gourmet
gourmet
Знаток
Отзывы gourmet
Комментарии gourmet
Получено лайков
0 Like
gourmet
Хотіла б потрапити до числа експертів, бо моїй пральній машинці уже 11 років. Ще не користувалася технікою від Electrolux, тому дуже хотіла б спробувати.
У отзыва 0 комментариев
gourmet
Доброго дня. Отримала листа, що треба лишити три відгуки і заповнити анкету. Але під час тестування (я тестувала в першому етапі) я писала 4 чи 5 відгуків з фото і заповнювала анкету. Я зробила щось не так?
У отзыва 0 комментариев
gourmet
Сирний десерт 150-200 грам сиру кисломолочного декілька столових ложок подушечок АХА фруктове желе (у мене - смородинове) Викладаємо шарами - шар сиру, шар подушечок із желе. При бажанні кисломолочний сир можна замінити на м'який (типу маскарпоне), а желе - на свіжі фрукти або ягоди. У сир цукор не додавала, оскільки желе солодке. Виходить просто, смачно і корисно.
У отзыва 0 комментариев
gourmet
Десерт "Малиновий Монблан" Для приготування знадобиться: - 250 г свіжої малини - 2 столові ложки сметани (також можна використати вершки або натуральний йогурт) - 2 столові ложки пластівців АХА з висівками. Малину миємо, акуратно викладаємо на тарілку. Поверх малини викладаємо сметану, у яку ставимо великі пластинки пластівців АХА. І все - десерт готовий )
У отзыва 1 комментарий
gourmet
Сирний десерт "Рафаелло у пластівцях" Для приготування потрібно: - упаковка кисломолочного сиру. Я взяла одразу протертий, щоб була однорідна маса. - ягоди. Я взяла "чудо-вишню", бо вона солодка, а не кисла, і шовковицю. - підсушені волоські горіхи - пластівці АХА. Їх подрібнила, щоб краще було обкачувати. Приготування: ягоди вимити. Із вишень видалити кісточки і покласти всередину шматочки горіхів. У шовковиць обрізати "хвостики". Із сиру сформувати кульку, поклавши всередину ягоди - вишню чи декілька шовковиць - і обкачати у подрібнених пластівцях. Сир не підсолоджувала (хоча можна додати цукрову пудру), оскільки ягоди і пластівці солодкі. Десерт можна вживати одразу, тоді відчувається хруст пластівців, а можна трохи охолодити. #axaclub #снідайправильно #NaprobyAXA #Naprobyua
У отзыва 1 комментарий