soulanna31
soulanna31
Эксперт
Отзывы soulanna31
Комментарии soulanna31
Получено лайков
9 Like
soulanna31

Чому не виходить подати заявку на проект?

Відсутня кнопка ,зареєструватися,
У отзыва 0 комментариев
soulanna31

Мій персональний план сну

Починаючи з 1 квітня я почала вести персональний план сну. Відмічаючи в ньому чинники стресу та інші фактори, що впливають на сон, вийшла таблиця, в якій можна відстежити логічний ланцюг подій, що впливають на мій сон. З неї видно, що з засипанням у мене проблем не було. Нічні пробудження, в основному, були пов’язані з повітряними тривогами. Але за моїми спостереженнями після їх закінчення, засинання наступало швидко.

В заключення хочу сказати, що буду і надалі користуватися Мелоксоніном, подобається його швидка дія для засинання. Нажаль, через воєнні дії у країні не можу відчути його властивості на повну, але все ж таки вважаю його достойним препаратом, він позитивно впливає на сон, через це стала відчувати в собі більше сил та енергії.
У отзыва 0 комментариев
soulanna31

Зручне використання, швидке засинання

Пройшло два тижні експерименту з покращення якості сну.

Погано спати я почала з початком повномасштабної війни в Україні, ніяк не можу забути гул літаків, що бомбили моє місто. З тих пір погано засинаю, стресую під час повітряних тривог, часто вночі без причини прокидаюся.

Про гормон мелоксонін чула вже давно, але не наважувалася спробувати.

Спрей мені сподобався зручною формою використання: треба всього лиш зробити пшик під язик і все готово. Думаю, що завдяки цьому, він так швидко починає діяти. Засинання, дійсно, стало швидким та легким. Довжина сну стала довшою, зранку я себе стала почувати більш енергійною та відпочившою. Але вночі все одно чомусь прокидаюсь.

З цього можу зробити висновок, що спрей і справді дієвий, допомагає швидко заснути, але діє не дуже довго. Можливо, цей гормон має накопичувальний ефект і треба приймати його трохи довше, ніж два тижні, щоб результат став кращим. Планую і надалі його використовувати, щоб досягти більшого ефекту.
У отзыва 0 комментариев
soulanna31

Немає посилки

Мені не прийшла посилка, що робити?
У отзыва 6 комментариев
soulanna31

Швидко та смачно!

Ну от завершилось і моє ретельне тестування. Не хотілося писати відгук, поки не спробувала все до останнього смаку. Я не вважаю себе затятим прихильником киселів: чи то їжа, чи напій, але тестування проходило з ентузіазмом. Мої діти просто обожнюють кисіль! Але пам’ятають лише старий смак бабусиного напою з крохмалем. Скажу чесно, що я вперше куштувала киселі зі шматочками ягід, бо зазвичай звикла, що це просто густа рідина, тому Dr. Oetker мене приємно вразив.

Тепер ретельніше про все в деталях. Найменше мені сподобався кисіль у великих пакетах - це пов’язано з тим, що процес приготування був трошки складніший, ніж порціонний, до того ж виробник пропонує самостійно додавати туди ягоди, якщо така потреба є. Як на мене, то тут губиться ідея самого продукту: хочеться, щоб було швидко і смачно, та займало мінімум часу.

Тепер розберемо маленькі порціонні пакетики, які розраховані на 1 склянку. Сподобалась простота приготування, дитина сама без проблем могла його приготувати. Кисіль був готовий вже через кілька хвилин. Ягоди додають йому аромату та смаку. Найбільше донька оцінила лісові ягоди: смак насичений, яскравий. Знайшли одне зауваження: пити його треба одразу після приготування, бо потім він сильно загусає і перетворюється у тверду консистенцію. Як на мене, це єдиний мінус, що не можна його допити через кілька годин.

В цілому Dr. Oetker завжди радує своїми новими та якісними продуктами, в чому впевнилась знову!
У отзыва 0 комментариев