АННА ВОЛОДИМИРІВНА КОХАН
АННА ВОЛОДИМИРІВНА КОХАН
Эксперт
Отзывы АННА ВОЛОДИМИРІВНА КОХАН
Комментарии АННА ВОЛОДИМИРІВНА КОХАН
Получено лайков
1 Like
АННА ВОЛОДИМИРІВНА КОХАН

Желфікс 2:1 - сливове варення

Сьогодні оцінюємо Желфікс 2:1. Для цього беремо 1 кг сливи (сезонний фрукт), миємо, розділяємо надвоє ягодки і витягаємо кісточки. Далі я засипала половинки цукром (0,5 кг на дану кількість слив). Через пів годинки, коли фрукти пустили сік, поставила на вогонь і трохи проварила. Далі перетерла отриману масу через ситечко , щоб відділити шкірку слив і отримати однорідну масу. Потім додала вміст пакетику Желфікс 2:1 і пів години проварила на помірному вогні при цьому періодично помішуючи. Смак мені дуже сподобався, те що не влізло в баночки, з*їли швиденько! А за те, що буде добре зберігатися, я впевнена на досвіді минулого року! Раджу всім!!!
У отзыва 0 комментариев
АННА ВОЛОДИМИРІВНА КОХАН

Желфікс - перші враження!

Всім доброго дня! Вирішила для початку написати перші враження про отриману посилочку! По правді посилку отримала раніше і вже встигла випробувати деякі продукти з неї. І рік тому мала можливість тестувати Желфікс, але можливо комусь буде цікаво. Отже посилочка містить крім продуктів Желфікс ще приємні бонуси - цікаві рецепти для приготування джемів (легкі та доступні в застосуванні дома), інструкцію для проходжнення всього етапу тестування і етикеточки для наших домашніх шедеврів (важливо знати дати приготування закруток і те що там приготовано - частенько в баночках можна все переплутати). По продукції Желфікс: це три види корсерванту - Желфікс 1:1; Желфікс 2:1 та Желфікс 3:1. Для зручності користувачів на кожному пакетику є рекомендації по використанню продукту з загальними рецептами, які можна застосовувати кожному для улюблених фруктів!
У отзыва 3 комментария
АННА ВОЛОДИМИРІВНА КОХАН
Доброго дня! Протягом останнього тижня користуюся новою зубною пастою Parodontax і відповідно зубною щіткою цієї компанії. Зубна щітка добре вичищає зуби, як кажуть «проникає в важкодоступні місця», оскільки має достатньо тонкі щетинки. Разом із тим вона досить м’яка, не пошкоджує ясна, що важливо для людей з чутливими яснами. Сама зубна паста для мене особисто незвична на смак, оскільки я звикла користуватися переважно м’ятними пастами або пастами з екстрактом алое. Ця ж має солонуватий присмак. Проте до нього за тиждень звикла. Тепер про властивості пасти. Щодо відбілення зубів, сказати важко, оскільки від природи емаль в мене жовтувата. Але щодо чутливості, то певні результати помітні. Помітно зменшилося подразнення під час вживання холодних та гарячих напоїв та їжі. Зменшилася кровоточивість ясен під час чищення зубів (хоча певна заслуга тут є і якісної зубно щітки). Тож в загальному рекомендую Вам спробувати зубну пасту Parodontax. Свої відгуки залишила на сайтах https://makeup.com.ua/product/493421/ та https://rozetka.com.ua/paradontax_5054563040213/p49368878/#comment_form
У отзыва 1 комментарий
АННА ВОЛОДИМИРІВНА КОХАН
Всім доброго часу доби!!! Нарешті знову пощастило потрапити в списки експертів!!! Сьогодні отримала посилочку! Потрібно відмітити, що працівники na_proby як завжди на висоті. Посилочка гарно укомплектована і містить вичерпну інструкції про правила тестування!!! В наборі прийшло зубна паста Parodontax (1 шт), зубная щітка Parodontax (1 шт) (що особливо порадувало - Extra Soft - має досить бережно чистити зуби і захищати їх від пошкоджень), листівка експерта і листівка про зубну паста. Буду приступати до тестування продукції)))
У отзыва 0 комментариев
АННА ВОЛОДИМИРІВНА КОХАН
Доброго дня Сьогодні вирішила поексперементувати з приготуванням малиного варення. Для чого використала Желфікс 2:1. Взяла 2 кг малини (цього року урожай ягід гарний, але поки вирішила спробувати невелику порцію). Звісно перебрала ягоди, забрала все, що не сподобалося. Талі перетерла ягоди до однорідної маси (використовувала толкачку для пюре). Звичайно можна було перетерти масу через сито, щоб забрати кісточки. Але з дитинства звикла до варення з кісточками, тому цього не робила. А далі слідувала інструкціям на пакетику Желфікса. Змішала вміст 2 пакетиків з кількома ложками цукру і додала до перетертої малини. На невеликому вогні довела масу до кипіння і поступово додала 1 кг цукру. Звичайно при цьому постуйно помішувала варення. Потім проварила ще 5 хв. А далі розлила вареннячко в банки і закрила. Продукт дійсно вартий уваги для всіх сучасних господинь, оскільки дозволяє заощадити багато часу, а також вразити всіх цікавими смаками ягід без надмірних зусиль.
У отзыва 0 комментариев