Любов96
Любов96
Новичок
Отзывы Любов96
Комментарии Любов96
Получено лайков
3 Like
Любов96

Трусики Pampers Pants

Ось доходить до завершення наше тестування трусиків Pampers Pants. Раніше ми писали шо в нас трапилась аварія вночі, ну вона більше не повторювалась незнаю з чим це зв’язано ну ми повністю задоволені цими підгузниками. Малюку в трусиках комфортно бігати і стрибати. А зміна підгузника з трусиками стала набагато простішою. Трусики Pampers Pants підходить для самих активних малюків і непотрібно боятись шо вони протечуть навіть під час довгих прогулянок. Ми з синочком повністю задоволені ними на всі? І надалі ними будемо користуватись.
У отзыва 0 комментариев
Любов96

Трусики Pampers Pants – зручна посадка та захист вiд протiкань

Дуже була здивована коли дізналась шо саме ми будемо брати участь в тестуванні трусиків Pampers Pants. Це наше перше тестування завдяки Naprobu.ua. Сказати шо ми були здивовані вмістом посилки це нічого не казати, в неї входило 2 упаковки трусиків Pampers Pants, 2 упаковки вологих серветок і еко сумкa від Pampers.
Того ж дня ми почали наше тестування:
1. Нам 1 рік і 3 місяця вага 11.800 і 5 розмір трусиків Pampers Pants нам підійшов ідеально;
2. Не мають різкого запаху і є тоненькі, що добре підходить для літа;
3. Алергій і висипки у мого синочка небуло, що є саме головне;
4. Легко одівати і знімати, навіть якщо малюк дуже активний і не любить змінювати підгузники;
5. Завдяки еластичному поясу який набуває форму тіла і манжетиків навколо ніжок трусики Pampers Pants захищають від протікань навіть самих активних малюків, але для ночі нам не хватило прийшлося міняти.
Щодо мінусів трусиків Pampers Pants це те що на ніч їх не хватає і що нема індикатора спереду, наприклад так як у Pampers Premium.
Ще ми з синочком тестували салфетки Pure дуже класні, ніжні і м’які без різкого запаху і не викликають алергії.
Дуже дякуємо за таку чудову можливість протестувати трусики Pampers Pants. Нам з синочком дуже сподобалось бути маленькими експертами і ми задоволені на всі ?. В подальшому будемо також користуватись трусиками Pampers. Обов’язково будемо рекомендувати друзям і знайомим батькам???
У отзыва 4 комментариев