svetaschechka
svetaschechka
Эксперт
Отзывы svetaschechka
Комментарии svetaschechka
Получено лайков
9 Like
svetaschechka

Чи допоможе Мелоксонін наладити сон

Проблема сну для нашого сьогодення є актуальнлю для багатьох українців. Кожен вирішує її як знає. У мене проблем із засинанням не було, а от раптові підйоми о 3 або 4 ранку з відчуттяи тривоги всередині були частенько. Тож, пропозицію від Напробу щодо тестування Мелоксоніну я прийняла залюбки. Виробник запевняв, що 2 пшики під язик за півгодини до засинання покращать сон, знімуть проблеми із засинанням та ненормованим пробудженням.
Звичайно, ефекту від препарату я одразу не очікувала, бо знаю, що мелатонін має накопичитись в організмі, щоб спрацювати. Тож, так і сталось: "узбагоін" став допомагати десь на 10 день прийому. А ще хочу відмітити важливу річ в тестуванні. Разом з Мелоксоніном мені надіслали "Персональний план сну". Він став для мене справжнім помічником, який допоміг самоорганізувати сон.
Завдяки "Персональному плану сну", я побачила свої недоліки, пробіли в плануванні головного відпочинку доби.
Отже, якщо підсумовувати тестування:
завдяки парі -План сну+Мелоксонін - мій сон став якіснішим 100%. Як це відчулось? Зменшились часи прокидання вночі або рано-вранці, готовка до сну стала організовано ранішою, а засинати стало ще легше.
Тож, препарат ефективний. Але не слід забувати про те, що він є тимчасовим помічником. Адже, мелатонін має вироблятися організмом самостійно!
У отзыва 0 комментариев
svetaschechka

Мелоксонін_перший відгук

Всім привіт! Сьогодні хочу поділитись своїм досвідом тестування Мелоксоніну. Звичайно, для розгорнутого відгуку 6 повних днів тестування -то замало. Але все ще попереду. І на даному етапі можу винести великий плюс. Це самоорганізація сну! Завдяки "Персональному плану сну", я бачу свої недоліки, пробіли в плануванні головного відпочинку доби.
Завдяки Плану+Мелаксоніну - мій сон стає якіснішим. Це відчувається: зменшились часи прокидання вночі або рано-вранці і засинати стало легше.
Отже, позитивні моменти є. Тестуємо далі)
У отзыва 0 комментариев
svetaschechka

Тестування киселів-смачно,швидко, але не для дітей!

Кисіль - не частий гість в нашому сімейному меню. Сказати по-правді, готувала я його лише раз, коли накрила ностальгія і захотілось чогось такого солоденького, з дитинства. І якщо процес приготування цього напою займав раніше якійсь час, то зараз можна вкластися максимум в пару хвилин. Це якщо, наприклад, готувати класичний заварний варіант. Але ж зараз, виявляється, є й швидкорозчинний. То його я приготувала всього лише за секунд 30🤗.
Це однозначно великий "+"❗
А ще - шматочки ягід і різноманітність смаків:
з вишнею
з малиною
з журавлиною
з полуницею
з лісовими ягодами
В швидкорозчинному є реальні шматочки ягід, але у складі -цукор. І, як на мене, його там дофіга. А от заварний не має шматочків ягід й цукор не містить, тому солодкість можна регулювати самому. Але в обох варіантах у складі є лимонна кислота і без цукру вона дуже відчувається. Саме тому, варіант цього кисіля, на мою думку, не для діточок. Але ж, ці кисілі достатньо зручні у приготуванні і дуууже смачні.😋
Дякую проекту за можливість спробувати приготувати цю смакоту!
На Yt нічого не вантажила. Але зробила відосики для свого блогу в Інсті❤️
У отзыва 2 комментария
svetaschechka

Тестування_швидкорозчинний кисіль

Сьогодні протестувала швидкорозчинний кисіль. Дуже зручний в плані: захотіла випити смачненького -закип'ятила воду, залила суміш, розмішала, остудила і ....вуаля, кисіль готовий. Щодо якості суміші: в ній реально є сушені ягідки, як і заявлені в складі. І коли п'єш кисіль -реально смакуєш ягідний "коктейль". Із мінусів - кількість цукру, як на мене, завелика. Хоча, на смак він не дуже солодкий. Ну, і, лимонна кислота в складі. Тож, для маленьких діток цей кисіль не підходить). Далі буде ....тестування заварного кисіля.🤗
У отзыва 0 комментариев
svetaschechka

До тестування готова👌

Отримала свій наборчик для тестування. За оформлення скажу сразу: все не те, що просто, а непрезентабельно. Ні наповнювача в коробочці, ні промо-флаєра, ні вітальної листівки (хоча маленької )....Перше враження -немає душевності і поваги до тестувальника....
У отзыва 0 комментариев