Sinkova_Olga
Sinkova_Olga
Знаток
Отзывы Sinkova_Olga
Комментарии Sinkova_Olga
Получено лайков
8 Like
Sinkova_Olga

Дякую Naprobu.ua за можливість протестувати якісний товар

Отримали суміш Nan Optipro3 в рамках тестування від Naprobu.ua.
Смак суміші дитині подобається. Їсть з задоволенням.
У складі немає пальмової олії, що є дуже важливим.
Суміш має хороший склад. Містить вітаміни і корисні елементи, необхідні для здорового розвитку дитини.
Під час приготування гарно розчиняється в воді, не збивається комочками.
Сон дитини після вживання суміші міцний. Мого малюка не турбує животик.
Ще важливим для мене є, що Nan Optipro3 виробляється в Європі, де до якості продукту відносяться дуже уважно. Тому я з упевненістю довіряю якості суміші та однозначно буду рекомендувати Nan Optipro3.
У отзыва 0 комментариев
Sinkova_Olga

Тестування " Почни весну з Avon"

З а умовами тестування один з продуктів потрібно віддати на тестування найріднішій. Тому парфум Today тестувала мама. Ароматом задоволена. Весняний, з нотками жасмину, стійкий, вишуканий. Мама каже, що цей парфум необхідна річ для кожної жінки і однозначно рекомендує придбати.
Мені на тестування приїхала помада "Супер Зволоження" у кольорі Hydra Pink. Не розтікається, м'яка, оксамитова текстура, яка не пересушує губи і водночас достатньо стійка. Завдяки її формулі турбується про ніжну шкіру губ, не скочується, гарно і рівно лягає, має приємний солодкуватий аромат, невагома і не відчувається на губах. Протягом дня з'їдається з їжею і потрібно підфарбовувати. Змивається легко. Запросто може стати альтернативою дорогим помадам. Окремо треба виділити і упаковку: матовий рожевий колір, м'яка на дотик, мінімалістична. Сміливо рекомендую придбати помаду "Супер Зволоження" від Avon.
У отзыва 2 комментария
Sinkova_Olga

Тестування AVON

Отримала посилку сьогодні і відразу ж протестила. Парфум один з улюблених. Аромат квітковий, на весну саме те що треба. Стійкий.
Помаду отримала у кольорі Hydra pink. Колір шикарний. Помада легка, невагома, губи не сушить, наноситься гарно. Однозначно рекомендую!
У отзыва 1 комментарий
Sinkova_Olga

хоч колись я попаду в тестування

Зареєстрована на сайті більше 3-х років і ЖОДНОГО разу не брала участі у тестуванні. Можливо хоч тут пощастить)
У отзыва 3 комментария
Sinkova_Olga

ой як хочу портапити в проект

Дуже вчасно прийшов лист на емейл про початок нового тестування. Ми з чоловіком плануємо вагітність. Якраз проходимо курс лікування. От якби потрапити в проєкт.. може і наша найзаповітніша мрія б здійснилася. Дівчатка всім успіхів!
У отзыва 5 комментариев