіски, якщо лише під час тестування зрозуміли, що розетка в одному місці, а дзеркало в іншому? ПС: я думала, що з школярами полегше (в мене лише в садок пішла), але бачу що на мене чекає ще багато чого цікавого щодо гострого, гарячого та небезпечного... ?
brisevak
olena.romanenko, Подовжувач вирішує все )))
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться