tanjushka141
tanjushka141
Знаток
Отзывы tanjushka141
Комментарии tanjushka141
Получено лайков
10 Like
tanjushka141

Завершення тестування ПреМама дуо

Місяць вживання дієтичної добавки ПреМама дуо позаду, час підбивати підсумки.
Що сподобалося?
1) гарний, багатий склад вітамінів, мінералів та ін.
2) зручно приймати, лише одна таблетка та одна капсула на день.
3) таблетки та капсули мають нейтральний смак та запах.
4) після вживання дієтичної добавки відсутні побічні реакції (болі, дискомфорт в шлунку, сонливість і т.п.).
5) навіть нетривале вживання дає позитивні результати, зміни в організмі (зникли судоми, хороший стан нігтів та волосся, гарний настрій).
Які ж мінуси цього чудо препарату ПреМама дуо?
Це завеликий розмір таблетки (хоча, повторюся, для мене це не було проблемою). І друге: таблетки та капсули швидко закінчилися, місяць пролетів швидко ;)) .
Недоліків небагато, тому я сміливо можу рекомендувати до вживання дієтичну добавку ПреМама дуо майбутнім мамам, вагітним та годуючим. Вона покращить ваш фізичний та психологічний стан. Кажу як мама, що виховує двох хлопчиків (віком 2 роки та 2 місяці), в умовах карантину, закриті в чотирьох стінах, без прогулянок на дитячий майданчик, без дитячого садочка, няні, бабусі та іншої підтримки.
ПреМама дуо допоможе не лише поповнити ваш організм вітамінами, мінералами та іншими поживними речовинами, а й зробить спокійною та врівноваженою мамою!
Дякую проекту На пробу за участь у тестуванні.

#naprobuua #naprobuua_премамадуо #премамадуо #naprobu_відгуки
У отзыва 3 комментария
tanjushka141

ПреМама дуо перше враження

Сьогодні 20 день тестування вітамінного комплексу ПреМама дуо. Хочу поділитися своїми враженнями від нього. Цей комплекс складається з таблеток, що містять багато 11 вітамінів, 10 мінералів та капсул з активним інгрієнтами омега-3 поліненасичені жирні кислоти, ДГК, ЕПК. Для кого він - для вагітних, жінок, що годують груддю та планують завагітніти. Як на мене, склад багатющий. Добова норма для споживання 1 таблетка та 1 капсула. Дуже зручно: випив 1+1 і отримав море корисних речовин. Упаковка розрахована на 30 днів. Таблетки та капсули мають нейтральний смак, без запаху. Єдиний мінус - це величина таблетки. Для мене це було не принципово, але є люди, яким важко ковтати такі великі таблетки.

Я мама двох синочків: Олексію 2 роки і Андрюшкі 1,5 місяці. Так вже склалося, що я годую груддю вже два роки (з квітня 2018 року). Був лише невеликий перерив (3 місяці) під час другої вагітності. За цей період вітамінів майже не приймала: трохи фолієвої кислоти та Магне В6. Гадаю кожен любить вранці солоденько потягнутися. Але мені останні місяці це не доставляло задоволення - були судоми ніг. Зараз все припинилося. В який момент, болі я не відчула. І це позитивний результат від вживання дієтичної добавки.
Які в мене ще сподівання від ПреМама дуо? Пам'ятаю, як після народження первістка, в мене дуже випадало волосся. Я знаю, що цього процесу не уникнути, але хочеться, щоб не так інтенсивно. Зараз спостерігаю за своїм організмом, поки що "політ нормальний". Сильного випадіння волосся не має. Це ще один позитивний результат.
Ну що, тестуємо далі... Ще 10 днів споживання ПреМама дуо попереду і чекаю на нові позитивні результати!
У отзыва 6 комментариев
tanjushka141

Коліки у немовлят

Малому майже 1,5 роки. Але я добре пам'ятаю, як нам ще при першому відвідуванні педіатр сказала, що коліки у дитини треба просто пережити. Всі медичні препарати - це заради спокою батьків. Вони не допоможуть. У нашого сина коліки були, але це не так "страшно" як у інших. Ми довго не давали ніяких препаратів, вигрівали животик (поза животик до животика, або прикладали теплу пелюшку). Але в який момент здалися, і купили каплі (аналог еспумізану). Змін великих я не помітила. Тому можу впевнено сказати, що у велику силу препарату не вірю. Можливо тестування покаже кращі результати. Чекаю.
У отзыва 5 комментариев
tanjushka141
Класне тестування! Ми якраз купили нову квартиру, плануємо ремонт з нуля. Як повезе, то потестуємо нову плиту. В будь-якому випадку, мене дуже цікавлять результати даного тестування. Адже користуюся газовою поверхнею, а у новій квартирі буде лише електрика. Тому треба обирати. :)
У отзыва 1 комментарий
tanjushka141
Доброго вечора! У мене не вийшло прикріпити фото до розповіді на конкурс, а також вона не публікується повністю. Кінець обрізає. Вже кілька разів редагувала через кнопку олівець.
У отзыва 1 комментарий