Wanderingwit
Wanderingwit
Новичок
Отзывы Wanderingwit
Комментарии Wanderingwit
Получено лайков
0 Like
Wanderingwit
Спробувавши Желфікс 2:1 - залишилась дуже задоволена. На відміну від Желфікс 1:1 - Желфікс 2:1 заощаджує цукор. Наша сім'я дуже полюбляє ласувати варенням і джемами, а тому, чим менше цукру - тим краще для здоров'я. Різниці з першим майже не помітила. Смак свіжих фруктів зберігся. Колір джему залишився таким же яскравим. І що найгарніше - це варка всього 3 хвилини - всі вітаміни залишаються у фруктах та ягодах. Від Желфікса залишились лише приємні враження. В залежності від густини та смаку ягід та фруктів буду використовувати Желфікс 1:1 чи 2:1.
У отзыва 0 комментариев
Wanderingwit
Спробувавши Желфікс 1:1 - була дуже задоволена тим, наскільки густим став джем зі смородини. Смак свіжих фруктів зберігся, а варити варення довелось всього декілька хвилин. Це для мене, як мами з маленькою дитиною - дуже гарно, так як не потрібно увесь день стояти на кухні біля плити. А можна швиденько приготувати варення і провести більше часу з сином. Однозначно буду користуватись Желфіксом - так як це значно економить час, але не псує смакових і вітамінних властивостей ягід.
У отзыва 0 комментариев
Wanderingwit
Коли отримала Желфікс - була приємно здивована - пакунок містив 6 пачок желеутворюючої речовини для швидкого приготування варення (3 шт 1:1, 3 шт 2:1), 3 пачки лимонної кислоти, журнал Люблю готовить, 6 наклейок для написів на банки та вкладиші з рецептами. Ну що ж - починаємо консервування смородини.
У отзыва 0 комментариев