VIKTOROVNA
VIKTOROVNA
Знаток
Отзывы VIKTOROVNA
Комментарии VIKTOROVNA
Получено лайков
1 Like
VIKTOROVNA

25 днів з "Альфлорекс"

Сьогодні 25-й день прийому "Альфлорекс". Залишилося 5 капсулок... Тестування добігає кінця і можно робити висновки.
1. Періоду "знайомства" організму з препаратом не було. Не можу сказати, що здувало більше, чи бурчало сильніше, ніж завжди. Хоча за цей момент хвилювалася мабуть більше всього - не хотілось, щоб якісь "неприємності" застали зненацька...
2. Після першого тижня значно зменшилося відчуття печії. Зменшилося, але не пройшло зовсім. Хоч то й зрозуміло - дія препарату направлена на заселення кишківника корисними бактеріями, а не на боротьбу з підвищеною кислотністю. І все таки ПЕЧІЯ ТУРБУЄ МЕНШЕ, ніж до початку участі в тестуванні.
3. Живіт тепер видає менше "концертів"! Повністю бурчання, здуття і гази не прошли, але турбують мене значно рідше. І це радує!
4. Останнього тижня нормалізувалися випорожнення. Якщо раніше або 4 рази на день, або один раз на 2 дні, то зараз все стабільно. Як кажуть, хоч годинник звіряй.)) Але точно сказати не можу: це дія саме "Альфлорексу", чи те, що трохи змінився підхід до харчування... А може все в купі посприяло такому ефекту.
Можливо, зміни не дуже помітні, проте капсули діють. Вважаю, якщо продовжити курс, то ефект закріпиться і буде більш виражений.
Знайомим "Альфлорекс" порекомендую, але ж чи дослухаються - повторюся, ціна на препарат не з бюджетних...
У отзыва 1 комментарий
VIKTOROVNA

Тиждень з "Альфлорекс"

3 роки я борюся з надмірною вагою. То дієти, то правильне харчування, то голодування, то миска котлет на обід, то за цілий день ані крихти їжі, зате 7 чашок міцної кави... І якщо психологічний мій стан від того не дуже потерпає, то шкоди шлунку і кишківнику своїм недбалим ставленням я таки завдала... Закрепи, проноси, "музичні привітання" серед ночі, здуття, незрозуміле булькання, ніби в тебе в животі зароджується паралельний світ, печія і навіть болі...
Сьгодні 7-й день, як я приймаю "Альфлорекс". Вживаю зранку, перед сніданком. Перше - неймовірно рада, що капсули МАЛЕНЬКІ! Прийом не визиває дискомфорту, 2-3 ковтки водички і готово. Друге - у мене зменшилася печія!!! Спеціально їла сьогодні страву-"провокатор" і відчуваю себе набагато краще, ніж до прийому капсул. Третє - зменшилося здуття, здається, навіть живіт тепер не такий, як повітряна куля.))) Єдиний мінус на данний момент - ціна... Подивилася в інтернеті, від 500 до 800 грн за упаковку. Зрозуміло, що на здоров'ї економити неможна, але препарат таки не бюджетний, як для дієтичної добавки. Хоча з іншого боку ціну розділити на 30 днів, в середньому по 18-20 грн, то не так ніби й багато.)))
У отзыва 5 комментариев
VIKTOROVNA
Катастрофически опаздываю с отзывами... Если бы посылочка пришла хоть на недельку раньше, а не в разгар утренников и нарезки оливье. Да еще всем семейством и заболеть умудрились. Надеюсь, успею выполнить все пункты, обусловленые в правилах тестирования, а пока небольшой видео-отчет о содержимом моей посылочки. https://youtu.be/mSAuR22FCjI
У отзыва 0 комментариев
VIKTOROVNA
Ось вже й понеділок добіг кінця... І тиша. Дівчата, чи багато ще таких, хто (як і я) в очікуванні посилочки?
У отзыва 7 комментариев
VIKTOROVNA
Ребята, писала я вчера, что бабка нам пошептала, опять в тестирование не попала.... Сегодня зашла посмотреть комментарии, а у меня высвечивает "принимаю участие". "Да ладно, я ж весь список вчера пересмотрела - нет там меня, 1000%!" Пошла смотреть списки, и чудо - моя фамилия на "о" потерялась среди фамилий на букву "а"! Теперь сижу и думаю: так я тестирую вкусняшки или это сбой какой то? (на почте пусто...)
У отзыва 6 комментариев