Akimova
Akimova
Эксперт
Отзывы Akimova
Комментарии Akimova
Получено лайков
11 Like
Akimova

Не дай емоційному вигоранню перемогти!

Добрий день. Дякую, що обради мене. Я викладач фортепіано. Останні 2 місяці навчання. Найважчі в році. Багато концертів, екзамени учнів, конкурси. Навантаження велике. Кінець навчального року - працювати стає все важче. Зараз саме час для такого тестування. Посилку я вже отрмала - сьогодні. Вже почала приймати препарат. Стартуємо! Всім удачі!
У отзыва 1 комментарий
Akimova

Солодкі сни - запорука здоров'я.

Моє тестування підходить до завершення. Приймаю мелоксонін з першого дня, коли отримала посилку. Я закінчую тестування. Тому що прокидатися стало важко , з важкою головою і довго (майже півдня) ходжу розбита. На один день відмовилася від мелоксоніну - і прокинулася свіжою. Спати краще не стала . Хоча мелатонін мені допомагає завжди. А цей препарат не зайшов мені. Тому на цьому моє тестування завершується. Дуже хотілося іншого ефекту.
У отзыва 0 комментариев
Akimova

Солодкі сни – запорука здоров’я

Пишу перші враження від використання спрею. Я постійно вживаю мелатонін. Моє дозування 3мг. Ці декілька днів вживала спрей за інструкцією (1-2 розпилення). Не дуже зайшла мені форма спрею. Солодка цукерка з м'ятою. А саме головне - на мене не діє. Тому спробую змінити дозування. Продовжую тестування. Але я не в захваті.
У отзыва 0 комментариев
Akimova

Солодкі сни-запорука здоров'я

Дякую за можливість спробувати новий мелатонін у формі спрею Мелоксонін. Я використовую мелатонін інших виробників постійно в дозуванні 3мг. Одні допомагають, інші взагалі не працюють. Залежить від виробника. Спробую Мелоксонін з великим задоволенням. Вже маю досвід. Тому починаю сьогодні . Всім бажаю солодких снів.
У отзыва 1 комментарий
Akimova

Purina One Mini

Ми почали тестування сухого корму Purina One Mini з рисом і яловичиною. Одразу як відкрили упаковку дуже сподобалася маленькі подушечки з дуже приємним ароматом. Лоліта їсть корм з великим апетитом. Ніяких побічних ефектів не виявлено. Так як наша собака на сухому кормі постійно, то з переходом на іншу марку проблем не виникло. Куштували багато різних кормів. Я думаю, що в нашому раціоні обов'язково знайдеться місце для Purina One Mini. І ціна на сайті Rozetka приваблива. А ще дуже зручна упаковка - 1,5кг. Ми задоволені.
У отзыва 0 комментариев