danilenko93
danilenko93
Новичок
Отзывы danilenko93
Комментарии danilenko93
Получено лайков
7 Like
danilenko93

Dentalife - враження після місяця вживання

Уже вкотре учасниками тестування від порталу @naprobu.ua стаю не я, а мої домашні улюбленці😅 Цього разу пощастило бути експертом нашому 6-річному російському спанієлю Карату. Собакам, як і людям, потрібно слідкувати за здоров'ям своїх зубів, щоб не було неприємних проблем - нальоту, каменю, тріщин і болісних відчуттів. Тому з самого початку нашого співжиття з Каратом я почала шукати спосіб, як підтримувати гарний стан порожнини рота улюбленця. Звісно, спочатку мій вибір припав на магазинні ласощі для собак, що очищають зуби. Проте, які б з них я не купувала, мій пес відповлявся їх навіть куштувати! І це була катастрофа. Далі почалися пошуки оптимальної зубної пасти. Врешті решт зайшла нам лише одна єдина, яку ми не змінюємо протягом 5 років. Хто колись спробував почистити зуби своїй собаці, знає, що це ще те задоволення😩Проте вибору у мене не було. Аж поки не прийшли на тестування ласощі #DENTALIFE від #PURINA_UKRAINE. Мені, як господині, сподобався склад і пориста структура смаколиків. Однак, скажу чесно, особливих сподівань у мене не було, адже попередній досвід виявився негативним. Але, о чудо😮, коли я тільки но дала Карату першу паличку з місячного запасу, він її одразу схопив і миттєво ум'яв на своєму місці! Навіть не принюхувався! Я видихнула з полегкістю, адже з' явилася надія на реальну альтернатива чищенню зубів пастою. Протягом місяця щодня я давала собаці 1 паличку, як і рекомендував виробник. Враження після місячного споживання більш позитивні - зуби стали помітно білішими, частково зник наліт та камінь, немає неприємного запаху з рота. Але, все ж таки, у нашому випадку, так як собака уже у віці і є певні особливості, від використання пасти ми не зможемо відмовитись. Дякую, що відкрили для нас ласощі DENTALIFE - єдині, які сподобались нашому песику!

#NAPROBUUA#NAPROBUUA_DENTALIFE#DENTALIFE#NAPROBUUA_ВІДГУКИ#PURINA_UKRAINE#
У отзыва 0 комментариев
danilenko93

Dentalife

Отримали сьогодні набір для тестування для собак середніх порід. У нас російський спанієль віком 6 років і вагою 12 кг. Гігієна порожнини рота для нас досить проблематично, бо собака стресу через чищення зубів спеціальною пастою, а ласощі для гігієни зубів що пропонують зоомагазини не викликають захвату у собаки - він просто відмовляється їх навіть куштувати. Тому змога протестувати новеньке смаколики у надії на те, що пес хоч їх вподобає, видалася дуже вчасною. Сьогодні, після отримання посылки, дала песику 1 паличку, як і рекомендовано. УРА! Наш Карат одразу її схрумкав із задоволенням. Тому будемо тестувати і обов'язково поділимося своїми спостереженнями!
У отзыва 4 комментариев
danilenko93

PurinaOne Indoor Formula

Ну що ж, ось уже три тижні наш кіт перебуває у ролі експерта і йому це надзвичайно подобається☺️ Які ж висновки можна зробити за цей час? По-перше, покращення самопочуття і приплив енергії як то кажуть "на лицо". По-друге, у кого абіссинці зрозуміють, жодних порушень травлення та алергічних реакцій немає, що свідчить про хорошу якість корму. Конкретно наш кіт страждає від переїдання) Не виходить у нього контролювати свій апетит, тому доводиться робити це за нього) З міксом вологого та сухого корму животик у котика помітно поменшав, що не може не радувати. Сухий корм кіт їсть не охоче, але я пов'язую це з тим, що у ньому відсутні ароматизатори та штучні підсилювачі смаку, так що це лише плюс. А про вологі паучі PurinaOne варто сказати окремо) За них наш улюбленець готовий виконати все) Доводилося ретельно підбирати місце зберігання, бо кота у полюванні за ними не зупиняли ні шафи, ні коробки, ні пакети) В цілому міксом PurinaOne Indoor Formula ми більш ніж задоволені і плануємо у подальшому не змінювати цю ТМ, а спробувати ще і мікс для кастрованих) Дуже вдячні за можливість протестувати і оцінити переваги такого якісного і збалансованого харчування для домашнього улюбленця?
У отзыва 2 комментария
danilenko93

PurinaOne для котів, що постійно перебувають у приміщенні

Тиждень наш кіт тестує мікс від PurinaOne для котів, що постійно перебувають у приміщенні. За цей тиждень є вже певні висновки: кіт став помітно активнішим, грайливішим і, навіть, намагається вийти на прогулянку у відкрите вікно) Також відчутно зменшився запах випорожнень і, так як нашому абіссинцю не завжди підходить певний корм і це провокує рідкий стул, тут на мікс від PurinaOne приємно порадував - стул не змінився і цілком нормальний. А найголовніше - на Кампот із задоволенням їсть запропоновані ласощі, особливо вологі)
У отзыва 2 комментария