Kera93
Kera93
Знаток
Отзывы Kera93
Комментарии Kera93
Получено лайков
3 Like
Kera93

Вологий корм purinaone, ми в захваті

Головним експертом був звичайно мій котик) Вологий корм #purinaone_ua_міксвартийдовіри для котів, що живуть в приміщенні виявився дуже смачним для нього. Дуже ароматний, ще й зі шматочками стручкової квасолі. Кіт з'їдав його блискавично. Щогодини просив знову. В нього добре піднявся апетит, що для нас добре, адже він у нас худенький) Порода перс, проблем з травленням чи туалетом не виникло, отже можу зробити висновки, що цей корм допомагав йому виводити шерсть) Вологий корм ми поєднували з сухим, який теж прийшовся до смаку Максу. Рекомендуватиму друзям! Р.S: Ви просто подивіться на нього після того як він поїв?
У отзыва 0 комментариев
Kera93

Результати смачного тестування

Ми з моїм улюбленцем тестували сухий та вологий корм для котів, що живуть вдома. Взагалі мій кіт більш за все любив паштети) до того дня коли розпробував вологий корм purinaONE_UA_МіксВартийДовіри ))) просто не можна відірвати від миски) корм дууже ароматний, є шматочки овочів. Котику сподобалось, їсть щоразу з великим апетитом.
У отзыва 0 комментариев
Kera93
Какао порошок. Зовнішній вигляд: великий зручний пакет з порошкоподібним какао всередині. Будь-яких посторонніх включень немає. Колір типовий коричневий. Аромат відповідає какао та шоколаду, додаткових запахів нема. При приготуванні грудками не береться, рівномірно з'єднується з рідиною або сипучими продуктами, текстура стає однорідна. Під час випікання відчувається типовий запах шоколадного пирога/торта. В готовому продукті не псує смак страви, не гірчить. Моя оцінка 5.
У отзыва 2 комментария
Kera93
Тепер хочу розповісти про іншу продукцію #dr_Oetker. Я вже раніше купувала заварний крем - мене задовольняє на 100%. Ніякої різниці з тим, що сама готувала, тільки не треба довго гратись. Висипала з пакетика, розмішала з рідиною, прокип'ятила, загусло -> готово) 2. Ароматизатор в таких ампулках-пробниках. Пробувала 3 різних:найбільше сподобалась ваніль, бо можна додати і в млинці і в паску) в інструкції вказана пропорція тому не помилитесь. 3. Збитий десерт. Це любов. Змішати міксером трішки молока зі вмістом пакетика і отримаєте півлітровий стакан крему, який на смак як морозиво, що тане) можна їсти посипавши фруктами, як самостійний десерт, або використати як один з шарів крему в торті. В будь-якому випадку будете задоволені. І ще, в мене проблема: я не можу поділитись відгуком на фб. Просто не вставляється посилання((( тому намагаюсь додати в гугл+, туди наче відправляє. А взагалі я дуже задоволена отриманим продуктом, деяких позицій в моєму містечку нема, і я не здогадуваласт про їх існування) тепер буду знати і, можливо, в більш широких мережах торгівлі їх знайду, дуже Вам дякую)
У отзыва 0 комментариев
Kera93
Готувала крем для торта Dr.Oetket. Інструкція зрозуміла, впоратись легко) Аромат приємний, смак теж. Я готую зазвичай великі і високі торти, тому собі буду купувати більше 1-го пакетика) Посторонніх запахів, присмаків текстурних включень не помітила. Моїм домашнім сподобалось, великої різниці не відчули)
У отзыва 0 комментариев