Юлія Артюх
Юлія Артюх
Эксперт - Блогер
Отзывы Юлія Артюх
Комментарии Юлія Артюх
Получено лайков
6 Like
Юлія Артюх

Киселі від Dr.Oetker-спробувала, сподобалося, буду купувати ще

В підсумку тестування Киселів від Dr.Oetker, хочу відмітити що вони були дуже смачні,швидкі у приготуванні та мали різноманітні смаки. Доступна ціна та гарна альтернатива гарячим напоям. Ще хочу відмітити,що кіселями гарно насищуєшся, так що тим хто на дієті можна пити цей напій. Дякую за тестування.
У отзыва 0 комментариев
Юлія Артюх

Кисіль від Dr.Oetker -смачний напій!

Зізнайтесь, давно ви пили кисіль? Чомусь впевнена, що цей продукт багатьма забутий і нечасто їм бавляться, але насправді це ароматний, смачний десерт-напій, який добре та корисно вживати!
Я з дитинства люблю кисіль. Моя бабуся часто варила його з ягід, з додаванням крохмалю. Правда зараз це не складає особливих труднощів. Можна купити в магазині вже готовий з будь-яким смаком.
Кисіль від Dr.Oetker смачний, у міру солодкий.Низькокалорійний , підходить для тим, хто сидить на дієті.
Продається він в одноразовій упаковці, смаки у киселя цього бренду є різні.Спосіб приготування, звичайно, дуже легкий, і потребує лише води.Зрозуміло, кому як, але особисто я нічого особливо лякаючого у складі не побачила.Як кажуть, хочеш повністю натуральний – роби свій, без барвників.
При приготуванні має гарну консистенцію,також хочу відмітити має багато ягід, і смак у них саме ягід. В міру солодкий, не приторний. Цілком задоволена. Смачно, швидко та корисно.
У отзыва 0 комментариев
Юлія Артюх

Кисілі від Dr.Oetker

Спробувала кисіль для тестування, отримала смачний гарячий напій. Те, що треба, коли чай і кава вже набридли і хочеться чогось корисного і смачного. Заощаджує час – потрібно лише розмішати у гарячій воді. Виходить м'який, тягучий, солодкий напій. Навіть шматочки ягід і фруктів видно і відчуваються і ще в добавку вітамін С. Вони звичайно невеликі, але все ж таки приємно що вони там є. Крім того, хочеться відзначити хороший склад. Сахара звичайно є, але він зараз скрізь у такій кількості в швидкозаварюваних киселях. Всім рекомендую!
У отзыва 0 комментариев
Юлія Артюх

NAN®4 OPTIPRO® – молочна суміш для малят,гарної якості

Нашому малюку суміш дуже подобається, їсть із задоволенням подобається солоденький смак.Підберали суміш на докорм цілком задоволена. Суміш має приємний аромат при розпаковці "аромат сухих вершків", спочатку піниться, а потім швидко зникають бульбашки, смак дуже чудовий, дитина їсть із задоволенням, алергії не має, зі стулом все добре. Будемо надалі замовляти.
Дата виробництва свіжа, смак чудовий , сподобались найбільше.
У отзыва 0 комментариев
Юлія Артюх

Суха молочна суміш NAN3 OPTIPRO суміш,яка подобається нашій родині

З цією сумішшю наша родина знайома вже давно. Суха молочна суміш NAN 3 OPTIPRO має дуже гарний склад, це перше на що я закинула увагу при обранні суміші. Дитина добре її переносить алергічних реакцій немає, стул в нормі. Гарно спить у ночі. Зручна упаковка та легка у приготуванні. Недоліків не знайшла.
У отзыва 2 комментария