Svetlana Medvedeva
Svetlana Medvedeva
Знаток
Отзывы Svetlana Medvedeva
Комментарии Svetlana Medvedeva
Получено лайков
8 Like
Svetlana Medvedeva

Пінка для вмивання - просто маст хев!

Сьогоднішній відгук хочу окремо написати про пінку для вмивання серії Rich Coconut від Eveline. Ніжна пінка для вмивання делікатно очищає шкіру обличчя, усуває надлишок себума і залишки косметики. Пробіотики, що входять до складу пінки, захищають природний мікробіом шкіри. Після застосування засобу шкіра виглядає сяючою, зволоженою і гладкою.
Дуже класним хочу відмітити те, що пінка знаходиться у дуже зручній баночці з дозатором. Для таких не економних як я це просто чудово - звичайні гелі для вмивання у тюбиках в мене льються "рікою" і швидко закінчуються. Тут же є зручний дозатор, який видає порцію пінки, достатню для 1 вмивання!
Пінка дуже ніжна, приємна на обличчі. Після вмивання є невелика стягнутість на обличчі (помірна), але шкіра виглядає сяючою та чистою.
З цієї серії вона в мене є однозначним фаворитом!
У отзыва 5 комментариев
Svetlana Medvedeva

Тестування Eveline Cosmetics Rich Coconut

Привіт!
Вже тиждень я беру участь у проекті від сайту naprobu.ua - тестування косметичної лінії від Eveline Cosmetics Rich Coconut!
Основним компонентом цієї лінії є 100% органічна кокосова олія. У складі косметичних засобів міститься до 97% компонентів натурального походження, як зазначає виробник. Також, відмічу як великий плюс, те що Rich Coconut має сертифікат FSC.
За тиждень тестування, що я встигла для себе відмітити: вся косметика має дуже гарний солодкий аромат кокосу, який досить довго тримається на шкірі. Дуже стильні пакування, кремики в скляних баночках, крем для шкіри навколо очей у зручному тюбику.
Зволожувальна кокосова міцелярна вода для демакіяжу обличчя, очей і губ – тепер моя улюблена! Насправді, я довго не могла підібрати собі міцелярку – ну чомусь викликають більшість представлених у магазинах продуктів у мене дискомфортні відчуття, особливо в зоні очей. Міцелярка Eveline цієї серії чудово справляється із її завданнями та не вилкикає ніяких сторонніх неприємних відчуттів!
Пінка для вмиванняя створена на основі bioкокосової води. Круто очищає обличчя, після використання відчуваю ледь помітну стягнутість обличчя, але це виправить крем.
Живильний крем для шкіри навколо очей – зволожує, після нанесення певний час є легенький ефект прохолоди. Поки, нажаль, не можу зробити висновки про його ефективність – я думаю для такого засобу потрібно трішки більше часу використання, щоб був помітний ефект. Єдине, що відмічу, що вранці трішки освіжає.
Ще в тестуванні беруть участь два креми для обличчя – Мультиживильний кокосовий крем та Інтенсивно зволожувальний кокосовий крем для обиччя. Обидва підходять для всіх типів шкіри, у тому числі і чутливої. Для мене це досить важливо, оскільки шкіра мого обличчя комбінована і засіб для сухої чи жирної шкіри мені не підійде. Структура кремів досить густа, приємний солодкий запах. Після нанесення шкіра чудово зволожена і не залишається жирного блиску!
Поки що маю дуже позитивні враження від серії Rich Coconut і із задоволення продовжую тестування!
#naprobuua #naprobuua_відгуки #naprobuua_ EvelineRichCoconut #EvelineRichCoconut #CocoSkincareTeam #CocoLove #CocoLoveEveline
У отзыва 0 комментариев
Svetlana Medvedeva

Я в тестуванні!

УУуу! Клас! Як тільки побачила, що до мене їде посилочка з набором для тестування - аж тремтіла від радості! Набір отримано! Сьогодні ж розпочну!!!
Усім учасникам бажаю отримати задоволення та позитивні враження від тестування. Сподіваюсь, що відкрию для себе чудову лінію косметики, яка можливо й стане улюбленою .Удачі:)
У отзыва 0 комментариев
Svetlana Medvedeva
Ого! Це гарні новини! В такому тестуванні я б із радістю взяла участь! Прання у нас щодня, бо з моїми малими пустунами інакше не виходить!
У отзыва 0 комментариев
Svetlana Medvedeva
Завершивши тестування двох продуктів від Dr.Oetker – Желфікс 1:1 та Желфікс 2:1, хочу зробити підсумки. Переваг у цих желюючих сумішей дуже велика кількість – дійсно гарно желюють, зберігають смак ягід та фруктів, допомагають зберегти насичений колір, захищають від плісняви та здуття банок (чи виконується ця функція – дізнаємося взимку), зберігають вітаміни, економлять час і цукор (Желфікс 2:1), ніякого пригорання кастрюль. Для себе ж обрала Желфікс 2:1, оскільки з ним потрібно цукру вдвічі менше, ніж фруктів чи ягід, що дає змогу краще розкрити смак, тай надто солодкі варення та джеми мені не довподоби. Однозначно рекомендую усім господинькам Желфікс Dr.Oetker.
У отзыва 0 комментариев