Ольга Панькуша
Ольга Панькуша
Знаток
Отзывы Ольга Панькуша
Комментарии Ольга Панькуша
Получено лайков
7 Like
Ольга Панькуша

Для діток найкраще! І це саме Біфілакт

Всім привіт?
Отримала для тестування продукцію від ТМ Danone Простоквашино Біфілакт.
Це чудове поєднання користі кефіру та йогурту в одне ціле. Вразили смаки: це груша-яблуко та абрикос.
Біфілакт можна вводити в прикорм дитині від 8 місяців починаючи від однієї ложки, поступово збільшуючи дозу. Ми вже не вперше вживаємо кефіри, йогурти, біолакти тому зараз малеча випиває близько 100-120 мл.
Порадував і склад продукту, відсутність барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів?
Торгову марку Простоквашино купую не вперше, як для себе так і для малого. Особливо люблю молоко адже воно має приємний смак і легко спарюється для каш синочку. Дитячі сирочки - це чудовий і смачний перекус. Сметана та кефіри в міру жирні та смачні. Тепер ще зявився біфілакт☝️
Тому всім рекомендую саме цю марку Простоквашино, сміливо купуйте і собі і діткам?
#naproby_простоквашино_для_малят #простоквашоно_біолакт #naprobuua #naprobu_відгуки
У отзыва 2 комментария
Ольга Панькуша

Торт з збитим десертом замість верхнього крему

Доброго дня, використовувала Збитий десерт для прикрашання торту з фрутами. Спершу приготувала біскіт, сметанковий крем всередину разом з ягодами і черешнею, пропитувала коржі коньяком. Наверх відповідно до інструкції розвела Збитий десерт та прикрасила ним торт. Результат сподобався тим що торт рівномірно покритий, крем вийшов густим. На смак трохи не сподобався даний десерт адже має присмак ванілі і наче крохмалю. Тому думаю треба попрацювати над смаком або використовувати цей Збитий десерт за іншим призначення
У отзыва 1 комментарий
Ольга Панькуша

Желфікс

Для приготування чорничного та клубнічного варення використала Желфікс. Це чудовий заміник цукру та загущувач для варення. Готувала за стандартним рецептом тільки замість цукру використовувала Желфікс за інструкцією. Якістю задоволена повністю. Варення вийшло смачним, густим, желеподібним, наче магазиний джем. Всім рекомендую саме Желфікс 2:1 адже він найкраще мені підійшов. Желфікс 3:1 в мене вийшло трохи малосолодке варення клубнічне. До чорничного давала Желфікс 2:1 і 1:1 то вийшов майже магазиний джем.
У отзыва 0 комментариев
Ольга Панькуша

PeКрем

Отримала посилку, в ній було 2 пробника крему і один тюб крему. Крем по консистенції жирний, залишає плівку на шкірі, має нейтральний запах, довго впитується. Як крем під підгузник від попрілостей та почервонінь добре підходить, справляться. Використовувала його для рук та обличчя при сухості шкіри, підходить якраз у вітряну погоду використовувати, думаю на зиму це супер варіант, добре коли крем має декілька властивостей. Для жирної шкіри даний крем рекомендувати не буду. Алергічних реакцій не викликав. Я задоволена і дякую за посилку.
У отзыва 6 комментариев