Alena_
Alena_
Знаток
Отзывы Alena_
Комментарии Alena_
Получено лайков
8 Like
Alena_

Topicrem

Минув час і я тільки можу підтвердити, що емульсія дуже сподобалась та буду користуватися нею і надалі. З моєю атопічною шкірою не можливо комфотрноо відчувати себе без зволоження. І Топікрем справляється з цією задачею на 100%. Помірна ціна, є ефект зволоження та немає алергічних реакцій. Маст хев для зимових днів та не тільки: )
У отзыва 0 комментариев
Alena_

Нежный крем для сухой и чувствительной кожи Topicrem

Очень рада, что стала участницей тестирования от Naprobu и Topicrem. У меня очень сухая атописеская кожа, а так же младший сын страдает атопическим дерматитом. Пробовали другие средства и не все хороши. Первые впечатления очень приятные: легкая не липкая консистенция, приятный не приторный аромат, хорошо и бережно увлажняет ;) Пользуемся вдвоем, пока все очень нравится. Кожа мягкая и увлажненная, нет аллергических реакций - а это самое главное!
У отзыва 0 комментариев
Alena_

Тепер це наші улюблені йогурти

Після того, як спробували новинку від Растішки, купуємо частіше саме ці йогурти без лактози та цукру. Дітям смачно та солодко. Мені як мамі - спокійно, що вони вживають менше цукру :)

Хотілося б більше смаків з цієї лінійки і будк взагалі супер чудово :)

Для тих, хто не може вживати лактозу - це взагалі знахідка. Мої дітки нормально реагують на молочні продукти, та ми все одно перейшли на ці йогурти з нової лінійки.
#naprobuua #naprobuua_Растішка #Растішка #naprobu_відгуки #Растішка_відгуки
У отзыва 0 комментариев
Alena_

Тестування від "Растішки"

Дуже часто купуємо продукцію від Растішки своїм дітлахам 2 і 9 років. Сподобалось, що з'явилась продукція без лактози та цукру. І хоч у нас все добре переноситься, та знаю, що є багато діток, для яких це спасіння. Мені як мамі сподобалось, що саме в цих йогуртах немає цукру, тому тепер, щоб зменшити кількість вживання цукру моїми дітьми можна купувати ці нові йогурти :)
Усі смаки сподобались, цікаве поєднання. Та діти так швидко з'їли, що я і сама не встигла їх скуштувати. Але їм сподобалось і це головне)

#naprobuua #naprobuua_Растішка #Растішка #naprobu_відгуки #Растішка_відгуки
У отзыва 2 комментария
Alena_

Cooker Box

На початку тижня мені видалася можливість побути справжнім експертом і протестувати доставку продуктів із нового супермаркету Cooker та спробувати сет із ковбасок.
⠀Скажу відразу, що приємно вражена
• пунктуальністю (оговорили точний час і приїхали вчасно)
• свіжістю продуктів (доставка була 23 листопада, а продукти виготовлені 18 та 19 листопада)
З набору мені сподобалось усе, частину залишили для приготування піци. Склад ковбасок саме, як ми любимо: багато м'яса, смакота)

На сайті все чітко, зрозуміло, можна подивитись склад м'ясних продуктів перед замовленням. Будемо замовляти ще, бо ціни хороші і дуже зручно, що не потрібно нікуди їхати.
У отзыва 1 комментарий