katherine_pst
katherine_pst
Новичок
Отзывы katherine_pst
Комментарии katherine_pst
Получено лайков
2 Like
juli_bodnar

Прилади укладання волосся

Ура!Ура!Нарешті тестування мого широкого профілю,я перукар-про цю професію мріяла з дитинства,і в 2009 році освоїла її.Укладка волосся грає дуже важливу роль.Ось на фото на моєму особистому прикладі видно як з укладкою волосся виглядає людина,а як людина,яка просто посушить волосся і не зробить укладки.Дуже хочу протестувати ці чудо прилади,і усім майбутнім експертам бажаю успіху у відборі.
У отзыва 13 комментариев
Вікторія-профі
Хай вам пощастить!)
ksenchik19
Да, тестирование и правда прям для вас!! Желаю вам удачи!
SandraAlex
Вау, от від вас дійсно було б цікаво почитати відгук :)
Pani S
Тоже сейчас учусь на эту чудесную профессию!!!и очень хочется попробовать как для себя так и в роботе!
misyanovskaya
Я б сказала тестирование для каждой девушки подходит и не только для парикмахера)
Pani S
misyanovskaya, я полностью согласна)))просто в моём случае это более чем актуально в данное время,во первых есть с чем сравнивать,и плюс сейчас в поиске новых более качественных инструментов!ь
Moni4ka
Круто, бажаю, щоб Вас обрали!
katherine_pst
Вау,пусть такому мастеру повезет!)
juli_bodnar
Щиро усім дякую за коментарі,модераторам витривалості у відборі тестувпльників,а нам усім успіху!!!
Модератор Ірина
juli_bodnar, щиро дякую за побажання! Додам трохи точності до Вашого коментаря - модератори не мають відношення до, безпосередньо, відбору учасників. Гарного Вам вечора та успіху у відборі!
olena.romanenko
juli_bodnar, привіт, круто, дуже гарно, що ми маємо змогу отримати поради від "нулів" та від професіоналів. Єдине, коли будеш знімати навчальне відео каже простими словами, я нічого не розумію часом в битві, професіонали так незрозуміло пояснюють, треба словник термінів вводити) щиро бажаю успіху і чекаю на результати та відгуки
LUXPUX
Дякую Вам за такий розгорнутий відгук. Ви молодець, що ділитеся усіма своїми спостереженнями і звертаєте увагу на зміни під час приймання припарату; для тих, хто не потрапив на це тестування (як я) - це дуже корисно і інформативно читати саме такі відгуки. Бажаю Вам найкращих результатів в подальшому тестуванні.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться