eNata
eNata
Эксперт
Отзывы eNata
Комментарии eNata
Получено лайков
14 Like
eNata

Результат тестування

Доброго дня!
Тестую Topicrem протягом тижня і вже можу зробити певний висновок.
Проте, певно, почну із самого початку)
Що стодобалось:
1. Пакування та склад.
Чудово, що є спеціальна пласмасова застібка на тубі з кремом - можна з певністю сказати, що до вас ніхто кремом не користувався. Також можна точно знати термін придатності, який становить 12 місяців з дати відкриття крему.
Щодо складу. Крем містить мінеральні олії, гліцерин, сечовину, бджолиний віск, що дозволяє використовувати його новонародженим, дітям і дорослим.
2. Дія.
Крем інтенсивно зволожує протягом 24 годин, має не жирну структуру (так зазначено на упаковці і це дійсно так). Мушу визнати, що за тиждень користування шкіра (не зважаючи на всі несприятливі погодні умови та користування дизинфікуючими засобами) має досить доглянутий вигляд. Зникли невеличкі тріщинки, відчуття стягненості та "пощипування" від води.
Після нанесення на шкіру рук, крем утворює щось схоже на захисну плівку, яка не змивається водою, але яка також не заважає працювати.

Що не сподобалось:
Як же я тепер зможу користуватись іншими кремами? Це, звичайно, жарт :)
У отзыва 0 комментариев
eNata

Topicrem проти сухості шкіри :)

Не була знайома з продукцією Topicrem, чула лише схальні відгуки від знайомих. Дякуючи проєкту тепер маю можливість спробувати цей крем та оцінити його :)
В осінньо-зимовий період шкіра рук дуже пересихає, інколи маю необхідність використовувати зволожуючий крем двічі на день, тому неймовірно цікаво, як з цією проблемою справиться Topicrem.
Тестування починається!
У отзыва 0 комментариев
eNata

Тестування йогуртів «Растішка». День третій.

Дуже шкода, що як і все хороше безлактозний йогурт «Растішка» дуже швидко закінчився. Як не старались ми його розтягнути «на подовше», але наш максимум – це три дні. Проте якими ж смачними і наповненими були ці дні :)
Ще до початку тестування мене дуже цікавив склад і смак продукту. Стосовно складу можу сказати, що як зазначено на коробочці йогурту «Растішка» він містить 78,6% молока, наповнювач (майже повністю з концентрованого соку), фермент лактазу і йогуртні закваски (два останні компоненти, як я зрозуміла і роблять йогурт безлактозним). Усі 4 протестовані йогурти смачні і солодкі за рахунок фруктового соку. Смаки «Персик-яблуко» і «Полуниця-банан» як на мене більш солодші за йогурт зі смаком «Виноград-яблуко».
В цілому, ми з сином дуже задоволені тестуванням, що відбулось, думаю це був цікавий досвід для нас обох :)
У отзыва 3 комментария
eNata

Тестування йогуртів «Растішка». День другий.

Як і було заплановано, наступного дня після отримання тестового набору ми почали наше смачне тестування. І почали його з безлактозного йогурту «Виноград-яблуко». Не встигла я озирнутись, як коробочка була порожньою, а мій головний тестувальник вимагав продовження :) Тому, ми вирішили відкрити ще одну коробочку йогурту зі смаком «Виноград-яблуко», яких в наборі було два.
Мені довірили лише облизати обгортку, проте можу сказати, що безлактозний йогурт «Растішка» має досить незвичний смак. Але, мушу визнати, що він досить таки смачний (йогурт не містить в своєму складі цукру).
Маю великі надії на йогурти, зі смаками «Полуниця-банан» і «Персик-яблуко», які навіть залишені «на завтра» виглядають дуже смачно :)
Залишайтесь з нами, далі буде…
У отзыва 1 комментарий
eNata

Тестування. Початок :)

Сьогодні ми з сином отримали смачну коробочку для тестування нового безлактозного йогурту «Растішка».
Мене дуже потішили доставка і упаковка.
Вранці прийшла смс про доставку продукту, згодом зателефонував кур’єр і уточнив час. Доставка просто супер, швидко-оперативно- із посмішкою.
З приводу упаковки – дуже гарно запаковано, з червоною стрічечкою, відчувається, що продумано :)
Сина порадувала червона кулька з написом «Растішка».
Отже, в коробочці ми отримали 4 йогурти:
- виноград-яблуко (2 шт.);
- полуниця-банан (1 шт.);
- персик-яблуко (1 шт.).
Завтра плануємо розпочати наше смачне тестування :)
У отзыва 2 комментария