lisovetska
lisovetska
Новичок
Отзывы lisovetska
Комментарии lisovetska
Получено лайков
0 Like
lisovetska
Привіт усім, дуже хочу подякувати команді яка створила цей сайт, і ти хто обрав мене саме для тестування "Желфіксу" від Dr. Oetker. Завдяки вам я навчилася варити джеми та й інші солоні закрутки, раніше я такого взагалі не робила. Я вам за це безмежно вдячна, а мій чоловік ще більше. Вдалої вам роботи і успіхів у всіх починаннях.
У отзыва 0 комментариев
lisovetska
Всім привіт. Рецепт мого конфітюру з кабачків. Інгридієнти 2 кг кабачків (в мене були темно-зелені) 2 кг цукру(можна чучуть більше) 2 лимони 1 апельсина 1 пакетик "Желфікс" 1:1 Приготування Спосіб 1: з "Желфікс" 1:1 Кабачки очистити від шкірки, вийняти насіння, порізати кубиками. Засипати цукром і залишити на 5-6 годин у темному прохолодному місці. Після того як постоїть, злити половину рідини, додати порізані кубиками лимон і апельсин, без шкірки, цедру натерти, також додати і варити 1 годину на маламу вогні, помішуючи, додати Желфікс і варити 5 хв. Переложити і підготовлені банки. Закрити. Готово! Спосіб 2. З кабачками, лимонами та апельсиною те саме. Варити потрібно довше. Спочатку варимо 1годину, відставляємо, коли повністю вистигне, варимо знову 1 годину. Якщо рідини дуже мало то можна закривати, якшо ні то знову відставляємо, остине, доварити до готовності. Положити у підготовлені банки. Закрити. Готово!!! P. S. Основна ознака готовності, невелика кількість рідини.
У отзыва 4 комментариев
lisovetska
Всім привіт, вчора я готувала, джем із чорної смородини. В мене він вийшов просто чудовим, желеподібний, чудово тримає форму, не тече по руках, якщо їсти з хлібом(залишилось чріхки на пробу). Колір чудовий. Готувала його так: 1,5 ліри смородини; 1літра цукру; пакетик "Желфікс" 2:1. Ягоди подрібнила змішала з "Желфікс" 2:1, поставила варити, коли закіпіло додала цукор, варила 10хв. Розлила у банки. Готово!!! Відтепер і подальшому буду використовувати "Желфікс" для приготування жемів, варення. Рекомендую всім!!!
У отзыва 1 комментарий
lisovetska
Привіт, усім, хто це читає. "ЖЕЛФІКС" це просто знахіднка, для тих, хто любить робити все швидко і якісно. Він надзвичайно економить час, а також зменшує кількість використаного газу, чи електроенергії. Сьогодні я готувала джем з чорниці. Взяла 3 літри ягід, 1,5 літри цукру, і лише одну пачечку "Желфіксу" 2:1. Ягоди подрібнила м'ясорубкою, додала весь цукор. Поставила на плиту варила після закипання 10хв, додала "Желфікс" 2:1 з 2 ложками цукру. І варила ще 5 хв. Після того помістила джем у стерелізовані банки, закрутила. Залишилося чучуть на пробу, джем густий, яскравого кольору. В порівнянні з тим що варила раніше без "Желфіксу" з тих самих чорниць в тій самій пропорції, то різниця є. Без "Желфіксу" потрібно варити набагато довше і воно менше гусне.
У отзыва 0 комментариев
lisovetska
Доброго, дня не бочу свого коментарію, вчора вронці написала. Прийшло сповішення про коментар, не можу закрити сповіщення. Що робити???
У отзыва 2 комментария