YanaSova
YanaSova
Новичок
Отзывы YanaSova
Комментарии YanaSova
Получено лайков
8 Like
YanaSova

Підбиваємо підсумки

Ось і добігає до завершення наше тестування, перед заповненням анкети, хочу ще і у відгуках написати, що кормом задоволені, зауважень немає, корми від Пуріна залишаться у нашому раціоні❤️ Щасливий кіт-щаслива родина?
У отзыва 6 комментариев
YanaSova

Коли не дали додаткову порцію корму!

Ілюстрація того, що робить кіт, якщо не датити йому ще корму)) Жарти жартами, а корм смакує, шерсть блискуча і мені здається, навіть, менше линяє, що очевидний плюс
У отзыва 2 комментария
YanaSova

Ну насипай вже швидше!

Наш Сирник з нетерпінням чекає кожної порції корму. Вже пройшло достатньо часу, щоб робити перші висновки. Запах корму не хімічний, приємний, розмір та консистенція зручна для поїдання. Як бонус-зручна упаковка. У кота чудовий настрій і шерсть більш блискуча. На разі, всім задоволені!
У отзыва 4 комментариев
YanaSova

Заряджений ранок!

Місце годування нашого кота-на підвіконні, серед орхідей=)) Так вийшло не тому. що ми робимо оазис коту, а з думкою про нашого малюка, що скоро почне повзати і не хочеться, що він відбирав корм у кота))) А Сирнику що? Сирнику подобається! Смачний корм, квіти навколо-атрибути чудового ранку)
У отзыва 2 комментария
YanaSova

Продовжуємо тестування-політ нормальний=)

Наш Сирник не любив вологи корми (можна сміло розуміти , як взагалі не їв=) А тут...любов з першого куся) Ну і настрій у кота відповідний, грайливий, радісний, сповнений енергії, не може не тішити) На фото Сирник так і муркоче "Та переставай вже фоткати, пакет швидше відкривай!"
У отзыва 0 комментариев