Кабардінка
Кабардінка
Эксперт
Отзывы Кабардінка
Комментарии Кабардінка
Получено лайков
36 Like
Ira19.12.1988

Дієтичні добавки КітВіт. Корисні вітамінки пий через соломинки!

Майже підійшло до фіналу наше тестування, що можу сказати. В загалом, все сподобалось. Різноманітні вкуси, гарний дизайн, удобна упаковка, яскраві, що дуже важливо для дитини, кожну соломинку можно взяти з собою, різні состави, перечислювати не буду, так как є все на упаковці. Дитина п'є з задоволенням, виділити який вкуси сподобався більше не змогли, всі класні, але дуже багато води треба випити за раз. Моя дитина 13,5 кг, суточна норма води 400 мл, а щоб випити вітаміни, то ій приходиться вжити за один раз половину суточної норми. Як для дорослого прекрасно! Ще дуже великий плюс для мене, так це те, що у моєї дитини атопічний дерматит і всі вітаміни/ліки підбираються індивідуально і дуже вимогливо, було лячно давати, але, прочитавши склад, нічого поганого не побачила, та і у дитини не було алергічної реакції.
У отзыва 2 комментария
Кабардінка
Подскажите пожалуйста, а как вам витаминки на вкус? Многие пишут что присутствует химический вкус, будто добавлено много всего ярковыраженым вкусом
Ira19.12.1988
Кабардінка, не скажу, что сильно химический, но немного есть
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
merkysha

Результат тестування

Отримали вітаміни КітВіт на тестування. В комплекті 5 смаків: зелене яблуко (Вітамін С і Цинк), вишня (Вітамін В6 і Магній), малина (Кальцій і Вітамін Д), апельсин (Мультивітамін) і лісові роки (Мультивітамін). Додана необхідна інформація про вітамінну добавку, склад, спосіб застосування, терміни придатності, виробника.

Плюси:
Оригінальна форма. Вітаміни представлені у вигляді трубочки, всередині якої вітамінні мікрогранули. Вони розчиняються, коли опустити трубочку в воду. У води з'являється смак і вона насичується певними вітамінами.
Хороший склад.
Різні смаки.
Мінуси:
Дитині складно випити за раз повну склянку.
Надто хімічний смак, хотілось б більш натуральний.
Але при нагоді обов'язково спробуйте)

#naprobuua #naprobu_відгуки #naprobu_КтВіт #КітВіт
У отзыва 2 комментария
Кабардінка
Вот как то настораживает химический вкус, благодарю вас за отзыв
1585847372
Вкусовые ощущения у всех разные, мы эти витамины принимали не однократно то по вкусовым качествам нареканий нет
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Rischa

Результат тестування вітамінів

Итак,все витамины добросовестно выпиты и можно оставить окончательный отзыв. Плюсы продукта;
-необычность применения,я витамины в таком формате встречаю впервые;
-разнообразие вкусов и составов под разные потребности организма;
-простота применения ;
-понравились детям 9 и 13 лет.
но есть и минусы:
-на мой вкус,неприятный химический привкус подсластителя;
- достаточно высокая цена( глянула в аптеке цена 1 упаковки из 7 трубочек ,а это на неделю применения всего,около 80-90 грн);
-и самое неприятное для меня-умладшего ребенка появилась аллергическая реакция на витамины,он склонен к аллергии.
Вывод прост- на постоянное применение рекомендовать не буду,а вот иногда для разнообразия можно.
У отзыва 5 комментариев
Кабардінка
Благодарю вас за информацию, буду иметь в виду все выше перечисленные пункты
ОКСАНА Я
Так ціна дійсно "кусається"
Viktory77
мені нагадує смак цукерок "Шипучки" - кисло і піниться)))) моїй дитині не сподобався смак)))
Зоя Сахно
Дуже приємно читати розгорнуті і правдиві відгуки,, адже в моєї дитини також є інколи алергічні реакції, тому краще проконсультуюсь з лікарем перед тим як купляти
Наталія Черняк
Теж купували діткам, так їм сподобалися упаковочки да ще трубочки а як дійшло до пиття то не захотіли кажуть не смачно. Мама випила і більше не купуємо.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Khrystyna Lv

Нова серія Rich Coconut від Eveline - це дбайливий догляд для моєї шкіри!

