pidhurska
pidhurska
Знаток
Отзывы pidhurska
Комментарии pidhurska
Получено лайков
1 Like
pidhurska
Доброго дня! У мене росте внучка 7 місяців. Якщо випаде взяти участь у тестуванні, із задоволенням поділимося нашими результатами. Поки що, вона на грудному вигодовуванні, але вже майже місяць вводимо прикорм.
У отзыва 2 комментария
Модератор Ольга
pidhurska, все ж, бажано, щоб зареєструвалися та подали заявку батьки дівчинки.
pidhurska
Кенс Ольга зареєструвалася. А я, як "група підтримки".
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
pidhurska
Червону смородину у нас називають – порічки. Оскільки Желфікс не надає смаку, а чудово зберігає той смак, який ми підберемо для свого варення, я скомпонувала ягоди і фрукти так, щоб варення було гарним на колір, смачним, корисним і досить густим. Звичайно без допомоги чарівного Желфіксу такі умови були б не можливі і так Варення «Порічки-яблуко-апельсин» або ж «Равлик» 1 пачка Желфіксу Dr.Oetker 1:2 0,5 кг цукру 1 кавова ложечка лимонної кислоти Dr.Oetker, 0,5 л пюре з порічок 0,5 л пюре з яблук, цедра і сік половини апельсину (щоб надати легкого апельсинового аромату, оскільки порічки не мають вираженого запаху) Я перетерла порічки через сито (щоб забрати кісточки), вилила у 1л банку. Змолола на м’ясорубці яблука і яблучне пюре виклала в ту ж банку. До 1л порічково-яблучного пюре додала Желфікс 1:2 змішаний з 2 ст.л. цукру, цедру і сік половини апельсину. Довела до кипіння, постійно перемішуючи. Додала цукор, що залишився та лимонну кислоту і постійно перемішуючи ще раз довела до кипіння і варила 3 хв. Зняла пінку (яку тут же продегустувала) і розлила в сухі стерильні банки. Коли я фотографувала в садку, скажу чесно, не одразу помітила «гостя» (на другому фото внизу), який досить швидко пересувався в напрямку варення. Варення я йому не дала, але відправила равлика в сад. Це було 2 дні тому. А сьогодні я приготувала торт (це моє маленьке хобі – готувати смаколики для моїх рідних) і вирішила окрім вершкового крему використати ще й саме це ароматне рожеве варення. Ото ж – торт з желфіксовим яблучно-порічковим варенням. Ще не куштувала, тільки зробила фото, але думаю, що буде смачно!
У отзыва 1 комментарий
pidhurska
Два рази загрузилось, випадково. Будь ласка, відредагуйте і заберіть один. Дякую!
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
pidhurska
Вишня в шоколаді з корицею. Саме за допомогою Желфікса варення виходить особливо смачним, бо вишеньки не розварюються і як свіжі! Я взяла каструлю з антипригарним покриттям, влила 1 склянку води, всипала 2 кг вишень (без кісточок). 1 неповну склянку цукру змішала з 2 пакетиками «Желфікс 1:1» і 2 ст.л. какао, додала до вишень, перемішала, поклала 2 палички кориці і довела до кипіння. Додала решту цукру (всього 2 кг), кип’ятила 8 хв. Добавила 50г шоколаду, перемішала поки він повністю розтопиться у варенні. Розлила у сухі стерильні банки і закрутила. Частину варення залишила одразу на пробу. Всім домашнім дуже сподобався смак варення і до чаю, і до кави, і поливати шматочок бисквіту і Грецький йогурт чи сир. Смакота!
У отзыва 1 комментарий
pidhurska
Дякую! Справді смачно! Головна заслуга у цьому чародійнику Желфіксу! Він робить варення справжнім "фаворитом" столу.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
pidhurska
Варення вишневе з коньяком. Вишню не даремно називають королевою ягід. Желфікс допомагає ягідній королеві розкритись у всій своїй красі. Я вирішила використати одразу два види Желфіксу – 1:1 і 2:1. Ото ж на 2 кг вишень без кісточок я взяла 100 г води, 1,5 кг цукру, 2 пакетики Желфіксу, 2 чайні ложки ванільного цукру Dr.Otker, 1 чайну ложку лимонної кислоти Dr.Otker, 125 мл коньяку. Варила згідно Ваших рекомендацій, але трішки збільшила час варіння (до 8 хв.), оскільки вишні не подрібнювала. Варення вийшло достатньо густим, вишеньки ціленькі, колір надзвичайний, смак неперевершений. Навіть тортик спекла і прикрасила вишнями з варення.
У отзыва 2 комментария
Oksana7447
Дуже гарно виглядає тортик,поділіться рецептом.
pidhurska
Для бисквіта – 4 яйця, 120 г цукру, 80 г муки, 50 г крохмалю, ванільний цукор, щіпка солі; Для начинки – 700 г вишень, 25 г желатину, 500 мл вершків, 300 г м’ягкого сиру, 6 ст.л. цукрової пудри, сік і цедра 1 лимону. Білки відділити від жовтків, збити в міцну піну. Жовтки розтерти з цукром і ванільним цукром добіла. Змішати жовтки, муку з крохмалем і білки. Випікати в змащеній формі при Т 175 оС. Коли остине, розрізати корж на 3 частини. Вишні без кісточок викласти в друшляк. Замочити желатин. Вершки збити з половиною цукрової пудри. Змішати сир, цукрову пудру, лимонну цедру і сік. Додати збиті вершки, желатин. 1/3 крему відкласти, решта змішати з вишнями. Помістити в роз’ємну форму і перемастити бисквітні коржі кремом з вишнями, покласти на півгодини в холодильник. Зняти роз’ємну форму і намастити торт зверху і з боків сирним кремом. Зверху полити варенням вишневим з Желфіксом і лимонною кислотою.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
pidhurska
Ми з нашим Сіріусом дуже шкодуємо, що не потрапили в число щасливчиків, бо це один з найкращих кормів для котиків. Можливо, зможемо взяти участь у фотоконкурсі, бо наш котусик - це щоденна фотомодель.
У отзыва 2 комментария
Модератор Ольга
pidhurska, фото - дуже гарні! Кіт - дійсно модель! Думаю і для конкурсу знайдеться світлина :)
pidhurska
Дякую! Я навчила кота ходити на унітаз, то можу поділитися відео. Це цікаво! А як він зустрічає нас, коли ми заходимо в квартиру! Я постійно його знімаю - це неперевершено!
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться