lylanka
lylanka
Знаток
Отзывы lylanka
Комментарии lylanka
Получено лайков
9 Like
lylanka

Вітамінки-соломинки КітВіт

Доброго дня, ось і підходить до кінця період тестування найкращих вітамінів «КітВіт». За два тижні, мій синок, разом зі мною, тестували різні смаки вітамінів «КітВіт». Нам дуже сподобався дизайн оформлення вітамінів та сама задумка, так, як вони у вигляді соломинки, що дуже цікаво та незвично для дієтичних добавок. Для мене, як для мами дуже важливо, що дані вітаміни не містять цукру, глютену та лактози, що є дуже важливо, забарвлені натуральними барвниками. А самим головним пріоритетом, є те, що вони мають потужний склад вітамінів, а саме: Вітамін С, Вітамін В₂, Вітамін В₃, Вітамін В₅, Вітамін В₆, Вітамін В₇, Вітамін В₉, кальцій, цинк, йод. Спочатку нам дуже сподобався смак «Апельсину» та «Лісових ягід», потім фаворитом став смак «Зеленого Яблука» та «Малини». Смак «Вишні» «КітВіт Вітамін В6 та Магній» синочку не сподобався, так, як виявився на смак дуже насиченим. Після приймання дієтичних добавок «КітВіт», організм зарядився необхідними вітамінами, синочок почав себе краще почувати та з’явилися нові до навчання та заняття спортом. Від приймання вітамінів «КітВіт» побічних реакцій ніяких не було, отже, однозначно рекомендую.
Вітаміни «КітВіт» стали нашими фаворитами. Ми в подальшому буде купувати саме ці вітаміни «КітВіт» та рекомендувати всім друзям та знайомим. #naprobuua #naprobu_відгуки #naprobu_КтВіт #КітВіт
У отзыва 0 комментариев
lylanka

Смачні вітамінки КітВіт

Добрий ранок, скуштували вже всі смаки вітамінів КітВіт: малина , яблуко , апельсин , вишня та лісові ягоди. Вітаміни КітВіт - це просто знахідка. Про ці вітаміни нагадувати дитині про прийом не потрібно, з самого ранку сам нагадує, адже йому дуже подобається смак та сам процес. П'ємо з тепленькою водичкою. Будемо тестувати далі.
У отзыва 0 комментариев
lylanka

Смачна та корисна посилка КітВіт

Доброго дня. Дякую, за надану можливість протестувати, цікаві та корисні вітаміни. Дитина просто в захваті від самого вигляду цих смаколиків, так, як всі діти люблять щось нове. Також в захваті від «КітВіт МУЛЬТИВІТАМІННИЙ» зі смаком апельсину, так, як апельсин наш улюблений фрукт. Я, з нетерпінням буду чекати результату, маю надію, що це дійсно достойні вітаміни, які будуть сприяти зміцненню організму та поповненню нестачі вітамінів і мінералів.
У отзыва 2 комментария
lylanka

Вітаміни КітВіт

Доброго дня, отримала посилку, будемо тестувати, дякую.
У отзыва 1 комментарий
lylanka
Доброго дня, готували сьогодні джем з чорниці. 1,5 кг чорниці, 0,5 цукру і 1 пакетик Желфікс - вийшло дуже смачне варення, красиве, але трошки рідковате, нажаль напевне додали багато чорниці на 1 пакетиик Желфіксу. Наступного разу будемо обачніші. Фото додаю))) Можливо комусь буде повчально)))
У отзыва 1 комментарий