1+
З продукцією від Eveline знайома вже багато років, час від часу користуюся різними засобами для догляду обличчя чи косметикою. Дуже приємно, було отримати від Naprobu.ua можливість протестувати нову лінійку від Eveline Rich Coconut, яка має в складі натуральну кокосову олію та веганську формулу, що є важливо, особливо для моєї чутливої шкіри,
Добре, що період використання припав на осінь, коли шкіра після літа потребує особливого догляду.
Я почала своє тестування з зволожувальної міцелярної води, якою очищала обличчя та повіки від косметики, до речі, навіть веганська формула добре розчинила туш, яка в мене також від Eveline, без інтенсивних розводів. Шкіру від тонального, пудри, міцелярка також добре очистила, і відчуття після були добрі для шкіри, без тертя і почервонінь.
Зазначу, що аромат засобів є не дуже вираженим, скоріше як натуральний запах кокосу, а не звичний парфумований кокос, хоча це більше плюс, бо склад засобів є натуральний.
Пінка для вмивання є дійсно ніжною, делікатно очищує, не залишає відчуття стягнутості шкіри. Має легку консистенцію та аромат, справляться з очищенням шкіри.
Креми мультиживильний кокосовий та інтенсивно зволожуючий наносила і зранку, і перед сном та під косметику. Це хороша перевага, що обидва підходять як на день так і на ніч. Інтенсивно зволожуючий крем по консистенції трішки плотніший, також він своїм складом мінімізує почервоніння і подразнення, і після тижня використання моя шкіра виглядає добре відновленою, без висипань та почервонінь. Обидва креми для обличчя лишають відчуття завершеності догляду, тоненької гладкої невагомої плівочки на шкірі. Під час нанесення основою під макіяж особливої різниці не відчувається між ними.
Ще з задоволенням тестувала багатий живильний кокосовий крем для шкіри навколо очей, особливу увагу завжди приділяю саме цьому догляду. Наносила лише перед сном крем для очей, і на ранок шкіра була свіжа, гладенька, без набряків.
Хочу ще відзначити, що жодних алергічних реакцій, хоч у мене чутлива шкіра, нова лінійка Rich Coconut від Eveline не викликала, завдяки натуральному складу та веганській формулі засобів. Дякую виробнику та Naprobu.ua, я задоволена косметикою та результатами свого тестування!
У отзыва 4 комментариев
Наталія Буковська
Зацікавила пінка і крем для шкіри навколо очей. Для моєї сухої шкіри важко підібрати догляд, який би задовольняв на всі 100%. Читаю відгуки з цікавістю
Модератор_Анастасия
Щиро вдячні за Ваш інформативний відгук!
Кабардінка
Люблю именно натуральный запах кокоса, благодарю за отзыв
Ольга Ковальова
Очень хотела тоже протестировать данную линию! Ведь эта косметика уже давно держит марку, хотя и относится к бюджетным. Читая отзывы, пришла к выводу, что обязательно нужно попробовать. Спасибо за отзыв! 🌸
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Zolotavka

Невесомая Пена, как кокосовое облачко

С декоративной косметикой от Eveline я знакома давно. В моей косметичке есть тушь, пудра, тональный крем, карандаши и несколько помад. Раньше каждый день наносила макияж.
Уходовой косметикой этой торговой марки раньше не пользовалась, не из-за того что это масс маркет или низкая цена.... просто не приходилось... так что можно сказать, что мое знакомство с уходовой косметикой от Eveline началось благодаря порталу НаПробу ))) За что отдельная благодарность, так как именно новая линейка с кокосом это нечто ))))
Начну пожалуй с Пены для умывания и Мицелярной воды.
Так как имею очень чувствительную кожу, то для меня очень важен состав продукта и как моя кожа на него будет реагировать. Не один раз мне приходилось принимать средства против аллергии после неудачных "знакомств" с новыми умывалками и средствами ((
НО, не в этот раз )))
На данный момент я очень редко пользуюсь косметикой, но в связи с моей профессией мастера маникюра на протяжении дня на меня летит масса пыли и тому подобного. После рабочего дня мне приходится очень чательно отмываться )))
Поэтому я решила, что Мицелярную воду с приятным кокосовым запахом я заберу именно на работу ) Теперь после каждого отработанного клиента я очищаю лицо именно этой мицелярной водой. И знаете, она отлично справляется со своим заданием. Она легко очищает остатки пыли с лица. После использования нет липкости и неприятных ощещений.
Запах..это вообще отдельная тема )))
По поводу Пены для умывания....
Она имеет очень легкую и невесомую текстуру. Хорошо очищает кожу, нет стянутости после нее.
Так же хочу отметить очень удобную упаковку. Этот дозатор очень хорошая вещь, экономный расход )))
У отзыва 8 комментариев
Модератор_Анастасия
Цікавий відгук, дівчатам з чутливою шкірою буде доречно прочитати.
Anyaanya20
Спасибо большое за данный отзыв, мне было интересно читать, у меня уже давольно давно чувствительная кожа, я переживаю всегда когда пробую новую косметику так как не знаю о ней положительных отзывов, теперь мне не так страшно купить и протестировать на себе)
Veisovapetlevannaya
Сомневалась,стоит ли пробовать,в большинстве отзывов нет никакой конкретики, просто вау как классно)) у меня тоже очень чувствительная кожа,но после вашего отзыва однозначно поробую
Кабардінка
Люблю умываться именно умывалкой на пенной основе, таким образом как то приятнее наносить чем просто гель
ОКСАНА Я
Не варто часто використовувати міцелярку, оскільки це той же мильний розчин. ЇЇ варто використовувати строго за призначенням.
ОКСАНА Я
Якось я не відчуваю особливого захоплення пінкою. Хоча свого часу була її активним прихильником і користувалась цим засобом з запахом огірка а потім буквально натрапила на дослідження і вирішила не користуватись.
Veisovapetlevannaya
ОКСАНА Я, а які саме дослідження? Дуже цікаво,бо я теж користуюся пінкою
ОКСАНА Я
Veisovapetlevannaya, по моєму це був один з випусків Секретного фронту.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться