АННА ВОЛОДИМИРІВНА КОХАН
АННА ВОЛОДИМИРІВНА КОХАН
Эксперт
Отзывы АННА ВОЛОДИМИРІВНА КОХАН
Комментарии АННА ВОЛОДИМИРІВНА КОХАН
Получено лайков
1 Like
АННА ВОЛОДИМИРІВНА КОХАН

Желфікс - перші враження!

Всім доброго дня! Вирішила для початку написати перші враження про отриману посилочку! По правді посилку отримала раніше і вже встигла випробувати деякі продукти з неї. І рік тому мала можливість тестувати Желфікс, але можливо комусь буде цікаво. Отже посилочка містить крім продуктів Желфікс ще приємні бонуси - цікаві рецепти для приготування джемів (легкі та доступні в застосуванні дома), інструкцію для проходжнення всього етапу тестування і етикеточки для наших домашніх шедеврів (важливо знати дати приготування закруток і те що там приготовано - частенько в баночках можна все переплутати). По продукції Желфікс: це три види корсерванту - Желфікс 1:1; Желфікс 2:1 та Желфікс 3:1. Для зручності користувачів на кожному пакетику є рекомендації по використанню продукту з загальними рецептами, які можна застосовувати кожному для улюблених фруктів!
У отзыва 3 комментария
ALLA_2019
Вот Вы уже пользовались в том году Желфиксом. Скажите, консервация со временем стоит нормально, не портится?
Модератор Ольга
ALLA_2019, вибачте, що відповім попереду Annushka_4 (почекаємо відповідь також - цікаве запитання), але зі свого досвіду скажу, що ми смакували джемами з Желфіксом восени, взимку та весною і на смак воно незмінне, і не псується протягом року точно.
АННА ВОЛОДИМИРІВНА КОХАН
З досвіду попереднього року дійсно вся продукція нормально зберігається і зберігшає свій смак
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
АННА ВОЛОДИМИРІВНА КОХАН
Доброго дня всім! Прийшов час поділитися першими враженнями від використання нового для мене продукту Желфікс. Наразі чарівна літня пора дозволяє проводити експерименти з великим різноманіттям фруктів і не тільки. Проте мій вибір зупинився на абрикосовому джемі. Це і смачно і корисно. І мої рідні та близькі з задоволенням ласують джемом взимку. Старалася слідувати рекомендаціям на упаковці Желфіксу 1:1. 1 кг абрикос (можливо трошки більше, бо частинка відійде з кісточками) ретельно помила та вийняла кісточки. Далі м’якоть засипала невеликою частинкою цукру, щоб абрикоси почали пускати свій сік. Через годинку отриману масу ретельно збила блендером. Щоб не було неприємних залишків шкірочки, перетерла все через ситечко. Далі поставила все варитися на помірний вогонь, висипала решту цукру в каструлю до майбутнього джему (загалом використала близько 1 кг цукру). І додала пачечку Желфіксу. Щоб нічого не підгоріло, джем постійно помішувала. Варила близько 10 хвилин (хоча в інструкції вказано час – 3 хвилини, але як кажуть для перестраховки). А далі готовий джем в баночку закрила і залишила остигати. Звичайно частину джему залишила на пробу. І поки він був гарячим, то здалося що він трохи рідкуватий. Проте пізніше він застиг. На смак приємний, тому довго йому залежуватися не прийшлося.
У отзыва 2 комментария
Модератор Ольга
Annushka_4, який чудовий колір та консистенція! А те, що Ви додали Желфікс після цукру на консистенцію, як я розумію, не вплинуло? Тобто від рекомендацій сміливо можна трошки відступити? :)
АННА ВОЛОДИМИРІВНА КОХАН
Я поступово додавала цукор у масу, помішуючи, щоб він встиг розтанути, і одразу додала Желфікс. Тому думаю, можна вважати, що додала одночасно. А на рахунок рецепту, то думаю кожна господиня до рецепту додає свою "родзинку". Смаки і побажання ж у людей різні. Головне не боятися експерементувати і пробувати щось нове.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться