Юлія Севрук
Юлія Севрук
Новичок
Отзывы Юлія Севрук
Комментарии Юлія Севрук
Получено лайков
0 Like
Julia S.

Раді стати учасниками тестування нового "Растішки"

Останнім часом син полюбляє йогурти саме марки Растішка. По-перше, за смак, ну і звичайно за магнітики також)). Тож коли я побачила реєстрацію на цей проект, то вирішила спробувати новий вид улюблених йогуртів.
Після того, як нам зателефонували і сказали, що через кілька днів доставлять йогурти, син дуже чекав, адже йому доручили таке важливе завдання. Оскільки ми не знали, що до деяких дітей завітав аніматор у костюмі Растішки, то завищених очікувань з цього приводу у нас і не було. Гадаю, у карантин це навіть було би зайве.
Тож у зазначений день нам доставив йогурти кур'єр. Дуже приємно, що вони були упаковані як подарунок, та ще й повітряна кулька на додачу. А ще малий тестувльник дуже втішився, що є магнітики. Адже акція з ними закінчується і в магазинах вони є уже не на усій продукції.
У наступному відгуку опишу наші враження безспосередньо від тестування.
У отзыва 6 комментариев
eNata
Круто! Вам пощастило, у нас магнитик був тільки на одній коробочці)
Koshechka
Это хорошо, что кроме красивой упаковки, ещё был и шарик! Ребенку двойное щастье)
vikysena
у нас магнітик був лише на 1му йогурту, але можливо це і плюс для нас! Дитина так любить на полицях вишукувати йогурти з "такими" подарунками!!!
Annabelle 5
А ми раніше не купляли Растішка, бо у складі був цукор та лактоза. А от ці нові йогурти нам підходять
Юлія Севрук
Старша донечка оцінила упаковку, в якій привезли йогурти і навіть залишила її для своїх дівчачих дрібничок. А молодшу порадувала кулька. Ну і ще одним дуже приємним бонусом були магнітики на усіх йогуртах. А ще дівчата обрали для себе улюблені смаки ??та ??
Julia S.
Ще й магніики попалися такі, яких на звичайних Растішках не було. Але ми уже розправилися з тестувальники йогуртами і вчора купили декілька таких у магазині - бо магнітики ж. Але у куплених, на жаль, траплялися тільки такі, як у сина вже є.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
vikysena

Рада немов дитина, що знову в експертах!

Хочу сказати велике дякую порталу, та компанії Данон, за можливість для усіх, Нас протестувати новинку.
Це дуже круто, що вийшов безлактозний йогурт, адже як на мене, він по смаку прийдеться не лише діткам, але й діабетикам, оскільки склід дійсно прекрасний.
Хочу відмітити оперативну доставку, я отримала на телефон смс повідомлення, і приблизно розуміла,коли чекати курьєра.
Також содобалось і пакування, йогурти гарно запаковані в подарункову коробочку,яка перевязана стрічкою і ще й кулька в подарунок!
Всередині коробки, знаходились йогурти, про враження згодом напишу)

#naprobuua #naprobuua_Растішка #Растішка #naprobu_відгуки #Растішка_відгуки
У отзыва 3 комментария
Mama_Elenka
Наш самый любимый йогурт у старшей дочки. Постоянно его кушает )) А ещё обожает собирать магниты, наклейки и другие штучки от Дино.
natagolovko
Моей дочке тоже очень нравится этот йогурт. А когда появился ещё и йогурт без сахара-вообще восторг. Вкусный, полезен, наш лечащий доктор тоже его одобрил и ввёл в рацион питания.
Юлія Севрук
І моїм дівчатам крім власне йогуртів, дуже подобається збирати колекції магнітиків.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться