greenbuterfly
greenbuterfly
Эксперт
Отзывы greenbuterfly
Комментарии greenbuterfly
Получено лайков
20 Like
greenbuterfly

Мелоксонін спрей

На другому етапі тестування, я зрозуміла, як мені отримати кращий результат від засобу. Я стала використовувати Мелоксонін тільки за потребою, якщо відчуваю, що перенервувала, збуджена й довго не засну. Також використовую, якщо прокинувшись вночі, довго кручусь й не засинаю знов, тоді встаю, пью воду і використовую спрей Мелоксонін. Але тільки одне вприскування, бо коли робила два, прокидалась втомленою. Мелоксонін діє обов'язково, на відміну від мелатоніну в таблетках. Буває треба, щоб пройшло хвилин 30, щоб заснути, але сон точно прийде.
У отзыва 0 комментариев
greenbuterfly

Спрей Мелоксонін

Спрей використовую 6 днів. Форма спрею подобається, але трішки щипає під язиком. Старалась дотримуватись порад з Персонального плану сну. Нещодавно перевели годинник на літній час. Я ще не звикла до цього. Лягаю спати рівно о 10.00, за пів години до цього використовую Мелоксонін, два вприскування під язик. Засинаю дуже швидко. майже миттєво. Але основна моя проблема була, це прокинувшись серед ночі, не могла заснути. Щож, тепер я знов швидко засинаю. Але, коли 2.04 була пилова буря, я прокинулась із мігренню. Перед цим і потім, прокидаючись на ранок, я відчуваю втому більшу, ніж коли погано спала вночі. Я подумала, може треба не два, а один раз вприскувати спрей. Надалі буду ще так робити,
У отзыва 0 комментариев
greenbuterfly

Отримала набір

Сьогодні отримала набір для тестування. Мелатонін вживала раніше й бачила позитивний вплив на сон. Син, якому 20 років теж хоче зі мною тестувати, тому що помітив, що його сон поверхневий й він не висипається. Дякую, що надаєте таку можливість.
У отзыва 1 комментарий
greenbuterfly

Парфумна вода Today

Ця водичка була у мене років 15 назад. Тоді вважала її найкращою від Avon. З віком мій смак змінився. Вода не розкривається тими нотами, які відчувала раніше. Подарувала мамі.

Відгук від мами. Фотографуватись з флаконом відмовилась. Відчувається квітковий запах бузку або жасмину, також є солодкий фруктовий фльор. Цей аромат створює настрій й нагадує жінці про її жіночність.
Шлейф наявний протягом цілого дня, стійкий й насичений. Дедалі аромат стає легшим. Досить одного пшику, бо може заболіти голова.
Аромат підійде для холодної пори року. Флакон вишуканий й прикрасить туалетний столик.
У отзыва 2 комментария
greenbuterfly

Матова губна помада з гіалуроновою кислотою «Супер Зволоження»

Раніше я часто купувала помади Avon, навіть дешева молодіжна лінійка у них прийнятної якості. Упакування помади досить привабливе. Мені дістався відтінок Pink. Колір весняний, а влітку підійде до засмаглої шкіри. Приємний, невагомий запах. Завдяки формі, помаду легко нанести й без олівця. Покриття щільне, рівномірне, не потрібно нашаровувати, тому що помада пігментована. Але губи мають не бути сухими, бо такий відтінок може підкреслити лущення. Помада не скочується, непогано тримається.
Вперше користуюсь матовою помадою, яка не сушить мої губи. Думала, що матові помади не для мене. Хоча, вона має ледь помітний блиск. Не відчувається на губах.
Помада мені подобається, всім рекомендую підібрати свій колір.
У отзыва 4 комментариев