Альона Олегівна
Альона Олегівна
Новичок
Отзывы Альона Олегівна
Комментарии Альона Олегівна
Получено лайков
4 Like
KaKaO

Упаковка

Я люблю Pampers - сколько не пыталась изменять, не получается!
Первое, на что хотела обратить внимание - это упаковка - приятный дизайн, плотный полиэтилен, удобно и легко открывать - благодаря хорошей перфорации! Внутри подгузники плотно уложены, что занимает минимум места и максимально комфортно! На упаковке указанно максимум информации - доя какого веса, размер и производитель, когда и кем упакованные!
У отзыва 21 комментариев
roksolana_kozoriz
І ми Pampers використовуємо і не «зраджуємо»?
Anzhelika_orlova23
roksolana_kozoriz, и я тоже, как начала пользоваться почти 2 года назад, и так до сегодняшнего дня и ними?
Дарья Гапич
Упаковка супер☺️
Алла Сухоплещенко
А мы почему-то начали с Хаггис, так ими и пользуемся. Нужно попробовать Памперс, они немного дешевле. Судя по отзывам и качеством не уступают..
KaKaO
roksolana_kozoriz, приятно, что я не одна такая!!!
KaKaO
Anzhelika_orlova23, нам уже 1,7 задумываюсь о горшке, а у вас как с ним?
KaKaO
Дарья Гапич, согласна на все 100!!!
KaKaO
alla_koala, я пробовала Хагис, и как раз испытания попали на лето... они такие толстые и ребёнку было не комфортно(
Альона Олегівна
Памперси супер, не протікають, немає попрілостей, і липучки супер, добре тримають, навіть якщо кілька раз розкривати)
KaKaO
Альона Олегівна, я полночью согласна С Вами!!! Я тоже в восторге!!!
tishulichka
а ми мріяли спробувати-не судьба!!! будемо користуватися надалі Хаггіс ультракомфорт для хлопчиків-думаю,не гірші за Памперс,до того ж -ціна приємна)))
Іріша
Мій онучок користувався також такими підгузками,ми були в захваті ті протіань ні почервонінь.
Viktoriia4orna
И мы пользуемся памперс. пробовали и другие, гараздо дороже, но все же памперс больше всех подходят малышу
Anzhelika_orlova23
KaKaO, вы бы знали какая я счастливая,мы уже его освоили , знаете,я такая #яжемать , которая еще с года пыталась усадить сына на горшок, но что то у меня шло не так, и так каждый месяц по несколько дней подряд бегала за ним с тем горшком, или седел на нем по 2 часа и даже не писал... потом я успокоилась, и до меня дошло , что ребенок должен сам до этого созреть, что его не нужно садить насильно,что он должен делать это осознано....ииии....в 1,9 мы пошли на горшок,без криков,нервов и психов...сейчас одеваем только на ночь и то, я заметила что он перед тем как ложиться спать идет на горшок, и за ночь может пописать 1-2 раза))))
Anzhelika_orlova23
tishulichka, так возьмите у кого то промокод и закажите себе на половину цена будет меньше
Кабардінка
удобные подгузы с приятной отдушкой
Анжела Ісмаілова
Почали ми тестування Суха суміш "NAN® SupremePro 3": доповнення до здорового раціону малюка. Спочатку переживала що дитині не спостерігається, але дитина їсть з задоволенням, вага нормально тримається, дитині подобається і ми щасливі надалі будемо купувати, якість дуже висока!!!!
Януська Гуцуляк
З цією сумішшю годування стало справжнім задоволенням для мене і моєї дитини. Вона не лише смачна, а й дуже корисна. Її склад містить все необхідне для забезпечення правильного росту і розвитку малюка. Моя дитина нарешті їсть з задоволенням і збагачує свій організм корисними речовинами, які вона так потребує. Особливо ціную те, що ця суміш враховує потреби маленьких дітей на кожному етапі їхнього розвитку. Вона допомагає мені відчувати себе впевненою в тому, що я надаю своїй дитині найкраще з початку свого життя. Рекомендую дитячу суміш всім батькам, які цінують якість і здоров'я своїх малят. Це справжній зберігач здоров'я і радості для наших дітей!"
Януська Гуцуляк
Рекомендую дитячу суміш всім батькам, які цінують якість і здоров'я своїх малят. Це справжній зберігач здоров'я і радості для наших дітей!"
Януська Гуцуляк
Рекомендую дитячу суміш усім батькам, які прагнуть надати своїм дітям найкраще з перших днів життя!"
Януська Гуцуляк
Ця суміш не тільки дозволила нам подбати про харчування нашої малечі, але й зробила цей процес приємним і легким. Ми маємо впевненість у тому, що наша дитина отримує всі необхідні поживні речовини для свого здоров'я та росту. Зручність використання цієї суміші просто незамінна, особливо в умовах сучасного темпу життя. Ми завжди можемо мати під рукою все необхідне для годування нашої дитини без зайвих турбот. Ми щиро вдячні виробникам за цей чудовий продукт, який дозволяє нам бути впевненими у тому, що ми робимо найкраще для нашої дитини. Рекомендуємо цю дитячу суміш усім батькам, які хочуть мати спокійність щодо харчування своїх малят!"
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться