Інна Ратуш
Інна Ратуш
Эксперт
Отзывы Інна Ратуш
Комментарии Інна Ратуш
Получено лайков
72 Like
Інна Ратуш

Враження від продуктів Avon

Парфумована вода Today від Avon, яка була випущена ще в 2004 році видатним парфумером Olivier Cresp, належить до групи квіткових. Флакон парфумованої води виготовлений із товстого скла з якісним дозатором. Після першого розпилення одразу можна відчути насичений аромат фрезії. З часом аромат стає більш ніжним та витонченим, поступово помітні ноти – апельсину, сандалу. Парфумована вода має яскраво виражений шлейф, адже швидко розповсюджується по всьому приміщенню вже після першого розпилення. Крім того, парфуми мають чудову стійкість впродовж всього дня.
Матова губна помада з гіалуроновою кислотою «Супер зволоження» від Avon має яскравий, червоний відтінок, яка чудово зволожує губи та робить їх ще більш насиченими. Матові губи з відчуттям зволоження - це відмінне поєднання! Помада легко наноситься, має маслянисту текстуру та досить гарну стійкість.
У отзыва 0 комментариев
Інна Ратуш

Отримання продуктів Avon

Сьогодні отримала посилку з продуктами компанії Avon: парфумовану воду Today та матову губну помаду з гіалуроновою кислотою. Всі товари гарно запаковані, візуально без ушкоджень чи дефектів. Кожен товар має детальний опис складу на зворотній стороні упаковки та відповідний строк придатності. Країна виробник – Польща.
Тепер настав час для нас з мамою протестувати отриманні б’юті-продукти та поділитися першими враженнями!
У отзыва 0 комментариев
Інна Ратуш

Тестування продукції Avon

Дуже рада потрапити до списку учасників, протестувати продукцію Avon та поділитися своїми враженнями.
У отзыва 0 комментариев
Інна Ратуш

Сироватка Anew Power Renewal

Щоденний догляд за шкірою - запорука сяючого вигляду. Такий доглядовий засіб, як сироватка, має високу концентрацією активних речовин, які допомагають удосконалити та підтримати здоровий стан шкіри.
Я відкрила для себе новинку – сироватка Anew Power Renewal, яка має досить приємний, свіжий аромат. Даний косметичний засіб візуально - прозорий, має перламутровий відтінок, з додаванням блиску. Консистенція в міру рідка, яка рівномірно наноситься на шкіру, швидко поглинається та залишає тоненьку плівку на ній. Спочатку відчувається незначна липкість, яка згодом проходить. Після першого нанесення шкіра стає ніжною, приємною на дотик, сяючою, особливо при денному освітлені.
В мене склалося достатньо позитивне враження щодо сироватки Anew Power Renewal, вже навіть після першого застосування.
У отзыва 0 комментариев
Інна Ратуш

Яскрава червона помада від Ultra Matte

Всіх вітаю. Нещодавно отримала посилку від порталу Naprobu, яка містить помаду від Ultra Matte та сироватку Anew Power Renewal. Помада – це закінчення будь-якого макіяжу. Отже, хочу поділитися першими враженнями про червону помаду від Ultra Matte.
Як відомо, справжній відтінок помади проявляється лише на губах. Це матова помада,яка має насичений червоний відтінок - Ruby Kiss, з приємним, солодким ароматом. Вона має середній рівень зволоження, легко наноситься, рівномірно лягає на губи, не викликає стягнення чи пересушення шкіри. Помада не розтікається та не скочується на губах.
Хочу підкреслити, що помада чудово тримається на губах. Крім того, якщо стерти її серветкою, залишається ніжний кораловий відтінок на губах впродовж всього дня. Дана матова помада відмінно повторює текстуру губ, робить їх виразними.
Я цілком задоволена червоною помадою від Ultra Matte, яка виправдала мої очікування. Тому, вважаю, що вона має бути у кожної жінки так само, як маленьке чорне плаття!
У отзыва 7 комментариев