Yenata
Yenata
Эксперт
Отзывы Yenata
Комментарии Yenata
Получено лайков
11 Like
Бактоблис
02:47 14.12.2021
Yenata

Бактобліс

Завершилося наше тестування пробіотики для горла Бактобліс.
З позитивного- перший "захід" був вдалим, на початку навчального року донька не захворіла і вистояла, хоча тонзиліт- наше улюблене .Їй подобались смачні таблеточки, вона сама слідкувала за часом їх прийому.
Тому другий етап я розпочинала спокійно, адже, дитина не хворіла. Але, з початком прийом другого етапу ,або співпало, або дія ліків схожа із щепленням, дитина почала скаржитись на біль в горлі, почався кашель . На щастя, продовжувалось це недовго.
Тому, якщо й приймати ці таблетки, то лише в теплу пору року.
У отзыва 2 комментария
Бактоблис
18:37 28.07.2021
Yenata

Bactoblis Бактобліс

Вітання всім! Щойно отримали перший набір тестування: три упаковочки респіраторного пробіотика Бактобліс+ розмальовка. Головний експерт нашого тестування, Маруся, 10 років, має хронічний тонзиліт, влітку маємо покращення. Тому сподіваємось на позитивну динаміку за допомогою препарату.
Звернула увагу, що, як і всі пробіотики, Бактобліс треба зберігати в холодильнику.
Раді знову бути у проекті:)
У отзыва 4 комментариев
Yenata

БіоБак- лише позитивні враження

Так виходить, що я потрапояю на тестування пробіотиків:) А цього разу препарату додалося важче завдання- відновлення після Коронавірусу. Скажу щиро, я не сподівалась на результат, тому що маю хронічні проблеми кишківника, а саме, сигмоїдіт . Але, на мій подив, через тиждень прийому неприємні симптоми типу здуття ,зійшли нанівець. І дуже покращився штани шкіри після прийому 20 капсул. Дуже шкода, що їх в упаковці не 30...
Капсули легко ковтати, неприємних відчуттів не виникало при прийомі. Тому рекомендую та планую продовжити прийом цієї добавки.
Дякую порталу #naprobu_ua за можливість спробувати нові продукти та покращитися з #БіоБак
У отзыва 0 комментариев
Yenata

І знову, здрастуйте, тестування БіоБак

Вітаю! Мені найбільше щастить тестувати біодобавки з пробіотики :) Але зараз це, безумовно, те що потрібно. Після Коронавірусу і антибіотиків відновити мікрофлору кішківника- те, що треба! Якщо БіоБак допоможе- буде чудово! Сьогодні прийшла посилочка, завтра починаю відновлення) Всім успіхів натхнення і здоров'я!
У отзыва 2 комментария
Yenata

Отримала Cooker box))

Собственно,весь отзыв разместила в видео, потом напишу,вкусно ли было)) Набор порадовал объемом, свежестью, курьер- вежливостью и скоростью доставки.
Спасибо дорогому и любимому сацту naprobu и cookerbox :)
У отзыва 0 комментариев