Панда-Олександра
Панда-Олександра
Эксперт
Отзывы Панда-Олександра
Комментарии Панда-Олександра
Получено лайков
17 Like
Панда-Олександра

Два тижні використання Мелоксонін спрея

Мені пощастило отримати на тестування Мелоксонін спрей. Який я тестую вже 2 тижні.
У складі спрея є мелатонін який виробляє наш організм та екстракти насіння грифонії та зизифусу.
Перейдемо до моїх вражень.
Мені сподобався формат засобу. Дуже зручно, що то саме спрей, а не пігулки. Спрей стоїть в мене біля ліжка, тому я не забуваю його приймати. А якщо б то були пігулки, то треба було б ще йти до кухні та запивати їх водою. А воду на ніч я мінімізую. Тому спрей для мене то ідеальний варіант. Плюс, спрей скоріше всмоктується через слизову оболонку рота. В використанні зручний. Треба зробити 1-2 пшика під язик. Смак у спрея солодкуватий, терпкий та гіркий одночасно, але не противний.
Разом зі спреєм прийшла брошура для введення графіку сну, яку я сумлінно заповнювала. Самій було цікаво подивитись, який мій графік насправді.
На брошурі були QR коди с посиланням на тести та поради для покращення сну.

Що стосується ефекту спрею. Нажаль вирішити мою проблему зі сном він не зміг. Принаймні, за ці 2 тижні. Я консультувалася зі своєю фармацевткою та вона казала, що може бути так, що мелатоніну потрібно спочатку накопичитись, а вже потім я зможу в повну міру відчути його дію. Та треба знайти підходяще дозування. Після цього я перейшла з одної дози спрею, до двох. Ще фармацевтка попередила, що не можна приймати мелатонін безконтрольно та без необхідності. Бо організм потім може лінуватись його виробляти самостійно. Тому приймати мелатонін треба тільки по показникам та не на постійній основі.
Нажаль, спрей не допоміг мені засинати швидше, але спати я стала міцніше. За ці два тижні я багато разів просто не чула вибухи та сирену. А я сплю дуже чутко та завжди чує будь-які шорохи. А тут зранку мені розповідали, що були бахи, а я собі спала. То дуже дивно для мене, але є плюсом.
Також Мелоксонін ніяк не допоміг з раптовим просинанням серед ночі чи зранку. Навпаки, за ці два тижні я стала частіше прокидатись о 3 чи 5 ранку та не могла заснути. Раніше такого не було. Не відмітаю того факту, що останній тиждень був надстресовим, тому для спрею то була не легка задача. Тому продовжу приймати Мелоксонін по 2 дози та подивлюсь, як буде далі.

Дякую за можливість тестування та за увагу.
Мирних нам усім ночей та чудових днів.
У отзыва 0 комментариев
Панда-Олександра

проміжний результат

Пройшли вже сім днів з початку тестування спрею Мелоксонін.
Вважаю, що для повноцінної оцінки що до препарату часу замало, а ось для проміжної норм.
Скажу одразу, що вау-ефекту не сталося, але я і не очікувала, що спрей в мить вирішить проблему, яка в мене вже багато років.
Вже довгий час маю труднощі с засинанням. Спати хочу, але не можу. Сон дуже чуткий. Війна, звичайно, додала ще стрес, гучні звуки та тривогу. Що ні як не сприяє гарному сну.
Для засинання мені потрібна абсолютна тиша, комфорт, темнота. А маємо, що маємо🥴
Зараз в мене графік сну більш-менш терпимий. Сплю вночі, якщо не бахає за вікном, встаю по будильнику. Сплю мало, погано, можу 2-4 години просто лежати не засиная. Але все ж таки це краще, ніж те що в мене буває, коли не сплю вночі взагалі, а потім засинаю о десятій ранку та сплю до вечора. То взагалі жах для мене морально та фізично.
Так от в першу ніч прийому Мелоксоніна я спала та не чула вибухів. Для мене це щось неймовірне, бо сплю дуже чутко. Я так розумію, що вибухи були не дуже гучні, хоча зазвичай я чую усі. Не знаю, як то так сталось, але то факт. І він повторився. Через декілька ночей я знов спала та не чула вибухи. Це дуже незвичайний для мене ефект. Бо в цілому, я все ще сплю погано та мало. Помітила, що як почала використовувати спрей, то просинаюсь о п'ятій годині та потім не можу заснути декілька годин. То виснажує.
С засинанням спрей теж не дуже допоміг. Він діє на мене так, що після прийому починаю хотіти спати все сильніше. Лягаю спати, а заснути все одно не можу. Але декілька разів мені вдалось заснути скоріше, чим звичайно.
Я проконсультувалася із знайомою фармацевткою, яка сказала мені, що треба шукати "своє" дозування.
Я спочатку робила 1 пшик спрею під язик, як вказано в інструкції. А зараз, коли перевірила, що не маю побічних ефектів, стала пшикати 2 рази. Подивлюсь, як то буде.
Фармацевтка сказала, що може бути так, що мелатоніну треба накопичитись. А ще попередила, що мелатонін не можна використовувати на постійній основі, бо організм повинен сам його виробляти в достатній кількості. А якщо його постійно кормити мелатоніном, то організм може ліниться виробляти його самостійно. Тому приймати препарати з мелатоніном треба тільки за показниками та не на постійній основі.
Наразі буду продовжувати приймати Мелоксонін по два пшики та маю надію, що він допоможе налагодити сон.
У отзыва 1 комментарий
Панда-Олександра

Посилочка вже у мене

Отримала посилку та приступаю до тестування. Дякую.
У отзыва 0 комментариев
Панда-Олександра

Ура

Дякую за можливість тестування. Маю надію, що налагоджу сон.
У отзыва 0 комментариев
Панда-Олександра

Другий звіт

На початку тестування Ентерол імуно, в мене як раз почалась простуда та герпес. І мені здається, що ліки допомогли мені швидше одужати. Простуда була не сильна, але я впоралась з нею за 4 дні, хоча звичайно хворію довше. На герпес впливу не помітила, він зник, як і раніше за 5 днів. Я пропила Ентерол імуно 14 днів саме для імунітету та як допомога кишечнику після прийому антибіотиків. Хоча антибіотики я пила з місяц назад, але в мене лишився дискомфорт у животі та правому боці. Вже через 5 днів прийому, я побачила покращення стану, дискомфорт зник. Але в мене були побічні дії в перші 2-3 дні, легкий біль у
епігастральній ділянці та вздуття живота. На четвертий день ніяких негативних проявів вже не було.
Зараз же почуваю себе добре. Кишечник не турбує, вздуття та біль зникли. Зникли проблеми з походом до туалету, які мене турбували.
Вважаю свій досвід прийому Ентерол імуно вдалим, бо він зміг мені допомогти.
Також хочу додати, що фармацевт, якій я довіряю, сказала що це дійсно працюючий препарат та ще й з вітамінами, що робить його ще крутішим.
У отзыва 0 комментариев