Alena93I
Alena93I
Эксперт
Отзывы Alena93I
Комментарии Alena93I
Получено лайков
16 Like
Alena93I

Фінальний відгук❗

?Вже вкотре мені пощастило? стати експертом на порталі naproby.ua,? цього разу я мала змогу протестувати ?засоби для випічки та декорування Dr. Oetker, що було досить доречно?, адже посилка прийшла напередодні ?Великодня?! Коли я відкрила коробку? то була приємно вражена? кількістю та різноманіттям пакетиків із ?засобами для випічки та декорування Dr. Oetker, іще гарно ілюстрованими ?книжечками із рецептами! На кожній упаковці ?рецепт страви яку ви можете приготувати з використанням цього засобу, що є досить зручно?! Всю продукцію засобів для випічки та декорування Dr. Oetker ми? спробували та оцінили?! Я приготувала безліч страв із використанням ТМ Dr.Oetker: ?пудинг (шоколадний та ванільний),?заливні пироги,?безквітний тортик із ванільним кремом,?пасочки,?краффін,?сирна запіканка,?млинці,?пиріжки,?сирники,☕какао і т.д.! Продукцією я задоволена? і можу з впевненістю рекомендувати іншим? тому що із засобами для випічки та декорування Dr. Oetker у вас все вийде?! Буду купувати й іншим рекомендувати‼?????
У отзыва 5 комментариев
Alena93I

Супер-легкий та супер-смачний ванільний крем! ?

Привіт всім! Вчора приготувала шоколадний бесквіт із какао, кремом та глазурью від Dr. Oetker. Дівчата крем просто бомба!!! Дуже легкий у приготуванні: 250мл молока, 3 ложки цукру, суміш, все змішати і збити міксером і вуаля шикарний крем, готовий - впорається навіть дитина! Він такий смачний, що хочеться його їсти просто так ложкою, нам він дуже нагадав розтавше пломбірне морозиво, уууммм смакота!!! Какао насичене, для того щоб відчути смак багато додавати нетреба! Тепер буду шукати на полицях інші смаки крему ?
У отзыва 2 комментария
Alena93I

Христос Воскрес!!!

Вітаю всіх зі святом Великодня!!! Сьогодні куштували пасочки приготовлені за допомогою засобів для випічки та декорування від Dr.Oetker, випічка вдалася на славу! Особливо сподобалися ароматизатори, ванільний я добавила в паски та заливні пироги із творогом, а із ромом спекла краффін, вийшло дуже смачно та ароматно!? Цукровою пудрою прикрасила паски та зробила із неї глазур. Присипка на вигляд гарна та оригінальна, не залишає слідів красителю, бусинки желейні, метелики гарні але важко їх істи оскільки дуже тверді. Взагалом декор мені сподобався (незважаючи на твердість), а для моєї мами колір показався не досить яскравим ( на смак і колір як кажуть) В планах спекти шоколадний кекс, але трішки згодом, треба подолати ту гору випічки.? Отже нам сподобалася продукція від Dr.Oetker буду купувати та всім рекомендувати!!!???
У отзыва 10 комментариев
Alena93I

Dr. Oetker "Пудинг"

Доброго дня! Сьогодні настала черга написати відгук про "Пудинг" та "Глазур" від Dr. Oetker. І так почнемо: Пудинг має ніжний смак, приємний аромат. Мені особисто він дуже нагадує (заварний крем), у мене навідь виникла думка робити із нього крем для торту, тільки розводити пачку на трішки більшу кількість молока! Прикріпляю тільки фото ванільного, так як шоколадний невстигла зфотографувати? "Глазур" смачна, легка у приготуванні (замочив у гарячу воду і все готово)! Але на мою думку є один недолік - це упаковка! Незрозуміло чи є під основною упаковкою ще одна! Так як я подумала що верхню треба сняти, а вияснилося що ні, то пошкодила сам пакунок, і потім мені було незручно розтоплювати та видавлювати шрколад! Та все ж таки я буду інадалі купувати глазур бо мені сподобалося( просто тепер я знаю що раніше часу відкривати неможна) Дорогенькі я залюбки Вам рекомендую "Пудинг" та "Глазур" від Dr. Oetker!!!?
У отзыва 5 комментариев
Alena93I

Dr. Oetker

Всім Привіт! Сьогодні приготувала сирну запіканку ? додала "Творопиш", "Ванільний цукор", та присипала "Цукровою пудрою із ванільним смаком". Запіканка вийшла смачною, запашною! Всю продукцію Dr. Oetker яку я використала для приготування остаточно рекомендую!!!???
У отзыва 26 комментариев